Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Rin Toyoshima
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 23

Külső leírás: Hosszú, fehér tincsei gyakran lilán csillogó íriszeibe lógnak, mégis, szabadon járnak táncot a széllel. Ha olyan kedve van, lobocát masnival, vagy egyéb hajdísszel koronázza meg. Arca selymes, puha tapintású, szemöldökei vékonyak, és szimetrikusak. Orra pici, ám szája annál nagyobb. Középmagas, alkata vékony, még sem törékeny. Ruházata a harci sereg színeiben pompázik, avagy legtöbbször fehéret, kéket, feketét és pirosat visel. Ha nem az ellenfélt próbálja megfélemlíteni, csak egy egyszerű lila egybenruhában van. Állandóan nála van a kardja, ha nem a kezében, akkor a közelében.

Jellem: Harcias, imád dühöngeni. Gyakran leordítja az ember fejét, néha képzeletbeli okok miatt is. Bátor, elszánt, tudja mit akar. Az esze gyorsan vág, aminek köszönhetően újábbnál újabb behatolási pontokat fedez fel, így az ő csapata javára fordítva a küzdelem kimenetelét. Ha kihozzák a sodrából, nem ismer irgalmat, legyen az ellenfél, vagy épp a saját katonája. Hihetetlenül jó a meggyőzőképessége, így néha még csatázni sem kell, elméjével győzi le az ellenséget. A falusiak mindig hozzá fordulnak, ha gondjuk akad, ebből kifolyólag rendkívül megbízható. Őszinte és kíméletlen, szinte senkivel sem kivételezik.

Élettörténet: Falujában a gyermekek sorsáról a tanács dönt. Ha erős, katonai táborokban nevelkedik, ha viszont gyenge, nem harcolhat. Rin születésétől fogva erős volt, így nem kérdés, hogy harcosnak ment. Rikta az, hogy egy női harcos vezesse a hadsereget, ám neki még is csak sikerült. Kezében van a hatalom, bárkit bármikor eltanácsolhat, kivégeztethet, a többiek pedig ebbe nem szólhatnak bele. Félnek tőle, mert jól tudják, mekkora hatalma van. Rin pedig ezt ki is használja. 15 éves korában szüleivel és egy szem öccsével kirándulni indultak, ám ebből a családi programból véres este lett. Szüleit lemészárolták, épp, hogy ő, és két hónapos öccse meg tudtak menekülni. Rin azt hazudta katonáinak, valamint a tanácsnak, hogy szülei ehy hosszú útra mentek, ahonnan egyhamar nem térnek vissza. Mindenki elhitte, és így a titok a mai napig titok. Onnantól kezdve egyedül élt Kazuyával.

Hobby: vívás, kardozás, kártyázás, edzés

Foglalkozás: harcos

Extrák: Családja bevándorló.***Van egy öccse, Kazuya.*** Imádja a habcsókot.*** Csellózik.*** Szabadidejében a csillagos eget bámulja megszállottan, azt a csillagot kutatva, ahol meglelheti rég nem látott szüleit.

Képinfo: Nem én csináltam, csupán illusztráció (http://kep.psharing.com/819789.jpg)

Engedélyezve: 2014. 12. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).