Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Andrea Klein
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Andrea külsőleg egy teljesen normális fiatal lánynak látszik, aki igencsak preferálja a feketét vagy a sötét színeket ha öltözködésről van szó, és bakancsa le nem rohad a lábáról. 162 centi, átlagos magasságú, bőrét több helyen anyajegyek tarkítják, maga a bőrszíne egészséges tejeskávé színű. Sokat van a napon és ez látszik is rajta. Átlagnál kissé szélesebb vállaival és csípőjével, valamint keskeny derekával homokóra alakkal rendelkezik, igaz mellben nem a legerősebb, de ezt pótolja az a gyönyörű szürkéskék szempár. Orra kicsi, de egyenes, arca kissé még kislányosan kerek, de a szemei komolyan csillognak, hosszú szempillái mögül. Haja a vállát veri, tépetten van vágva, ő maga vágja saját magának. Sok haja van, dús, egészséges és természetesen ébenfekete, amit olyan sok ember nem mondhat el magáról. Öltözködését tekintve kissé talán fiúsabb, de azért ügyel arra, hogy mit vesz fel.

Jellem: Nem volt könnyű élete, és ez a jellemén is meglátszik. Ő igazi túlélő, felettébb találékony, és remekül figyeli meg a környezetét. Kissé gyanakvó jellem, bizalmatlan, de könnyen meg lehet változtatni a véleményét. Makacs, nem ad az igazából, de ha téved azt elismeri, mert szerinte úgy tisztességes. Vad, ő az az ember, akit nem lehet bezárni, mert nem bírja, ha valaki meg akarja kötni a kezét. Szeszélyes, akár még hangulatembernek is lehetne mondani, hiszen ha olyan passzban van, akkor egyik pillanatban nevet a másikban pedig már sír. Akinek sikerül meghódítania, ahhoz végtelenül hűséges, és odaadó. Olyankor kezesbáránnyá változik, de azért nem lesz belőle papucs. Gyűlöli az alávetettséget és ha az emberek első ránézés után ítélkeznek, véleményének nem fél hangot adni. Nem az a behódoló típus, elvárja, hogy egyenlő félként kezeljék.

Élettörténet: Sosem volt valami szép élete. Az édesanyját megerőszakolták, így fogant meg ő, mivel anyja későn vette észre, hogy terhes, így meg kellett tartania a gyermeket. Andrea mindig arra a borzalmas éjszakára emlékeztette az anyját, így a nő teljes szívből gyűlölte a lányát, többször bántalmazta is, míg végül hét évesen bekerült egy nevelőotthonba. Háromszor volt nevelőszülőknél de egy évnél tovább sehol sem bírta, igazi bajkeverő hírében állt, folyton bajba került, így mindig visszakerült a nevelőotthonba, ahonnan tizenhat évesen megszökött, mert elege lett. Pár hónapig az utcán tengődött, aztán befogadta őt egy idős hölgy, aki olyan lett Andrea számára mint egy nagymama. Azóta elköltözött onnan, fősulira akart menni, de nem akarta terhelni a hölgyet, így inkább elment dolgozni.

Hobby: nincs túl sok szabadideje, akkor általában alszik

Foglalkozás: pincérnő/árufeltöltő

Extrák: Egy kis lakást bérel, amiben egyedül él, délelőtt egy kisboltban árufeltöltő, este pedig pincérnősködik, hogy fent tudja tartani a házat és magát. || Senkinek sem kívánja hogy az utcán kényszerüljön élni, ezért ha marad valami plusz pénze azt eladakozza, és segít. || Szülőanyját egyszer látta az évek alatt, de a nő nem ismerte fel Andreát. || Andy a beceneve, mivel szerinte az Andrea túl lányos hangzású.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).