Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Devoly
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Rendkívül magas, erős kiállású, egyenes tartású ázsiai férfi. Edzett, erős ember, aki szeret foglalkozni a testével. Arcának íve igen markáns, kiugró járomcsontja és erős álla rideg, kissé félelmetes külsőt kölcsönözhetne neki, ha nem ellensúlyozná ezeket a vad vonalakat szép ívű szemöldöke, illetve kissé feminim, fekete szemei. Hosszú, ében hajzuhataga ápolt és csillogó, ha pedig beletúr egy mosoly kíséretében, nők-férfiak vesztik el az eszüket. Dús, kissé szögletes ajkait azonban szökőévente húzza mosolyra, sokszor jelenik meg rajta bágyadt mélabú, vagy esetleg undor és kiábrándulás.

Jellem: Elviselhetetlen. Öntömjénező és arrogáns, a legtiszteletteljesebb szavakban is megtalálod az iróniát. Ha nem vagy érdekes számára, rád se bagózik, egyszerűen átnéz azokon, akiktől úgy gondolja, nem tanulhat, vagy akik nem jelentenek számára kihívást. Hallása szelektív, csak azokat az információkat kapja ki a szövegekből, melyeket fontosnak, izgalmasnak tart. Ellenben rettentően jó a memóriája, olyan apróságokat tart meg magának, melyeket azt sem hinnéd, hogy észrevesz. Ő teljesen másképp figyel, mint az emberek nagytöbbsége. Rengeteget olvas a gesztusokból, ha pedig az ő értékrendjének megfelelő, értékes embert talál, két tenyerét összecsapva lesz még nagyobb seggfej, aki amikor csak teheti, és fogást talál szerettein, ontja magából a rosszindulatot. Ám ez már amolyan figyelem-ráfordítás számára, odafordulás, "bensőséges szeretet". Sokszor ellene elkövetett nagyobb beszólásokra is legyint, de van, hogy egy apró gesztus miatt zárkózik el egy hozzá közelebb álló személy elől, mert abban rosszat sejt, vagy amitől mindenki elhűl: Fáj neki.

Élettörténet: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyság, melyben démonok, és más, csodás spirituális lények éltek, harcoltak, döntöttek más világok sorsáról. A király volt a legbölcsebb, legnagyobb erejű démon az egész létezésben, melyet mindenki úgy nevez, ahogy akar. Ám ebben a tökéletes világban is akadt egy pökhendi alak, melynek a trónfosztás volt a legnagyobb álma, s a szeretetet, mint érzést már régen eltaszította magától. Ez a lény volt Devoly, ki áskálódott és puccsot szervezett a hatalom megdöntésére, ám terve kitudódott, s a nagyhatalmi bírálószék elé került, hol maga a király mondta ki ellene az ítéletet. Devolyt száműzték csodálatos világukból megvédve magukat a negatív hatalmak és átkok ellen. Az univerzum egy kis szegletébe zárták, a Földre, ahol emberi testet öltve kell bűnhődnie. A szándék, mellyel nemes lelkű bírálói ideküldték, a tanítás. A szeretet tanulsága, melyet Devoly, ha kellő figyelemmel követi végig eme rövidke életű, kicsiny lények, az emberek életét, magáévá tehet.

Hobby: Teázás, teaszertartás

Foglalkozás: nagyhatalmú üzletember, titokban teaháztulajdonos

Extrák: Imádja a természetet és a teát. Oly mértékben tiszteli a Camellia sinensist, hogy egyszerűen nem tartja földi élőlénynek. Igazi teaszakértő, aki asztalt borogat, ha megzavarják a fenséges nedű kortyolgatása közben. A teázás meditáció számára. Ezért is kereskedik teával. Tajvani, kínai magashegységi teaültetvények tulajdonosa. A leveleket gondosan válogatják, különös érzékkel, s nem használnak permetszereket, ezért Devoly teája kivételesen drága. -- Ahogy halad az idő, egyre jobban gyűlöli az embereket, a világ pestisének tartja az emberiséget. --- A modern kor előrehaladtával személyazonosságot kreált magának, jelenleg Hiei Kurosencha néven fut, s mutatkozik be minden halandónak.

Képinfo: A képet én rajzoltam. (www.facebook.com/miriadraw)

Engedélyezve: 2015. 01. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).