Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Katarina Meigret
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 26év

Külső leírás: Hullámos méz szőke haját, általában mindig összekötve hordja. Olajzöld szemei pedig barátságosan és izgatottan csillognak jellegzetes ívű arcán, pisze orra mellett, s fényes csábos ajkaival. Magas és nőies alkata van, nehezen talál magához való fiút az ő 185cm-vel. Bár az ő sportjában még így is alacsonynak mondható. Nap-barnította bőrén, arcán, szeplők figyelhetőek meg. Eleinte nagyon zavarta, mert kislányos hatást keltenek, de mára már betörődött és nem is erőlködik elrejteni. Sportos kényelmes, ruhákat hord, melyekben még így is képes szexi maradni. Ritkán húz magassarkút sőt szinte soha, magasságából kifolyólag is. Szereti a szoknyákat, de ez is ritkán van rajta, pedig hosszú formás lábaival meg van elégedve.

Jellem: Makacs lány, testét a végkimerülésig hajtja, amíg tökéletesre nem csiszolja azt, amit éppen tanul. Nem ismeri a pihenés szó fogalmát még hallásból sem. Örökmozgó természet, nem az a lazsálós típus. Ő fiatalon bulik helyett edzeni járt, aminek mára meglett az eredménye, s ezért sokat is küzdött. A kitartás a vérébe van, apja és anyja is erre nevelte, s az elhivatottságra. Szabadon eldönthette mindig is mit csináljon, ha két program közül kellett választania, mindig a sportot és a kultúrát választotta, persze egyszer kétszer talán kivételt tett. Nagyon sok barátja van és ismerőse, mivel csapatsportot űz. Kiváló csapatjátékos, s ennek hála az önzést nem ismeri. Úgy van vele, ha van neki miből, akkor miért ne adakozzon, vagy éppen ha társa jobb helyzetbe van miért ne passzoljon? Nem arra, megy, hogy a neve mellet több pont szerepeljen, a játék szeretete és a csapatba vetett bizalma, ami hajtja előre. A megcsalást, árulást nagyon nehezen viseli, mivel nagyon sokan használták már ellene ezeket az eszközöket. De hozzá kell szoknia, hisz a nagyok világában kölyök szívvel nem érvényesülhet, főleg a sportvilágában. Magánéletét tekintve, nyitott, szeret új embereket megismerni, de rossz tulajdonságai közé sorolható a nagy szája, sose tudja mikor kell éppen hallgatni és ez sokszor bonyodalmakat szokott számára okozni. Sokan nem értik, ha a pályán csöndbe tud maradni, akkor azon kívül miért nem? Persze eleinte volt, nem egyszer, hogy elborult az agya meccsen is, de megtanulta kezelni az indulatait. Utálja azokat, akik nem tisztelik a szabályokat és nem fair play-t játszanak.

Élettörténet: Nagyon jó nevelésben volt része gyerekkorától kezdve. Apja híres futballista volt Európában, de miután meccs közben szívrohamban életét vesztette elköltöztek Miami-ba vissza szülővárosába. Nagyon megviselte a költözés, de mindig eszébe jut apja kedvenc mondása: HA egyszer meghalok, szeretnék úgy meghalni, hogy tudjam, sose adtam fel az álmaimat és a légvégéig kitartottam a hivatásom mellett. Ilyenkor enyhe megnyugvással tölti el a lelkét, hogy apja úgy halt meg, hogy azt tette, amit talán még náluk jobban is szeretett. Egy nővére van, aki 10 évvel idősebb nála. Ő rá nem is számított a család, de ugyanannyi szeretetet kapott, mint testvére. 6évesen talált rá a kosárlabdára és a röplabdára. Eleinte mindkettőt párhuzamosan csinálta, de pár évvel később kicsit idősebb fejjel a kosárlabda mellett kötött ki. Mikor 10éves volt nővére elköltözött tőlük így ketten maradtak anyjával. Ezután a sport maradt számára támaszul. Anyja szó nélkül vitte edzésekre. Aztán a kislány elkezdett futni. Ezt együtt csinálták és remek alkalom volt anya lánya beszélgetésekre. Mikor gimibe került eleinte cukkolták amiatt, hogy anyjával jár futni. Aztán mikor bekerült az iskolai kosárcsapatba, és megnyerte a Miami futóversenyen az ő korosztálya vegyes és női csoportját is, akkor elhallgattak. Az iskolai csapat mellett Miami Heat női válogatottjába is jelentkezett és bekerült a serdülő csapatba, onnan pedig ment a nagyok közé. Miami Villanásának is szokták becézni. Az első bemutatkozó meccsén Erőcsatárt játszott, a meccs első részében az izgalom miatt nem játszott túl jól, de az edző bízott benne és a végén ő uralta a pályát, s a labdabirtoklása verte a többiekét.

Hobby: futás, edzés, úszás, szörf, nyújtás, séták a természetben

Foglalkozás: profi kosárlabdázó

Extrák: Miami Heat női csapat teljesen fikción alapul***A naplemente a kedvenc napszaka** Mezszáma a 7-es*** Általában Irányítót játszik ritkán erőcsatárt*** Rádobási határa a félpálya, zsákolni nem nagyon tud, de távoli dobásai nehezen védhetőek** Kedvenc évszaka a tavasz** Kedvenc gyümölcse a málna** A fehércsokiba bele tudna fulladni***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! ()

Engedélyezve: 2014. 12. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).