Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Deacon Theodore Orville
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 20

Külső leírás: Szembetűnő a mogyoróbarna haj és a hozzá tartozó kék szemek, amik mindig villognak, köszönhetően annak, hogy tulajdonosuk állandóan kávéval és termosszal mászkál. Ruházata teljesen testének méreteihez igazodik, mert az anyja ki nem állhatja, ha lógnak rajta a ruhái, ezért egy pálcaintéssel intézi el reggelente nem is olyan kicsi gyermekének ruházatát. Bal karján tetoválást csináltatott magának, ami egy ősi szimbólum, egy uroborosz, ami az örök körforgást szimbolizálja, az alkímiában is fontos szerepet tölt be, amit Deacon többek között tanul. Csak a karján levő állat nem kígyó, hanem egy szárnyas sárkány. Testalkata nem sportos, nem izmos, nem is dagadt, egyszerűen csak átlagos: keskeny csípő, széles vállak, karcsú derék. Kellemesen magas termet, emiatt lábai is hosszúak, amiket azon kívül, hogy járásra használ, ügyes lábujjaival közelebb pakolja magához a tankönyveit, felvesz tollakat, szóval ha otthon a kandalló előtt ülve tanul a dolgozószobában, mint egy hörcsög, maga köré gyűjt mindent. A leesett ruhákat is simán felkapkodja, ha lusta lehajolni. Nyakában egy amulettet hord, ami megvédi attól, hogy mások könnyen az agyában turkálhassanak, ami az egyik legnagyobb probléma a varázslók és varázstalanok között, a bűnözés régi formája, de hitech világban veszélyesebb, mint azt emberi halandó gondolná.

Jellem: Normálisnak mondanám, de a varázstalanok által normálisnak nevezett világba mágikus képességei miatt nem illik bele. Teljesen evidensnek gondolja a varázslatot, mint létező energiát, mindennapjai szerves része. Udvarias és kellően jólnevelt, ami jellemző a legtöbb varázslógyermekre. Persze nem áll tőle messze, hogy megszivasson egyszerű embereket kisebb trükkökkel akár az utcán, akár a tömegközlekedésben. Ha egyszer elveszítené a pálcáját vagy varázserejét, valljuk be: nem tudná kezelni. Azzal tartja a kapcsolatot a barátaival, tanul, él. Képtelenség számára, hogy ez megszűnjön, kiskorában voltak erről rémálmai, de ahogy felnőtt, úgy megkopott ez az érzés, ennek ellenére ott motoszkál valahol hátul az agyában. Valójában pontosan emiatt tanulmányozza a mágikus köröket, amit ezerféle okból és célból lehet felrajzolni, a gyengéktől a bitang erősekig. Tehetetlennek és haszontalannak érezné magát, amit ha lehet minél jobban elkerül. Rafinált észjárású, ha kell igazodik másokhoz, hogy ne érje megkülönböztetés vagy hátrány, de ezt nem szívesen teszi. Amit tesz, azt a maga módján szereti elvégezni, van benne makacsság és önfejűség, de nem olyan domináns mértékben, hogy akár a halálba is menjen az igazáért. Bocsánatot is csak ordítva tud kérni, egyszerű, normális hangnemben kizárt. Tipikus fiú jellem, nem szeret az érzelmeiről beszélni, rejlik benne a bizonyítani akarás édesapja és az ősei felé, testvérével szemben, mindenkivel szemben. Van benne erőszakosság és tűz, szenvedély, ami kiütközhet az élet bármely területén, ha meg kell mentenie és védelmeznie olyat, akit szeret. Érzelmi világa nagyban befolyásolja a varázserejét, ha megijed, fél vagy kegyetlenül és mérhetetlenül dühös, képes mindenféle pálca vagy eltervezett varázslás nélkül olyat produkálni, ami lehet nagyon rossz és kevésbé rossz, a rá ható eseménytől és annak erejétől függ. Ilyen szempontból az önuralma nulla, ha a legelején nem tud lenyugodni vagy nem töri be valaki az orrát, hogy máshová figyeljen, akkor nem is tud. Kényelmetlenül érzi magát, ha valakinek tartozik, igyekszik visszatörleszteni, de lehet ez akár heteket, hónapokat, éveket jelent, mert úgy iparkodik, ahogy az saját magának is megfelelő.

