Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Léna
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: ismeretlen

Külső leírás: A görögök szerint fehér tincsei a hátsójáig érnek, melyek mind egy szálig hullámosak. Szeme ragyogó kék, melyeknek csillogása már-már az aranyéval vetekszik. Orra szabályos, teljesen arányos. Ajkai dúsak, és puhák, általában felfelé görbülnek. Az arcán a szépség, és a gyermeki báj keveréke játszik, elbűvölve azt, aki csak ránéz. A leírás alapján magas, mint egy átlagos nő. Karcsú termete elegáns, mozgása kecses, mint egy hattyúé. Hosszú, hófehér ruhája a földet súrolja, a hát részén egy mély kivágás, mely közszemlévé teszi hátát. Bőre puha, selymes tapintású, sehol egy f anyajegy, vagy bármi más, ami elcsúfíthatja őt. Legtöbbször a Tejúttal a háta mögött ábrázolják, a Holddal a kezében.

Jellem: Mivel istennő, természetesen tud viselkedni, de néha ő is bűnözik, mint a többi halandó. Vitázik, lop, csal - akár csak az emberek. Viszont, ez nagy ritkán fordul elő nála. Kedves személyiség, odaadó, bármikor lehet rá számítani. Nyugodt, ritkán kiabál, általában csak akkor, ha nagyon mérges. Illedelmes, nem szeret háborogni. Ezek ellenére rendkívül türelmetlen, kissé makacs, persze, ha olyan valakivel beszél, akit szeret, képes egy csapásra megváltozni.

Élettörténet: Zeusz és Héra legkisebb gyermekeként jött a "világra." Az Olümposz hegyén él, a többi istennel és istennővel együtt. Testvéreivel együtt nőtt fel, hatalmat tulajdonítva magának. Nem akarta, hogy mindenki tisztelje, viszont, mind ezek ellenére igen csak sokan tisztelik őt. Később beletörődött ebbe, nyugodtan, zavartalanul élvezte a hatalmat. Galaxis istennőként feladata fenntartani a galaxis békéjét, és továbbá, széppé tenni, megőrizni azt. Számára a testvéri szeretet a legfontosabb, valamint a béke. Igyekszik befolyásolni az embereket, hogy ne háborúzzanak feleslegesen, de ez sajnos néha még neki se sikerülhet, hiába van nagy hatalma.

Hobby: a galaxis védelmezése, gondolatok irányítása

Foglalkozás: a galaxis istennője

Extrák: A valóságban nem létezik, csupán kitaláció. ***A görög mitológiában a galaxis istennőjeként tisztelik. *** Néha fehér farkas alakot ölt.

Képinfo: Nem én csináltam, csupán illusztráció (http://kep.psharing.com/821712.jpg)

Engedélyezve: 2014. 12. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).