Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Medusa Gorgon
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: Kashikoi

Kor: jócskán túl van a 800-on

Külső leírás: Szőke rövid haja van, ami elől fonatban lóg. (a mangában Medusának fekete haja van) Szemei mogyoró barnák, vagy aranyak. Ez függ a fényviszonyoktól és, hogy Medusa mennyire "kígyószerű" éppen. Nagyjából 168 cm lehet és a súlya sem haladja meg az 50 kg-t. Két karján egy-egy kígyó alakú tetoválás van.

Jellem: Medusa az anime egyik legkegyetlenebb karaktere, aki semmilyen módszertől nem riad vissza céljai elérésének érdekében. Ódivatúnak látja a világot, ezért mindent elkövet, hogy elindítson egy folyamatot, amit ő csak evolúciónak nevez. Ugyanakkor valahol a szíve mélyén neki is vannak érzései, amiket néha meg is mutat a nagyközönségnek.

Élettörténet: Medusa több mint 800 évvel ezelőtt született a Gorgon család második gyermekeként. Eleinte nővér, Arachne, szövetségese volt, de később elárulja, majd ellenségek lesznek. Szüleiről, valamint húgáról, Shauláról, azonban semmit nem tudunk. Csupán halvány utalások vannak rá, hogy őt jobban szerette, mint nővérét. Van egy gyermeke, Chrona, Kiről nem tudjuk, hogy milyen nemű. (Bár japánban lányként jelölték meg.) Ő volt az első kísérleti alanya, akinek beadta a fekete vért, valamint az ő testébe ültette be a démonkardot is. Eltökélte, hogy feltámasztja Kishint, ezért nővér lesz Shibusenben, hogy információkat gyűjtsön, valamint, hogy tovább kísérletezhessen. Érzelmeket kezd táplálni Dr.Stein iránt, habár ez nem kap nagy hangsúlyt a történetben.

Hobby: gyilkolás, kísérletezés

Foglalkozás: boszorkány, iskolai nővér

Extrák: Chrona apjáról csak annyit tudunk, hogy ő volt az, aki az őrületbe taszította Medusát. Miután elveszti igazi testét, egy kislányéban élősködik.

Képinfo: Nem én készítettem, csupán kölcsönvettem. (Sajnos nem tudom.)

Engedélyezve: 2015. 01. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).