Élettörténet: Üknagyapjától és annak édesapjától megörökölt neve díszeleg a születési anyakönyvi kivonatán, amihez ő maga ugyan már hozzászokott, de a varázstalan népeknél meglehetősen oldszkúl. Tipikus modern varázslócsaládban nőtt fel, ahol először apa és anya töltötte fel a telefonokat és az aksikat pusztán az érintésükkel, majd később a gyerekek is beleszoktak abba, hogy a golyóstolluk sosem fogy ki, telefontöltőre nincs szükségük és kizárt, hogy beragadjanak egy liftbe vagy forgóajtóba. Csettintéssel oltanak fel villanyt és gyújtanak meg gyertyát, a gáztűzhelyhez nem kell szikráztató, az ő ablakukban mindig frissek és virágokkal telik a virágok. Pálca nélkül képesek minderre, de természetesen a mai modern világban nem kopott el ez a régi hagyomány. Külön iskolákba járnak, ahol a varázslást oktatják, legfőképpen a pálcás használatot, mivel azon keresztül robban ki minden varázsló palánta mágiája, ezért fokozott odafigyelést igényel. A varázstalanok világában ők is modernizálódtak, van külön varázsló Facebook, e-mail rendszer, telefoncég és márkák, amiket csak azok vásárolhatnak meg, akik pálcával rendelkeznek. Deacon pálcáját a varázserejéhez és annak fajtájához igazították, a markolata viszont üknagyapjáé, akitől első nevét kapta. Eredeti sárkánypikkelyből készült, nagy kincs az Orville családban. Jelenleg a varázslók egyetemének hallgatója, fél életét könyvtárban tölti, és hogy a maradékot is élni tudja, kávéval csurig töltve rohan a barátok után. Sikerült úgy kiviteleznie ezt az egészet, hogy aki elsőre meglátja, nem mondaná meg, hogy a mágikus körök tanulmányozásának egyik legnagyobb éllovasa és hogy a könyvtárban külön helye van. Egypetéjű iker, tehát a testvérével még a kislábujjuk körme is egyforma, ami ellen persze mindketten tesznek. Deacon született előbb pár másodperccel, ezért az "öcskös" változtatja a hajszínét, szemszínét és bőrszínét, külső szemlélőnek először fel sem tűnik. Az egyetemen számtalan órát hallgat, de nem egy eminens tanuló, sőt, ahol teheti ellógja az előadásokat és az őt nem érdeklő tantárgyakat, amiket kötelezően fel kellett vennie. Az alkímiát, a mágikus körtant, az elmebefolyásolást, a varázslénytant és az ártásokat nagyon szereti, a többire csak annyi időt pazarol, hogy vizsga előtti éjjel elolvassa őket és csókolom. Teljesen a modern felfogás és világ szülötte, csak akkor kerül szembe régi korokkal, mikor a könyvtárban rajzolgat vagy otthon a kandallónál kávét szürcsölve olvas régmúlt idők nagy varázslóiról, akik kedvenc témájában alkottak valami kivételesen nagyot.

Hobby: mágikus körök tanulmányozása, haverok, zenehallgatás, kávéházak, kávéboltok, kávékülönlegességek, kávézás

Foglalkozás: hallgató a WU-n

Extrák: A neve borzasztó, családjában szokás a régen elfeledett varázsló ősök neveit az újszülötteknek adományozni, hogy a porontyok egyrészt továbbvigyék a nevet, másrészt pedig megörököljék az adott ős varázserejét. ** Egy kissé eléggé nagyon kávéfüggő. Van mikor bájitalokkal még rá is segít. ** Ki nem állhatja a Pálca Nélküli Varázslás kurzust. Egyszerűbb, "konyhai" varázslatokkal nincs is problémája, de mikor egy nagyobb kaliberű mágikus energia előhozataláról van szó, képes felrobbanni attól, hogy nem használhat pálcát. ** A mágikus körök felrajzolásában egy zseni, lassan a könyvtár minden erről szóló könyvét elolvasta már. A sötét mágiájú körökről szóló könyvekért pedig megőrül, ahhoz ugye sajnos külön kifejezett tanári engedély kell, dehát ugye erről írja a leendő szakdolgozatát, szóóóval... ** Van egy ikre, akivel egypetéjűek, emiatt van az, hogy varázserejük kiskoruk óta pálca nélkül is nagyobb mértékben megvan, igaz tűzorkánt nem tudnak létrehozni, de a kötelék miatt erősebb, mint más korukbelieké. ** Pajtásosságosságomnak

Képinfo: kinkypokemon (deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 12. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).