Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Abel Vivas
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 19

Külső leírás: Sovány, szakadt, sápadt alkat. A bőrére színt csak a verések és a megpróbáltatások festenek. Rongyos, régi, agyonstoppolt ruhákban jár, amiket még néhai apjának testvére hordott, ami úgy lóg rajta, mint tehénen a gatya. A száját épen még saját maga is kiskorában látta, olyan gyakran reped fel neki, hátul két őrlőfoga hiányzik, mikor nem üres kézzel kapta a pofont. Az orrán látszik, hogy többször eltörött, furán veszi a levegőt, éjjel pedig szuszog és gyakran riad fel a légszomjtól, mert a száján át szintén fáj a levegővétel. Magas alkat ugyan, de görnyedve jár, lépései megfontoltak és nagyon lassúak, néha látni, hogy a jobb bokáját fájlalva sántikál. Ha munkáról van szó, képes ezekről megfeledkezni és képes gyors munkatempót diktálni, ha arra kérik. A legalja munkákat végzi, kezei törődöttek és kérgesek, ha teheti néha vízbe áztatja őket. Hajszínébe a kora ellenére rengeteg őszhajszál került, kikészíti a családja és a számtalan munkahelyén a stressz, a rossz táplálkozás és az alváshiány. Látszik rajta, hogy valami nagyon nincs rendjén, de több hozzá hasonlatos kóvályog az utcákon, ráadásul mindenki a saját dolgával van elfoglalva.

Jellem: Helyzete ellenére végtelenül udvarias, még akkor is tiszteli a tradíciókat, ha azokkal saját magát teszi teljesen tönkre. Nem múlik el nap, hogy ne bántalmazzák, akár fizikálisan, akár lelkileg. Ellenállhatna, de nem látja értelmét, apja hagyatéka nem az volt, hogy nőket pofozzon vel és ütlegeljen. Csendben lehajtja a fejét és dolgozik, hogy ellássa mostohaanyját és annak leányait, és hiába dolgoznak a lányok is egy keveset, pénzük szinte soha sem marad. Abel nem egyszer aludt már az utcán, mikor napokra kitették a szűrét, amint pár bankóval kevesebbet hozott haza, mert azt hitték, elköltötte. A pénz értéktelenedése végett jött kevesebb a házhoz, de érvelni olyanoknak, akik csak arra tudnak gondolni, hogyan szerezzenek többet és többet... Abelt arra is rávették, hogy lopjon a kereskedőtől, legtöbbször gyümölcsöt és kávét, hogyha a szomszédok megérkeznek, legyen mivel ámulatot kivívni. Abel lelkiismeretét kegyetlenül bántotta a dolog, ezért vállalt be annak idején még plusz munkahelyet, hogy kárpótolja a kereskedőt a dolgokért. Aki pedig végig azt hitte, hogy a fiatalember azért hoz neki ilyeneket, hogy munkáját megtartsa. Abel teljesen a munkáinak él, ezekkel pedig közvetetten a családjának. Nincs ideje olvasásra, hogy magát művelje, örül, ha pár órára lehajthatja a fejét és aludhat, álmok nélkül. Egyedül nyelvtudása és számolási készsége fejlődött ezen időszak alatt, na meg az éhség és szomjúság elviselése. Abban egy remetével vetekszik. Sok információt, pletykát és titkot hall a kikötőben, mind politikáról, mind a hadügyről, ezért ilyen téren nem teljesen ostoba. Nem panaszkodik, nem szokása hisztizni, vitatkozni, verekedni méginkább. Mostohaanyja emiatt ordítozik vele sokat, hogy nem is lehet igazi spanyol, ha nincs benne egy kis spiritusz, meg amúgy is, hogy lehet ilyen a bőre és a hajszíne? Hordjon sapkát! Nem lát kiutat helyzetéből, nem tudja, meddig tudja még ezt az állapotot fenntartani.

Élettörténet: 1919-ben született Cartagena-ban, ami az első világháborúig Spanyolország legfontosabb hadikikötője volt. A világháború végén az általános elszegényedés és a munkanélküliség, a frontról hazatérő munkaképtelen (mind szellemileg mind fizikailag) minden országban jelen volt, így Spanyolországban is. Abel édesapja sérülést szerzett a háborúban, hazatérve bánatos volt, alig szólt fiához, akivel ketten alkottak egy apró, kicsi családot. Azonban egy nap az apa boldogan jött haza, közölve fiával, hogy elvett egy nőt, aki majd rendet tesz a házban, főz és most rájuk. Mái napig nem lehet tudni, hogy a szükség vagy a magány, esetleg mindkettő vette rá az apát, hogy így döntsön, de jött az új nő, vele együtt pedig három lánya is. Nem telt el sok idő, a jósors egyből megfordult. A családfő a kikötőben vízbefúlt, sérült lábával nem volt képes fenntartani magát a vízen, így a családfő Abel... lett volna. Helyette mostohaanyja vette át az irányítást, azóta lelkileg és fizikailag gyötrik mind a négyen Abelt. Ki kellett hagynia az iskolát, mert túl sok pénzt emésztett fel, helyette minden idejét munkával kell töltenie, akár 24 órában. A négy nőszemély az iskolával és a ruhákkal rengeteg anyagi vonzattal járt, Abelt pedig kicsúfolták családfőnek, hogy mint egyetlen férfi hajrá, és tegye azt, amit egy férfinak kell, dolgozzon hát! Hiába varrnak a lányok és dolgoznak a szomszéd keze alá... nem tudnak spórolni. Abel éjt nappallá téve gürcöl és dolgozik, napközben egy kiskereskedőnél rakod, késő délután a kikötőben segít lehordani az árut, majd éjjel egy kikötői kocsmában pucolja mások cipőit. Nincs ideje semmire ezen kívül, ha pár perccel hamarabb haza ér, a négy nő nekiesik és agybafőbe veri a szerencsétlent, aki ugyan magasabb náluk, de soha nem üt vissza. Mivel órája sincs, lassan rájött, mikor mennyi lehet az idő, de gyakran várt az utcán a házuk előtt, hogy leteljen az ideje és bemehessen végre. De ha nem nesztelenül és teljes csendben megy a helyére, akkor felkerekedik a mostohaanyja és nadrágszíjjal addig üti a fejét, míg nem fakad ki vér a homlokából. Abel nem gondolkodott még azon, miért kapja mindezt, mivel érdemelte ki. Apja ha szerette, ha nem ezt a nőszemélyt, neki ettől még férfiúi kötelessége eltartani a családot, ami a nyakába szakadt. Mivel tud írni-olvasni, hasznos segítség, a kereskedő ezért nem rúgta még ki, holott már akarta párszor, mert szerinte Abel azért ilyen megviselt, mert utcai verekedéseken vesz részt a kikötőben, hiszen mindig oda megy munka után.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Munkái miatt portugálul és arabul is képes középszinten kommunikálni. ** Fél a németektől, de muszáj uralkodnia magán, a német csizmák hozzák a legtöbb pénzt. ** Az élete nem egy bűbájos tündérmese. Pedig tipik mesébe illő a sztori. ** Történelmi szerepjátékhoz.

Képinfo: kaidensuchan (deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 12. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).