Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sophie Ellenis Gerdaner (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16

Külső leírás: Ami először feltűnik az embereknek mikor ránéznek, az a fekete hajkorona. Ében tincsei, teljesen elütnek sápadt bőrével, haja dús, néha olyan, mintha enyhén kék színe lenne. Frizurája kicsivel ér csak a válla alá, elöl haja egyenesre vágva, még éppen nem zavarja őt a látásban. Irtózik a fodrásztól, így mindig magának vágja le a haját. Szemei mint két fekete örvény, dús szempillák mögött bújnak meg, szemöldöke vékony, szépen ívelt. Arca ovális, álla kissé hegyes. Orra pisze, ajkai teltek, sminkeli magát, de nem esik túlzásokba. Szemét enyhén kifesti, mindig valami világos, és vidám színnel, ajkait pirossal. Átlagos magasságú, átlagos testsúllyal. Vékony, arányos és kissé edzett teste van, ugyanis az évekig tartó tánc leckék meghozták a hatásukat. Öltözködésileg ő azt vallja, hogy magának kell tetszenie nem pedig másnak. Lezser stílusú, nem keveri különösképpen a színeket, általában sötét színű nadrághoz vesz fel egy mintás agy egy bandás pólót. Sálfüggő, imádja őket, valamint szerelme a bakancsa, nyáron a negyvenfokban is képes lenne abban mászkálni, ha édesanyja nem lenne elővigyázatos és el nem rakná.

Jellem: Nagyvárosi lány, aki teljesen önálló és független. Mindkét szülője nagyon elfoglalt volt világéletében, hamar meg kellett tanulnia ellátnia önmagát, mivel testvére sem volt soha. Határozott, mindig is az volt, céljai, elhatározásai vannak, amikről motivációs listát is szokott írni. Nem volt sosem az a barátkozós típus, de persze van egy-két személy, aki különleges helyet tölt be az életében. Mindig is komoly gyereknek mondták, ami tény és való, de ez nem jelenti, hogy nem tud viccelődni vagy nagyokat nevetni. Két lábon áll a földön, valami tényleg hatalmas kaliberű dolognak kell történnie ahhoz, hogy kétségbeessen, vagy pánikolni kezdjen. Nyugodt és kiegyensúlyozott, teljesen ura az érzelmeinek, higgadt, megfontolt. Egyáltalán nem hajlamos a depresszióra, kicsit sem hangulatember. Sőt, mondhatni akár optimistának is, mivel ő az az ember, aki magyarázza a többinek, hogy igenis szép az élet, csak meg kell tanulni, észrevenni az apró szépségeit az életnek. Kitartó, és akár még makacsnak is mondható. Eszes lány, idegesíti, ha nem tud rájönni valamire, talán néha kissé tudálékos. Mindenképpen egy melegszívű lány, aki még maga sem tudja, de kissé szeretethiányos. Néha eléggé cinikus tud lenni, és elég bosszantó, de nem akar senkit sem megsérteni.

Élettörténet: Manhattanben született, egy elég munkamániás családba. A szülei szinte sosincsenek otthon, dolgoznak, hihetetlenül elfoglaltak. Édesapja üzletember, édesanyja pedig szervező, így állandóan ment a rohanás. Édesanyja otthon maradt Sophie-val amíg a kislány be nem töltötte a harmadik életévét, akkor óvodába vitték. Mivel így szinte állandóan egyedül volt otthon, már kicsi gyermekként is, ebből adódóan nincs valami szoros kapcsolata a szüleivel. Hat éves korában kezdett el táncolni, csak úgy hobbi szinten, majd tizenegy évesen kezdett el versenyszerűen táncolni, ám szülei egyszer sem voltak ott egy fellépésén sem, ami mélyen mindig nagyon fájt a kislánynak. Az iskolában nagyon jó tanuló, konkrét tervei vannak, egyetemre akar menni, azt akarja hogy legyen belőle valaki. Édesapjának balesete volt, így több hónapot volt kórházban, majd otthagyta az állását, és úgy döntött életstílust változtat. Próbálta bepótolni a lányával eddig elvesztegetett időt, de Sophie nem igazán hajlott a dologra. Az egész családot megdöbbentette, amikor az Apa bejelentette, hogy elköltöznek. Ennél csak az volt a nagyobb meglepetés Sophie-nak hogy az anyja is belement az ötletbe. Meg akarta győzni a szüleit. hogy ő majd marad Manhattanben koleszben, vagy albérletben, de a szülők erről hallani sem akartak.

Hobby: tánc, zenehallgatás, sétálás valahol

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az apja mindig Ellennek hívja, de ő erre a legkevésbé sem hallgat. Ebből kifolyólag nem sokat beszél az apjával. || Nagyon szerette a táncot és a táncstúdiót ahova járt, de ott kellett hagynia. Emiatt dühös a legjobban a szüleire. || Nem szereti a második nevét. || Tetemes könyvgyűjteménnyel büszkélkedik, imádja a klasszikusokat. || Az egyetemen majd pszichológiát akar tanulni, de még nem biztos benne. || Szinte állandóan a fülén látni a fülhallgatóját, így állandóan "süket". || Édesanyja nagyon erőltette, hogy tanuljon meg vezetni, de Sophie nagyon fél a dologtól, így mindig elutasítja. || Foglalt ^^ American Horror Story-s játékhoz :)

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 12. 21.
2014. 12. 23.

Módosítva: 2014. 12. 23. 21:55:14
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).