Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Varisha Al-Asiri [kitalált]
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: SmexyBLU

Kor: 16

Külső leírás: Hosszú, fényben barnán játszó, fekete tincsek keretezik kerek, szabályos arcát, melyek egészen a derekáig érnek. A szemei sötét mogyoróbarnák, a bőre olvadt karamell színű. Telt, sötét ajkai ritkán húzódnak mosolyra, ami koravén vonásokat kölcsönöz az arcának. Alkata törékeny, légies, lépte könnyű, tartása egyenes. Épp csak középmagas, de a vastag, egész testét és a fejét is elfedő kendők még inkább összenyomják az alakját. Tradicionális arab ruháit csak sokára cseréli le az orgyilkosok fehér, kámzsás viseletére, ekkor válik meg hosszú fürtjeitől is.

Jellem: Kitartás és végtelen, szinte gyermeki kíváncsiság jellemzi, de a fegyelem nem az erőssége. Sokszor akad nézeteltérése az őt egyedül nevelő édesanyjával, mivel képtelen alázatot mutatni vele szemben. Amit egyszer a fejébe vesz, azt tűzön-vízen keresztül viszi, nem ismeri se a feladást, se a kompromisszumot. Kétségbeesetten vágyik a törődésre és az odafigyelésre, amit az anyjával töltött kevés idő miatt sosem kapott meg odahaza. Nagyon makacs, és épp ezért nem ismerné be soha, de szüksége van arra, hogy valaki irányítsa, és helyes döntések felé vezesse, amiknek a meghozatala gyakran gondot okoz neki.

Élettörténet: Szíriában született, valamivel a 12. század vége előtt, egy fiatal és gyönyörű akkói prostituált nem kívánt gyermekeként. Szerény körülmények között, jobbára az anyját foglalkoztató bordélyban nevelkedett, így mind az erőszakkal, mind a szexualitással idejekorán találkozott. Apját, akivel felcseperedve egyre több hasonlóságot mutatott, sosem ismerte; anyja még a nevét sem árulta el neki, ha tudta is egyáltalán. De az évek során kibomló hasonlóság miatt egyre nőtt a szakadék anyja és lánya között; Varisha hiába örökölte anyja csinos vonásait, ha a személyisége mindinkább ismeretlen apjáét tükrözte vissza. Ezt a nő nem tudta sokáig elviselni, Varisha előtt pedig kezdett törvonalazódni, hogy az apja talán több is volt számára egy alkalmi munkánál. Sok, veszekedéssel tarkított évet követően édesanyja elküldte otthonról, mivel nem bírta tovább rakoncátlan lánya viselkedését. Csak ekkor, a düh hevében árulta el neki, hogy hova menjen és kit keressen, hogy megtalálja az apját, és onnantól fogva "az ő életét keserítse meg". Valódi oka a lánya eltávolítására az volt, hogy jobb sorsot szánt neki a sajátjánál: félő volt ugyanis, hogy Varisha is a prostituáltak sorát gyarapítja, ha ottmarad a bordélyban. Varisha így került Maszjafba, az orgyilkosok központjába, hogy anyja nem épp kedves szavai nyomán felkutassa és végre találkozzon az apjával, Altaïr Ibn-La'Ahaddal. Varisha előtt ismeretlen volt az Orgyilkos Rend tevékenysége, így arról sem volt fogalma, milyen fontos ember keresésére indul, amikor végleg elhagyta Akkót és néhány kereskedővel együtt útra kelt a sivatagban Maszjaf felé.

Hobby: -

Foglalkozás: majdani assassin

Extrák: Az Assassin's Creed című játékba *** SophieStaarnak Altaïr mellé *** A hivatalos neve Varisha Ibn-La'Ahad *** A tőre az első fegyvere, amit még a kitanítása idején kap és később sem válik meg tőle. A penge egyik felén vésett felirat, a másik felén a lány neve szerepel

Képinfo: A kép a saját munkám, a blogomról származik. Máshol felhasználni, módosítani, avagy sajátként feltüntetni tilos! (http://fake-ass-ass-in.tumblr.com/tagged/art)

Engedélyezve: 2014. 12. 06.
2015. 05. 29.

Módosítva: 2015. 05. 28. 23:08:29
Módosította: SmexyBLU

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).