Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Haruki Mitsu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jack Black

Kor: 20

Külső leírás: Szőkés-barna haja van, ami kicsit túl lóg a vállán. Sárgás-zöld világos szemei vannak. Testalkat szálkás, nagyon jó megjelenésű srác. Fejéből macskafülek szegeződnek az égnek, hátul pedig valódi farkat visel. Ő ugyanis egy félig ember, félig macska. szemfogai picit hosszabbak mint az embereké és hegyesebbek is. Orra apró és hegyes, az emberi. Fülei és farka cirmosak. Fekete és barna szín pompázik rajtuk párban. Cirmai feketék, az alapszíne pedig barna. Nyelve picit érdes, nyakában egy csengettyű lóg, melyet sosem vesz le. Mindig sapkát hord, hogy elrejtse füleit, farkát pedig betudja húzni. Füleit is, csak azok mindig elő jönnek ha pl hirtelen megörül, zavarba jön, ideges lesz stb.

Jellem: Életvidám, mindig felhőtlenül boldog, fülig-száj fiúcska. Imádja hogy félig macska, bár nem tudhatják az emberek, ő megbirkózik vele. Csak annak mondja el, aki nagyon közel áll hozzá. Mindenkivel kedves, szívesen segít másokon. Nagyon jó szívű és persze imádja a cicákat. Kedvenc színe a zöld és a fekete, ennek megfelelően öltözködik. Oda van a halért és a húsokért. Imádja a tejet és a fagylaltot. Képes fonalakkal játszani, el lehet terelni a figyelmét macskáknak való dolgokkal. Nagyon szeret játszani. Kicsit ügyetlen, így sokszor esik el és keveredik rossz helyzetbe. Mindig talpra esik, így ha magasabbról esik le sem lesz baja. A fiúkhoz vonzódik és ezt soha egy pillanatig sem titkolja. Úgy foga del mindent, ahogy van.

Élettörténet: 17 éves volt, mikor érdekes dolgokat vett észre magán, majd egyszer csak kifejlődtek a fülei és a farka. Fogalma sincs, ez hogy lehetséges, de nem is igazából érdekli, mert szerinte az élet úgy jó ahogy van. Titkát egyenlőre csak a legjobb barátnője tudja. Nincsen barátja, de nagyon vágyik már egy komolyabb kapcsolatra, szüksége van romantikára.

Hobby: Gombolyaggal játszás, egér kergetés, futkorászás

Foglalkozás: Eladó egy könyvesboltban

Extrák: ~Ha sokáig gyűjtögeti erejét, pár órára macskává tud változni~ ~ csengettyűje erővel ruházza fel, de ez még számára ismeretlen~ ~meleg~

Képinfo: A kép csupán illusztráció céllal szolgál, nem saját készítés (http://www.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).