Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Absolon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Morticia

Kor: 22

Külső leírás: Selymesen lágy, enyhén hullámos, ébenszín fürtök simogatják végig testét egészen hasfaláig. Arca márványfehér, mintha abból faragta volna ki egy igen igényes művész. Szemöldöke fekete, szépen ívelő, mely alatt megbújhatnak termékeny föld színű szemei, mik örökké valamilyen rejtélyes szomorúságot tükröznek. Orra hosszúkás, mondhatni hollócsőr szerű, mi újabb okot ad kortársainak, hogy csúfolhassák. Ajkai teltek, csókolásra buzdító rózsaszirmok. Magassága meghaladja a 185 centimétert. Testalkata akár az ókori görög isteneknek: kidolgozott izomkötegek, széles vállak, karcsú derék és csípő, feszes combok. Körmei igen hosszúak, mik nagy előnyt jelentenek személyének, mikor színjátszásra kerül sor: kedvenc karaktereit (vámpírok) könnyebben tudja alakítani. Hangja kellemes bariton, megnyugtató, mégis van benne valami felkavaró. Ruházatában igencsak kedveli a victorian goth ágazat ruhadarabjait. Fekete színű ruhái vannak kizárólagosan, ezeket hordja már 10 esztendeje folyamatosan. Kedveli az ékszereket, nyakláncokat. Sminkje hétköznapokon erőteljesebb, azonban a főiskolában igyekszik visszafogni magát.

Jellem: Visszafogottság és udvariasság. Ezen két szó itatta át lelkét, akár tinta a papírost. Nem szeret középpontban lenni egészen addig, míg nem a világot jelentő deszkákon teheti azt meg. Más bőrébe bújni neki gyerekjáték, azonban saját személyiségével sosem tudott megbékélni. A való életben ritkán szólal meg, akkor is inkább rövid mondatokban, viszont éppen ezzel sikerül mindig a figyelmet teljesen maga felé fordítani. Tanárai isszák minden szavát, mi miatt csoporttársai néha legszívesebben megfojtanák egy kanál vízben. Sosem kérdez, ritkán válaszol. Magáról nem szívesen beszél, ha lehetséges, kitérő választ ad, legtöbb esetben pedig komor hallgatásba burkolódzik. Titokzatosság lengi körül, mely egyáltalán nem zavarja. Nem bízik meg önmagán kívül senkiben gyermekkora óta, mikor a legjobb barátja elárulta; titkait közszemlére tette, egóját és bizalmát egyaránt a földdel egyenlővé téve. Rendkívül okos és művelt. Rengeteget tanul, pallérozza elméjét. A könyvek jelentik számára az egyetlen kapaszkodót az életben, társai, szerelmei a szörnyű valóságban. Maga rengeteg verset, novellát, kisebb regényt írt s ezek meg is jelentek kisebb kiadóknál, azonban mivel álnevet használ, szinte senki sem tudja, miszerint a két személy egy és ugyan az. Szereti a rendet, fegyelmet, tisztaságot. Mindent, mi a vámpírokhoz köthető. Zenei ízlése az opera, klasszikusok és a goth irányzat komorabb ágazatai felé húzzák. Hihetetlenül nyugodt, sosem hallottak még tőle hangosabb szót. Szinte bármit képes elviselni, mit az élet elé görget. Nem fogad el segítséget, még akkor sem, ha szinte beleroppan a súlyba, mi a mélység felé húzza. Hangulata sokszor melankólikus, az öngyilkosság gondolata sokszor megkísérti, s kétszer már tettlegességig fajultak a dolgok, éppen ezért csuklóit igyekszik ingjének ujjával mindig takarásban tartani. Mindkét nem felé egyaránt vonzódik, azonban komoly kapcsolatot sosem sikerült még kialakítania, s a törött szív fájdalmára nem létezik gyógyszer.

Élettörténet: Nem tudni róla sokat. Szülei sosem szerették igazán. Két testvére van, mindkettő lány. Nővére hét évvel előtte, húga pedig négy évvel utána látta meg a napvilágot. Egyetlen fiú révén minden nehézség reá hárult, s sosem kapott annyi figyelmet, mint amennyit igényelt volna. Családja öt éves korában hullott darabokra, amikor megtörtént a válás. Ő édesapjához került , ki egy hatalmas villába költözött vele, míg két testvére anyjukkal maradt, s így megszakadt velük minden kapcsolata, mit azóta sem tudott helyrehozni, bárhogyan is igyekezett. Apja komoly üzletember, így a gyermeknevelést dajkákra, bébicsőszökre hagyta. Általános iskolás kora óta kerülték és bántották kortársai; mindig érezték, miszerint ő más, mint ők. Világ életében éltanuló volt, s mivel nem járt szórakozni és nem is voltak barátai, a könyvek társaságába menekült, kik szerették és vigaszt nyújtottak neki magányosabb óráiban. Éppen ezért döntött az írói karrier mellett, s iratkozott be a helyi egyetemre, hol színjátszás, komoly zene és irodalom szakon már másodéves hallgató.

Hobby: Írni, hegedűn játszani, olvasni, festeni

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: Kiválóan játszik hegedűn. Rendkívül tehetséges író és színjátszó. Igazi művész, ki annak minden ágazatában remekel.*** Vezetékneve Lyonwood, ám mivel sokat gúnyolták érte, nem szívesen osztja meg ezt az információt bárkivel.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2017. 06. 28.
2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 10:57:12
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).