Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Akihiko Hirobu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jack Black

Kor: 17

Külső leírás: Szemei egy érdekes oknál fogva különböző színben pompáznak. Egyik ugyanis kék, másik pedig zöld. Fekete haja arca közepéig ér. Fekete ruhákat hord az esetek 99%-ában és ezzel meg is van elégedve. Vissza fogott srácnak tűnik, tekintete hol szomorkás, hol álmodozó. Nappal egy nem túl beszédes, társaság kerülő srác, ám ez csak az álca. Ahogy eljön az este, szemei bevörösödnek és tökéletes fogsora is megváltozik. Szemfogai hegyesek és élesek lesznek. Vadállat válik belőle. Persze csak ha ő úgy akarja. Rejtőzködést kíván miléte, ezért tökéletesen tudja irányítani vámpír és ember formája közti átváltozást.

Jellem: Idézőjeles halála előtt nagyon édes srác volt. Mindenkivel kedves, csupa mosoly és csupa szív. Imádta az embereket, a nyarat és mindent, aminek a boldogsághoz volt köze. Azonban miután ,,meghalt" azaz átfordult az élőhalottak világába, fenekestül megváltoztak a dolgok. El kellett hagynia szülővárosát, ahol családja és az összes barátja élt. Senki sem tudhatta meg, hogy mi történt vele. Hogy lett belőle. Azóta a magába fordult, szeretet hiányos árva fiúcska szerepét tölti be. Nem is lehetne magányosabb. Szíve törött és fél emberekkel kapcsolatba lépni. Félti őket magától. Úgy is csak bántaná azt, aki túl közel merészkedik hozzá. Bunkónak és Kegyetlennek tetteti magát. Talán ez egy álca, de talán van benne igazság.

Élettörténet: 17 évesen lelte halálát egy buli után. Pár srác elkapta az utcán és halálra verték őt. Megtudták, hogy vonzódik a fiúkhoz -is- ezért úgy döntöttek ellátják a baját. Túl messzire mentek, Akihiko pedig haldoklott. Fájdalmai miatt fel is akarta adni. Nem akarta folytatni. Eltörték 4 bordáját és mind a kettő karját. Egy magányos vámpír talált rá, aki megsajnálta és képére formálta. Azóta macskájával, Yori-val él.

Hobby: cicázás, rajzolás, vámpír lét vizsgálása

Foglalkozás: Kórházi kisegítő

Extrák: Imádja a cicáját, Yorit. Mindent vele csinál, nélküle meg sem mozdul. *vámpír* *biszexuális*

Képinfo: A kép illusztráció céllal szolgál, nem saját készítés (http://www.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 01. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).