Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Olivier
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 24

Külső leírás: Ránézel és rájössz, hogy az égadta világon nincs rajta semmi, amivel emlékezetessé válna a szemedben. Ugyanolyan, mint a tucatemberek nagy többsége. Haja vörös tincsekben simul puhán az arcához. Szemei jegeskéket, sokan nem állják a pillantását, túl világos és tiszta a tekintete ahhoz,hogy bárki is csak úgy a szemébe tudjon hazudni. Egyenes orra és telt, halvány ajkai vannak, amiken ritkán jelenik meg mosoly. Bőre fakó, leginkább hófehér. Testén nem látni hibát, anyajegyeket is ritkán fedezni fel rajta. Magas férfi, akinek nem csak vonásai árulkodnak komolyságáról, hanem határozott léptei is. Öltözködésben mindig a saját maga által írt divatot követi. Nem foglalkozik a többi emberrel, sem azzal, kinek mi a véleménye róla. Gyakran párosítja a sötét színeket a bordóval és a pirossal. Kezeit mindig bőrkesztyűk mögé rejti, ujjain gyűrűket hord, amiktől nagy ritkán, vagy sohasem szabadul meg.

Jellem: Nem az a lazsáló, időhúzós fajta, ha valamire megkérik, azt szereti minél hamarabb elintézni, hogy utána mehessen ő is a dolgára. Gyakran nem érti a poént, sem a szarkazmust. Tiszteletben tartja mások döntéseit, nem zavar senkit, ha az magányra vágyva elvonul. Ami pedig az őszinteséget illeti, nos, ő maga mindenkitől elvárja, de ritkán osztogatja másoknak. Gyakran bugyolálja szavait valami kevésbé fájó vagy bántó hazugság mögé és az sem idegen számára, ha valaminek az igazát el kell kendőznie. Komolysága a végletekig kitart, próbál mindig aszerint viselkedni, amit szerinte mások elvárnak tőle. Jó színész, akármilyen szerepet képes eljátszani, amit egyszer ráöltenek. Valószínűleg, ha rákérdeznének arra, milyen ő igazából, nem tudna rá épkézláb választ adni. Ő sem tudja már, pedig a valódi jelleme ugyanúgy ott van benne, csak az évek alatt egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedt.

Élettörténet: Hagyományos család legidősebb gyermeke, rajta kívül három gyerek van még. Édes kistestvérek és szerető szülők, akik a jólét érdekében reggeltől estig dolgoznak, csak azért, hogy megpróbálják ezzel is fenntartani magukat. Kezdetben mindig Olivierre hárult az a feladat, hogy vigyázzon és mindentől megvédje kisebb testvérkéit. Nyilván nem élvezte, de feladata volt, így szó nélkül végezte. Soha, egyetlen pillanatig nem gondolkozott azon, milyen lenne, ha hátrahagyná a családját azért, hogy ő is kezdhessen egy életet. Olyat, amit még kisfiúként megálmodott magának. Kiskora óta rendelkezik némi varázserővel, ami leginkább a körülötte lévő energiák manipulálásából áll. Nagy hatalma van, aminek ő csak egy elenyésző részét használja fel.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Ereje nem behatárolható, ugyanis negyedét sem használta még, így nem tudja mi mindenre képes*** Szükség esetén képes arra, hogy embert öljön, de nem szívesen teszi, ugyanis az ellentmond az elveivel*** mindig van nála pár méregfiola, amit ő maga*** Foglalt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).