Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Connor Hill
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Blackflame

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Makrancos, vörös tincsek keretezik arcát amik jobb oldalt általában szemébe lógnak, de őt ez cseppet sem zavarja. Az sokkal gyakrabban okoz neki bosszúságot, mikor haja megmakacsolja magát - mintha külön életet élne - s úgy dönt ellent mond a gravitációnak. Előszeretettel hord bő és kényelmes ruhákat, kedveli a kapucnikat és csuklyákat. Viszonylag magas és vékony testalkatú. Szája sarkában gyakran bujkál egy különös, megfejthetetlen mosoly. Szeme fénylő tengerkék, könnyű elveszni tekintetének mélységében, mely mögött mintha a világ összes titka ott rejlene.

Jellem: Olykor igen csak szórakozott és könnyen elkalandozik, ilyenkor szinte lehetetlen vele beszélgetni. A köddé válás és eltűnés mestere, legyen szó kínos helyzetekről vagy temérdeknyi mosatlanról. Egy kicsit felelőtlen és gyerekes. Általában cinikus, néha egy cseppet lenéző, nehéz kiigazodni rajta. Senki nem tudja milyen is ő valójában. Könnyen átlát a hazugságokon.

Élettörténet: Múltját teljes homály fedi, nincsenek emlékei emberi mivoltáról. Egy egyszerű ezüstmedál mindene, ami nap mint nap emlékezteti őt arra, hogy egykor ő is élt. Egészen eddig akárhogyan is próbálkozott nem sikerült felidéznie semmit.

Hobby: Elvonulni egy csendes helyre, és egyszerűen csak nem csinálni semmit.

Foglalkozás: Nincs

Extrák: //Mivel ő csupán egy lélek, a vadászokon kívül senki nem láthatja őt //Van egy listája tele olyan dolgokkal melyeket szeretett volna megtenni életében, de nem volt rá alkalma//Az ezüst medálja mindig megnyugtatja//Szereti esténként bámulni a holdat//Néha igen hosszú időre elkószál a városba//

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció (https://lh5.googleusercontent.com/-3VLigLX4SZY/VIYBFRlQZuI/AAAAAAAAAfQ/2bV8NvraWCw/w451-h381-no/N%C3%A9vtelen.png)

Engedélyezve: 2014. 12. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).