Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Johnson Lewis
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Koneko

Kor: 32

Külső leírás: Dús vöröses haja válláig ér, s pár rakoncátlan kis tincs a szemébe lóg, bár őt ezt nem nagyon zavarja. vöröses hajához barnás szemek párosulnak. Még az orvosok sem értik, hogy miért olyan a szeme. A jobb fülében egy fülbevaló látható, amit még az édesanyjától kapott, mikor egy egyetem igazgatójává vált. Telt ajkai, a napbarnított bőre miatt mindig az emberek középpontjában van. Az öltözködése a hangulatától függ.

Jellem: Iszonyatosan komoly tud lenni, ha arról van szó. Mikor valaki viccel egy komoly helyzetben ő azonnal rátámad, hogy nem így kéne viselkedni. Nagyon felnőttes, és iszonyúan szeret parancsolgatni, ezeket a tulajdonságokat az apjától örökölte. S hogy ne maradjon ki az édesanyja tulajdonságai sem, Johnoson imádja a romantikát, hiába komor ember. Ha olyannal áll szembe akkor tud lágyan is viselkedni, de midig tud uralkodni magán. Valamint imád dugni. Szinte mindig van valaki egy éjszakára, de eddig még soha nem találta meg az igazi szerelmet, bár volt márt kapcsolata.

Élettörténet: Johnson a Lewis család legelső gyermekeként látta meg a napvilágot, és egyben a legutolsóként is, mivel édesanyjára veszélyes volt a szülés. Johnsonnak nagyon örültek, szinte megadtak mindent neki viszont az apja egy alkoholista barom volt aki mindig részegen ment haza és agy Johnsont vagy Emilyt, Johnson édesanyját verte meg. Így Emily elvált a férfitól és elmenekültek a városból. Így Emily és a fia új életet kezdtek egy kis faluban. Azonban Johnson kitűnő tanuló volt, kijárta az egyetemet és elhagyta a szülői fészket. Majd egy egyetem igazgatójává vált. S immár 12 éve az egyetem igazgatója.

Hobby: sex

Foglalkozás: egyetemi igazgató

Extrák: Seme. Tudja ,hogy a fiúkat szereti***** Már vagy 1000 fiúval volt, de mégy egyikbe sem volt igazán szerelmes***Édesanyjával még a mai napig is tartják a kapcsolatot, még ha messze is lakik tőle.****Partnerét mindig egy meleg bárban szerzi*** a gyengéje a vörös hajú fiúk, de csak ha sírva látja őket.***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció (google)

Engedélyezve: 2014. 12. 23.

Módosítva: 2014. 12. 22. 23:57:15
Módosította: Koneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).