Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: AnnRose Fortenberry
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Ő olyan mint a megtestesült barbie baba. Legalább is a legtöbb ember erre asszociál először, amivel az őrületbe lehet őt kergetni. Átlagos testmagasságú, a 158 centit súrolja, tökéletesen meg van elégedve a magasságával. Nem hiába a sok évnyi testmozgás, irigylésre méltó alakja van, nincs rajta egy gramm felesleg sem. Hasa lapos, dekera vékony mellei és feneke formásak. Bőre napsütött a sok szabadban töltött idő miatt. Öltözködése sportos, frászt kap a szoknyáktól, csupán ünnepélyekre veszi fel, akkor is nagyon kínkeservesen. Arca hosszúkás, nagy zöldes-barna szemei vannak, amiket hosszú szempillái foglalnak keretbe. Haja szőke, szögegyenes, leér a lapockája alá, szinte mindig felköti, hogy ne tudja semmiben sem akadályozni.

Jellem: A legtöbb ember a külső alapján ítél, így sokan lekezelik, mivel a szép és szőke kombóból mindenkinek rögtön az jön le, hogy biztos buta. Pedig egyáltalán nem, sőt azzal csak magadra haragítod, ha hülyének nézed. Ezt gyűlöli a legjobban, ha valaki úgy viselkedik vele, mintha egy üres fejű kis fruska lenne. Ha megismered megtudod, mennyire művelt, milyen sok dologban jártas, és hogy érdeklődési köre kifogyhatatlan. Mindig mindenre kíváncsi, minden érdekli, újra és újra képes rácsodálkozni az őt körülvevő világra, miközben az az ártatlan gyermeki mosoly ott játszik az ajkain. Azt hiszik róla, hogy naiv, pedig meg van a magához való esze, tisztában van azzal, hogy a világ nem csupa szép és jó. Könnyen fel lehet húzni, de ugyanolyan könnyen le is nyugszik, nem egy haragtartó ember. Mindenkihez mosollyal fordul, ő egy igazi pancser, aki hagyja magát kihasználni. Igen ez keményen hangzik de ez a valóság. Előbbre helyezi mások boldogságát mint a magáét.

Élettörténet: Normális család, anyuka, apuka, kutya, kert, gyerek. Ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ann középső gyerek, egyetlen lány, bátyja öt évvel idősebb, öccse kettővel fiatalabb. Édesapja titkár, míg édesanyja tanárnő egy helyi általános iskolában. AnnRose-nek sincs különösebb élete, boldog gyerekkor, minden nyáron vidéken a nagyszülőknél, jó jegyek, jó baráti társaság. Ám szinte egy szempillantás alatt tört össze az idill, amikor két éve a szülők elhunytak egy autóbalesetben. A legidősebb magához költöztette a két testvérét, s most hárman élnek együtt. Öccse végzős gimnazista, nagy reményekkel, egyetemmel. Bátyja már dolgozik, ő pedig szintén egyetemista.

Hobby: zenehallgatás, tánc, talajtorna, gerenda, röplabda

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Tizenhárom éves kora óta versenyszerűen táncol, több díja is van. Az összes fellépő ruháját elrakta emlékbe. || Tizenöt évesen lépett be az iskolai sportklubba, ahol főleg talajtornázott, valamint tagja volt a röplabda csapatnak is. || Minden reggel eljár futni, hogy edzéseben tartsa magát, valamikor öccsét is magával rángatja.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 12. 23.

Módosítva: 2014. 12. 23. 13:12:43
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).