Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dila
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jack Black

Kor: 120

Külső leírás: Hófehér bőre ha naphoz ér, szinte csillog. Nem képes lebarnulni, nem fog rajta a napfény. Hatalmas szemei vannak, amelyek pirosas-rózsaszínes színben pompáznak. Fülei hosszúak, olyanok, mint a sztereotípiák a manó fülről, csak éppen nem felfelé, hanem sokkal inkább oldalra állnak. Orra pisze, de hegyes, ajkai gyönyörű vörösek, teltek és apróak. Termete is apró, alakja vézna ám de formás. Szép kerek keblekkel rendelkezik. Haja néhol kék, néhol rózsaszín, hosszú fazonú. Fajtájában a szem és a haj színe lehet eltérő, ám általában a többiben megegyeznek.

Jellem: Határtalanul kedves, ám de nagyon félénk lány. Az erdőben lakik így az élete a természet. Képtelen bárkinek is ártani. Félénk, de kíváncsisága akkor is hajtja őt. Néha kimerészkedik az erdőből, hogy az embereket figyelhesse. Mindig csodálta őket azokért, amiket elérnek, de félt is tőlük, mert tudja, kegyetlenek. Imádja még a tavaszt, mert az a fogantatás időszaka meg a szerelemé. Ilyenkor oly sok fajtársa esik szerelembe. Ő is szeretne már szerelmes lenni, de valahogy őt nem vonzzák a fajtársai. Sokkal inkább az emberek.

Élettörténet: 120 éve él egy mocsaras részén az erdőnek a törzzsel. Ő itt született és még nem is vándoroltak el máshova. Nem látott ezen kívül mást helyet, csak mikor kiszökött éjszaka. Akkor sem ment 1-2 kilométernél messzebbre, így nagyjából csak pusztákat és pár állatot látott. Meg egy fiatal pásztor fiút, akibe szerelmes lett. Néha szokta őt figyelni, de sosem merészkedik közelebb hozzá.

Hobby: Béka ugratás

Foglalkozás: évszak bűvölő

Extrák: *Pár társával együtt ő irányítja ezen a helyen az évszakok váltakozását. Az erejével virágokat növeszt vagy hervaszt. A természet életéért felelős.*

Képinfo: A kép csupán illusztráció céllal szolgál, nem saját készítés (http://www.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).