Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Asgeir Odesgad
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 31 éves

Külső leírás: Fekete haját általában hagyja hosszúra megnőni, csak olyankor vág belőle, mikor már nagyon idegesíti a harcolásban. Mivel nem igazán van náluk tükör, meg különben is, ő harcos, nem valami szépfiú, a külsejével nem sokat törődik. Ugyanez vonatkozik a szakállása is, van, hogy pár hétig nem is borotválkozik, de persze legtöbbször kifejezett szakáll helyett csak borosta szokta borítani arcát. Mondjuk úgy, kissé ősember-típus. Fekete szemeiben érzelmet nem sokat találni, csak acélos eltökéltséget. Száját egy heg szeli ketté, ami eléggé feltűnő, de csak akkor, ha rajta van a ruhája. Ha esetleg már a mellkasa is látszódik, az azt keresztülszelő seb még inkább figyelemfelkeltő. Persze, az is igaz, hogy maga a mellkasa is elvonja az ember figyelmét… tökéletesen látszik rajta, hogy milyen jót tesz egy férfi testnek az állandó harc. Izmos, férfias, magas. Lehet még ennél is jobb? Naná! Amikor nem harcba készül, és fém vérttel, kéz-, és lábszárvédőkkel van felszerelkezve, az erődön belül lenge anyagból készült, testhezálló ruhában jár, s kel. Persze, ha már a kislábujját is ki kell tenni az erődön kívülre, akkor már jöhet a nagy szőrme bunda, de most egy észak norvégiai sziget időjárásától mi mást vár az ember?!

Jellem: Népének életkörülményei, ahogy mindenki mást, ő is megkeményítette külsőleg is, belsőleg is. Igazi túlélő, sokszor csak egy hajszálon múlt az élete, de mindig sikeresen megúszta a dolgot. Veszélyes életet él egy veszélyes világban, de igazából népének mindegyik tagja így él, már kiskoruktól kezdve hozzá vannak szokva a veszélyhez, a mindennapos halálos áldozatokhoz. A világ többi részén élő varázslók és boszorkányok elképzelni sem tudják az ő életüket, ők viszont a többiekét nem tudják elképzelni, hiszen annyira megedződtek már, hogy így kell élniük, állandó csatározásban a különféle lények ellen, hogy talán már változni sem tudnának. Nem túl szenvedélyes férfi, aki bár ugyanúgy iszik, meg mulatozik többiekkel, ahogy mindenki más, sokakkal ellentétben nem rángat minden este más nőt maga mellé, hogy kielégítse vágyait. Sokan úgy vélik, impotens, ami ki tudja, lehet, nem is áll messze a valóságtól, hiszen eddig nem sokan szították fel a vágyát. Persze, gyerekkorában, mint mindenki más, ő is fölfedezte a szexualitást, és ahogy a többiek is, ő is hamar kezdte a nemi életet, hiszen az ő világukban minél hamarabb van több gyerek, annál jobb, de valahogy nem jött be neki. Sajnálják is népének női tagjai, hiszen kivételes megtiszteltetés lenne teherbe esni népük ilyen kiváló tagjától, de eddig sajnos egyiküknek sem sikerült az ő gyerekét kihordaniuk. Ahogy idősödött, úgy kezdett eltávolodni a női nemtől, és most már csak ha muszáj, akkor fekszik le egy-egy nővel. Párkapcsolata sosem volt, és népének tagjai úgy vélik, soha nem is lesz, amíg nem melegszik fel kissé a hűvös viselkedése. Eléggé hallgatag, de kellő mértékű alkoholtól ő is fel tud oldódni, és olyankor igazán kellemes társaság, csak az a baj, hogy az alkohol tűrő képessége eléggé magas, így mire eljut addig, hogy normális ember módjára képes legyen kommunikálni, addigra az iszogató társaságának nagy része már rég alkoholmámoros álomban szundikál. Általában jó az ítélőképessége, és rendkívül jó stratéga. Amióta ő tervezi meg a támadást-védekezést, azóta jóval kevesebb a halálos áldoztok száma, mint elődjeinél. Kissé cinikus és szarkasztikus, ráadásul nincsen túl jó véleménnyel a világ többi részén élő, elkényelmesedett varázslókról, akiktől többször kértek már segítséget a népüket tizedelő sötét lények ellen, de soha nem kaptak semmit se tőlük.

