Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Akane
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jack Black

Kor: 19

Külső leírás: Vörös haja a vállát veri, szereti röviden viselni azt. Szemei a tűz vörhenyes színére emlékeztetnek. Izzanak, akár a parázs, tekintete lángol. Termete apró, csupán 165 cm. Alakja tökéletes, mintha a tűz formálta volna. De hát pontosan az formálta. Combjai hosszúak, keble szemre való, ám de nem óriási. A vörös szín árnyalatait viseli magán általában és a lehető legpompázatosabb ruhákat hordja. Nyakában lévő nyakláncát sosem veszi le, úgy tartja, ez jelentős erőforrás a számára.

Jellem: Kíváncsi és bátor. A tűz gyermeke, ezáltal nagyon szeszélyes és robbanékony. Irányítja a tüzet mint elemet, ám ezt nem árt titokban tartania. Imádja a nyár hosszú napjait, igyekszik kerülni az éjszakát, mert azt nem szereti túlzottan. Viszonylag barátságos, gyorsan ismerkedik, de titkát alig néhány ember tudja s ezek között több a holt mint az élő. Harcosnak született és ezáltal küzdeni remekül tud. Tökéletesen párosítja mivoltát mulatságos, poénos és kedves személyiségével.

Élettörténet: 19 évvel ezelőtt született a Marson, azaz a tűz bolygóján. A bolygót veszély fenyegette, így Akane-t a földre küldték szülei. Ő egy tűz Istennő, ám erről a Föld bolygón nem tudhatnak. Neve Mélyvöröset jelent. Nevelőszülőknél nevelkedett, akiket Akihito, Akane apja kért meg erre. Úgy vélték, Isteni áldás az, ami velük történt, és ez így is van. Akane nagy dolgokra hivatott a földön, de még aga sem tudja, mik is ezek a dolgok. Erejét felügyelni kell és kordában kell tartani, mert különben óriási pusztításokat tud vele végezni. Nevelő szüleit saját szüleiként szereti. Célja, hogy egyszer felkutassa vér szerinti szüleit.

Hobby: gyakorlás az erejével, futás, új dolgok felfedezése a világban

Foglalkozás: Gyakornok

Extrák: ~Akane erejéhez különböző képességek is hozzá tartoznak, de még nem mindet fedezte fel. Azonban arról már tud, hogy a tűz, mint a szerelem ereje, határtalan csábító erőt adott neki. Ezzel tehát ha valakit meg akar szerezni, azt megszerzi magának. ~ ~Nyakában a nap jelképű nyaklánc Anubis medálja, melyet apjátol kapott születésekor. A medálba zárt ő, és felesége erejének nagy részét, ezzel védelmezve gyermeküket. A nyaklánc hatalmas hatalmat jelent viselője számára.~ ~Ha segítségre van szüksége mert bajban van, megjelenik neki főnixe, melyet Kyrinnia néven nevezett el. ,,Fényes társ" a jelentése. ~

Képinfo: A kép csupán illusztráció céllal szolgál, nem saját készítés (http://www.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Módosítva: 2015. 01. 04. 10:51:53
Módosította: Jack Black

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).