Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ira
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darkneko

Kor: 19

Külső leírás: Lapockája alá érő fekete haja alig észrevehető hullámokban keretezi arcát, sötét szürke szemei, néha a fénytől ezüstösnek hatnak. Szép metszésű arcát, ázsiai vonások teszik még egzotikusabbá, pisze orra, telt halvány rózsaszín ajka bárkit bűnre csábít. Alig 168 cm-ével alkata törékenynek tűnik, olyan mintha a legkisebb szelő is árthatna neki. Ezzel szemben van rajta izom és bírja a terhelést, hisz sosem pihenhetett. Bőre puha és selymes, hisz Úrnője imádta fogdosni, cirógatni. Egyetlen szépség hibája a hátára vésett és égetett szárnyak, amiket mindig próbál takarni. Ruházata egyszerű, nem érdekli, mit visel, míg takarja a hátát, és a teste intimebb részeit.

Jellem: Csendes, hallgatag, de ez csak a felszín. Érzelmeit elzárja, elfolytja. De ott van bene a makacság, a dac, a gyermeki kíváncsiság, a szeretet utáni sóvárgás és sok olyan érzés, amit nem tud igazán beazonosítani. Érzelmileg sérült, instabil, érzéseit, vagy nem tudja, vagy rosszul mutatja ki. De talán, ha kapna maga mellé valakit, aki segít felfogni, megfejteni az a kuszaságot akkor, azt sose engedné el.

Élettörténet: Élete már akkor megpecsételődött mikor középső gyerekként megszületett. Családja nem volt gazdag, nem éltek jó módba hiába dolgozott mindkét nővére az Úrnőnek. Ezért 5 éves korától egy gyárban dolgozott addig, míg nem elég idős a Gazdájuk ízlésének. Sokszor bántották szóban és fizikailag is, de mikor elérte a 14 éves kort és az Úrnő elé kellett volna mennie megtámadták. Részeg munkatársai egy sikátorban leteperték és szárnyakat adtak az ő angyaluknak, teste meggyalázásától egy törpe, Tucher, mentette meg. Természetesen nem ingyen, de ezek után barátság alakult ki közöttük. 4 teljes évig tűrte a megaláztatást, a mentális kínzást, a zaklatásokat. Még az ártatlanságát is megőrizték, csak hogy lelkileg megtörjék és tönkretegyék. (Orgiákat, véres élvezeteket, szexuális kínzásokat kellet végignéznie, és technikákat tanulnia, bár „csak” elméletileg, hogy bemocskolják, az angyal, lelkét). Így mikor kiderült, hogy nem vonzódik a nőkhöz Úrnője kidobta, és olyan összegért hajlandó, csak eladni, amiért a biztos halál vár rá. Utolsó reményeként Tucher-hez fordult segítségért.

Hobby: sétálás, tánc

Foglalkozás: Vérszolga

Extrák: gyári munkás, gazdája vérszolgája.**mind erotikus, mind hagyományos táncokat ismer.

Képinfo: Nem én készítettem, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 12. 07.

Módosítva: 2014. 12. 07. 22:47:22
Módosította: Darkneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).