Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Cornelus Lucas Wilde
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 21

Külső leírás: Szépen kirajzolódik rajta minden izom, és ha hajnalban egy bizonyos szögből érik a nap sugarai, akkor kellemesen fehér bőrén még az erei is tökéletesen átderengenek. Naturális személyiség, de azért borotválkozni még szokott, ha a szükség úgy hozza. Testén több tetoválás is kirajzolódik, amiket még az egyik barátjával varratott magára annak idején. Szereti a kényelmes ruhákat. Ezek a ruhák elméletileg elég sokszínűek és változatosak az állítása szerint, de gyakorlatilag egy jól bevált összeállítást hord, ami a szürke - úgy látszik - kimeríthetetlen árnyalataiból tevődik ki. Pulcsi, farmer, bakancs, póló, ing, tépett kesztyű és persze az elengedhetetlen sapka. Ezt amikor csak lehet magán tartja. Nyilván öltönyhöz nem megy annyira, de ez igazán elhanyagolható szempont az ő esetében. Régebben persze minden más volt, még a ruházatai is. Mindig az éppen aktuális divatnak megfelelően öltözködött. Ha csak nem volt épp koldus szegény, de az azért ritka volt. Ha nem önálló keresletből tartotta fent magát, akkor beállt testvéréhez a sorba, hogy kuncsorogni tudjon a szüleitől. Tehát igen, mindig divatnak megfelelően és stílusosan. A haja, nos, a haja egy külön történet. Nem, nem Rapunzel története, de azért az ő haja is megér egy misét. Newton kitérne a hitéből, ha látná, a tincsei ugyanis fittyet hánynak mind a gravitációra, mind gazdájuk akaratára. Semmi az ég világon nem képes arra, hogy lelapulásra bírja őket. Cornel újabban már nem is próbálkozik vele, inkább csak párszor beletúr, hogy úgy tűnjön, mintha szándékosan állna úgy ahogy. Eddig a látszata be is vállt. Azokkal a halványzöld szemeivel, a sejtelmes mosolyával, szélfútta sötétszőke frizurájával igazán vonzó és egyedi.

Jellem: Temperamentumos és mégis tudja, mikor kell befognia a száját. Megjegyezendő: elég gyakran kellett már a nyelvébe harapnia a túlélése érdekében, pedig kifejezetten alkalmazkodóképes. Nem bírna ki egyedül egy nyamvadt napot se. De tényleg. Olyan szintekig társasági ember hogy az már beteges. Mondjuk, az elég fura párosítás, hogy valaki nem tud meglenni egyedül, de mégis a környezetében élő embereket semmibe veszi egytől-egyig. Szörnyen nagy a pofája. Sérelmei palástolása végett eléggé önhitt és egoista lett. Fordítva van bekötve egy cseppet, és ha iszik lelkizik… ha pedig szín józan, nos, akármi történhet. Na és akkor ezek után következik egy 180°- os fordulat, hogy meglepően türelmes az őt irritálókkal szemben, legfeljebb csendben magában gyűlöli őket. Nem elhanyagolható, hogy rettenetesen rossz a tájékozódó képessége. Igen humoros srác, mindig roppant kendőzetlenül, és igen kulturáltan mondja ki a véleményét. Összefoglalva, ő egy kissé egocentrikus, de végtelenül kitartó és szabad lelkű fiatal, akit a legkönnyebben arról lehet felismerni, hogy tanácstalanul bolyong valamerre. Eszelős. Igazság szerint meglehetősen gyakran él ezzel a kifejezéssel, mivel nagyon szereti a hangzását, de általában másokat méltányol vele. Sokan azt hiszik, csak feszültség levezetés gyanánt viselkedik így, de erre ő maga is azt vallja, hogy alkalmasabb a szex. Hát igen, ha már itt tartunk fontos megjegyezni, hogy rettenetesen perverz teremtés. Szinte mindenbe benne van… ha védekeznek.

Élettörténet: Második gyerekként érkezett a családba. A szülei már generációk óta a tanyán éltek, ott nevelkedtek és ott is nőttek fel és pontosan ez az a hely, ahonnan Cornelus 17 évesen annak rendje és módja szerint meg is szökött gitárja társaságában. Az eredeti terv az volt, hogy befut, mint rock énekes, de ez a terv még sokáig váratott magával. Nem jutott túl messzire és a gitárja sem volt megfelelő arra, hogy valaki mindössze ennyivel induljon útnak. Eleinte művészeti egyetemre akart menni, hogy követhesse nővére nyomdokait, de miután többször is problémát okozott neki az alkohol és a kábszerek, a szülei hamar áthúzták fiúk tervét. Kényszerből maradt a tanyán, besegít, mindent megcsinál, amire megkérik, de ettől függetlenül előszeretettel hangoztatja, hogy mennyire utálja a helyet. Nővére minden hétvégén hazalátogat és talán már Cornelus is rég lelépett volna, ezúttal véglegesen, ha nem lakna a szomszédjukban Allan. Ők ketten legjobb barátok, minden szarba együtt merülnek nyakig, aztán egymást gyakran vissza-visszarántva másznak is ki belőle.

Hobby: Lovaglás, videojáték, szex, ivás, dohányzás, bulik, Allan, verekedés, rajzolás, filmezés és besegítés a tanyán.

Foglalkozás: -

Extrák: Szentül hiszi, hogy az Unicum orvosság, méghozzá mindenre *** Erősen dohányzik, iszik és a drogok sem idegenek számára ( csak partidrogokat használ) *** Igazi sütizabáló, illetve cukorfüggő. Mindenre ráveti magát, ami kicsit is édes. De a csípős ételeket ugyanígy preferálja*** Nagyon szereti az aszalt gyümölcsöket és az aszalt gyümölcsökkel lágyított italokat. Meg a kávét. A kávét mindenek felett *** Amikor csak teheti, rajzol, papírra, padra vagy lámpaburára, de a kedvence a csempe*** A születését követően anyakönyvezési hiba történt, így az eredeti „Cornelius”-t Cornelusként rögzítették. Ezt az aprócska tévedést tudat alatt azóta se tudta feldolgozni, ebből adódóan gyűlöli, ha tovább egyszerűsítik a nevét *** Saját bevallása szerint nem fél semmitől. Leszámítva a fertőzéseket, ugyanis őt még egy kisebb influenzával is ki lehet üldözni a világból… t é ny l e g ő sz i n t é n r e t t e g.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Módosítva: 2015. 01. 03. 16:06:58
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).