Élettörténet: A világban létezik a mágia, elrejtve a mágiával nem rendelkező emberek elől. A népesség eléggé nagy része rendelkezik mágiával, ám mégis eléggé kevésnek tűnik, mivel a nagy részük a varázstalanok által feltérképezhetetlen helyeken élnek. Igazából sokkal több szigete van a világnak, mint amennyire gondolnak, sőt, egyes országokban is többen laknak, mint amit a felmérések mutatnak, csak éppen feltérképezhetetlen megyékben, szigetekben, sőt, akár országokban élnek ezek az emberek. Persze, vannak, akik beolvadnak a varázstalanok közé, az általuk feltalált elektronikus kütyüket használják, de Asgeir nem éppen ezek közé tartozik. Norvégia egyik zord, eldugott, feltérképezhetetlen szigetén nőtt föl, állandó rettegésben, félelemben és harcban. Az ottani emberek hamar megtanultak alkalmazkodni a létfenntartáshoz, mágiájukat nem az élet kényelmesebbé tételére használják, hanem a túléléshez. A modernizált varázslókhoz nem sok köti össze, a varázsló Norvégia és a kis szigetük között csak gazdasági kapcsolat van, a politikait megszakították, mikor nem voltak képesek a modern varázslók segíteni nekik megszabadulni a sötét lényektől. A többi mágikus lénnyel még föl tudják venni a harcot, velük viszonylagos békességben is tudnának élni, ám a sötét lények ellen nem igazán tudnak védekezni. Nappal biztonságban vannak tőlük, mikor süt a nap, de az év nagy részében még nappal is sötét van náluk, így elég nehéz élni. Az erődön belül biztonságban vannak, oda még nem sikerült a lényeknek betörniük, de ha valaki kint van olyankor, mikor egy kicsit is eltűnik a nap, és a világosság, annak vége. De valahogyan meg kell élniük amikor sötét van, akkor is, így kitaláltak egy taktikát arra, hogyan bányásszanak, hogyan termesszenek, tenyésszenek élelmet, és eladható árut. Asgeirnek, és rajta kívül most már csak három férfinek van olyan szintű mágiájuk, hogy fönt tudnak tartani egy viszonylag elég fényes világosságot, amit a sötét lények nem tudnak eloltani, és ami miatt nem tudnak közelebb menni hozzájuk. Bár van gyertyájuk, meg fáklyájuk elég, amiket használnak is, a sötét lények azokat hamar el tudják oltani, nem okoz nekik gondot. Ezért ők azok, akik mágiával vigyázzák a munkásokat, míg a harcos férfiak többi része kardokkal, harci kutyákkal igyekszenek segíteni nekik. Asgeirnek ugyanolyan élete volt, mint a többi ottani férfinak, éppen csak kicsit több mágiája van, mint a többieknek, és jobb stratéga is, és nem mellesleg népük vezetőjének unokaöccse, akinek csak lánya van, fia nincs, így eléggé valószínű, hogy ha a férfival történne valami, Asgeirre maradna a kormányozás.

Hobby: Erősítés, iszogatás, bájitalfőzés, repülés, stratégiák kitalálása

Foglalkozás: Harcos, esetenként bájitalfőző

Extrák: A vezetékneve így néz ki: Odesgåd *** Középkorias stílusban élnek, ám a modern korban. Még a varázslók közül is sokan elfelejtették, hogy léteznek olyan helyek a világon, amik mágia által el vannak rejtve a mágiával nem rendelkező emberek elől, és leginkább csak azok tudják ezeknek a szigeteknek a létezéseit, akik üzleti kapcsolatban állnak velük. Két teljesen más világ szinte, hiszen a feltérképezetlen szigeteken még mindig középkorias életet élnek, és a könyezet olyan vad, az időjárás meg zord, hogy az életük mindennapos harc a természet ellen. Mindegyikük mágiával rendelkezik, ám sokuknak még pálcájuk sincs, mert olyan kevés a mágiájuk, hogy nem érdemes beszerezni egyet, vagy ha be is szereznek, otthoni, saját készítésűt használnak. De a mágia fontos része az életüknek, hiszen bájitalokat főznek, repülőkkel repülnek, sárkánytűzben edzett mágikus acélt használnak fegyvereiknek, meg persze mágikus lényekkel állnak harcban. Míg a világ másik része vagy varázstalan, így semmit nem tud semmiről, vagy pedig a modern korban élő varázsló közösség, ami közösségi oldalakat használ, meg mPhonet, meg mindenféle elektromossággal működő dolgot. *** Valamennyire tud varázsolni, de megrekedt körülbelül a gyertya gyújtás szintjén. Van pálcája, saját maga készítette fenyőből és egy háromfejű troll fogaiból. Igazából nem sok mindenre használja, de neki legalább van annyi mágiája, hogy pár dolgot tudjon vele csinálni. Persze, ez nem olyan, mint a modern varázslók finom, művészi pálcái, amik kifejezetten egy-egy varázslóhoz illenek csak, és különböző varázságakra specializálódnak, de amit kell, ez is elvégzi. *** Elektronika, kényelmi kütyük, modern épületek, nyugalom nincs, helyette viszont vannak középkori erődítmények, folyamatos harc, küszködés a megélhetését, és persze seprűk, kardok, íjak, vértek, bájitalok és kalandok. *** Meerusomnak

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció (http://omupied.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 12. 03.

Módosítva: 2014. 12. 03. 22:53:23
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).