Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gidion (Gi)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Koneko

Kor: nem tudni

Külső leírás: Halként koromfekete és vörös szeme van, aki meglátja, őt akarja házi kedvencének. Emberi alakja: Rövid egyenes lila haja a morcos arcát körül öleli. Vörös szemei a hal alakjából van, az ő fajtájának a szemük mindig a hal alakjából származik. Bőre selymes a víz miatt. Bőre napbarnított, pedig nem is nagyon van kint napon. Ruhája mindig egy fekete ing és egy farmer. Nyakláncát mindig hordja, szinte soha sem veszi le, a nyakláncot attól kapta, akitől a nevét is.

Jellem: Egy kedves ember volt, de miután elhagyták, a szíve köré falat emelt és mindenkivel bunkón viselkedik. Egy igazi szemétláda, a trágár szavakat előszeretettel használja. Nem kötődő típusú, gyakran szökik el a gazdájától és ritkábban megy vissza, mint a fehér holló. Gi szereti az emberek bánatát látni, mindig arra megy, hogy lássa őket sírni. Az emberekre úgy tekint, mint valami játékszer, neki csak az a fontos, hogy etessék, és eltartják.

Élettörténet: Gidion nagyon régóta él a földön. Volt egy gazdája, akit annyira szeret, hogy megmutatta neki a valódi kilétét. Mivel Gidion-nak nevezte el a fiú, mivel nem volt neve. Gidion nagyon megszerette a srácot, akit Peternek hívtak, hogy mikor Peter haza ért ő emberi alakban várta mindig, és 2 órát játszottak. De Peter mindig mesélt a társainak Gidion-ról, így Petert a diliházba küldték a szülei, s ők elköltöztek, Gidion meg egyedül maradt. Miután rádöbbent, hogy mi is történt körülötte, Gi nagyon mérges lett és emberi alakban vándorolt, majd egy kereskedésben találta magát és inkább ott maradt, s vár újgazdára.

Hobby: vízben úszkálás

Foglalkozás: nincs

Extrák: Igen furcsa alakváltó, az ő fajtája nagyon rég kihalt, így ő az utolsó. Gi alakja egy fekete hal. *** Nevét előző gazdájától kapta, akit nagyon szeretett. Csak neki fedte fel a kilétét***Csak akkor veszi fel az emberi alakját, mikor valamire szüksége van, de amúgy hal alakban láthatja mindenki.***kb: 1-2 napig bírja víz nélkül. ****Emberi alakjában nagyon sok vizet iszik.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (google)

Engedélyezve: 2015. 01. 07.
2015. 02. 04.

Módosítva: 2015. 02. 04. 17:21:47
Módosította: Koneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).