Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Anthony "Tony" Stark
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 39

Külső leírás: A maga 170cm-vel nem épp az a tipikus férfias alkat. Mindazonáltal testalkata irigylésre méltóan edzett, szóval izmos, persze nem annyira, mint Thor vagy ne adj isten Hulk. Igazából nincs annyira kitéve fizikai megterhelésnek, hogy növelje erejét. Önmagától pedig ritkán adja a fejét, hogy az elméjén kívül mást is pallérozzon. Mérhetetlenül okos koponyáját sötét barna bár talán inkább fekete haj keretezi, ami hála gondatlan és persze „nemtörődöm” tulajdonosának kuszán áll amerre óhajt. Hossza a kellemesen beletúrós mércét üti meg így bomlanak érte a nők. Természetesen nem ez az egyetlen tulajdonsága, amiért senki nem rúgná ki az ágyából, ha beletévedne, mondjuk részegen. Megemlítendő a szinte divatdiktátori címekre törő körszakáll, mely férfiasan komollyá varázsolja vonásait és az igéző barna szempár, amivel a világ összes bugyiját képes bokáig és még tovább csúsztatni. Az öltözete, már ha eltekintünk, attól mikor páncélban flangál és életeket meg világokat ment, teljesen egyszerű hétköznapi mondhatni unalmas úriember stílus. Rendezvényekre szigorúan öltöny nyakkendő, amúgy pedig, mackónadrág és atléta, hogy kellően szemléltesse remek karizmait. Érdekessége a mellkasába ültetett elektromágnes, ami megakadályozza, hogy finoman szólva meghaljon.

Jellem: A külső alapján egy önbizalomtól duzzadó sikeres férfit képzelünk el, a látszat azonban közel sem fedi a valóságot. Önimádó egocentrikus fazon, aki képtelen mást szem előtt tartani, mint saját magát. Ez azért fordulhat, elő mert szülei halála után az önbizalma egyenlő lett a nullával. Rendkívül gyanakvó természete mindenkit elriaszt mellőle. Tipikusan az a férfi, aki mellett nem bírják sokáig a nők. Nem egy nyitott ember, önmagától sosem létesített kapcsolatot senkivel. Mindig kivárta, míg őhozzá mennek oda az emberek. Azért mégis lehet róla valami értékelendőt is mondani, ugyanis habár nehezen barátkozik, ha valaki mégis beférkőzött a szívébe vagy legalábbis ez elismerését elnyerte, akkor azért tűzbe tenné a kezét. Az elesettek gyámolítója, hiszen törekszik az ártatlanok védelmére. Nem tudja, mikor kell befogni a száját és az ember idegein azok pattanásáig táncol. Illetlen olykor sértő megjegyzései azért még fájóbbak, mert gyakran a nyílván való igazságot mondja ki, csak épp a selyem masnit felejtette el a csomagolásról. Életének későbbi szakaszaiban derül fény, pont mikor karriere romokban az igazi emberségre, ami benne lakozik, elrejtve.

Élettörténet: 1971. március 3.-án látta meg a napvilágot. Egy szem gyermek. Szülei: Howard Anthony Stark az édesapja, aki egy jól kereső gyártulajdonos volt. Később tőle örökölte a Stark Műveket. Édesanyja Maria Collins Carbonell Stark. Szülei szeretetben nevelték fiúk, aki megkapott mindent, amire csak vágyott. Éles esze és találékonysága hamar kitudódott, amire apja felettébb büszke volt. 4 évesen áramkört, míg 6 évesen motort épített. Az egyetemet 17 évesen végezte. Ezután következett a tragédia. Szülei egy súlyos autóbalesetben életüket vesztették. Tony talán, hogy elterelje gondolatait a gyászról az italt választotta. Emellett azonban felvásárolta a családi autót gyártó céget és kijavítatta a hibát, amiben a szülei elhunytak. A Stark Művek a fiatal zseni kezei alatt lett milliárdos bevételű cég. Tony úgy döntött, hogy személyesen vizsgálja meg pár tengerentúli gyáregységét. Egyik üzemének közelében, lázadók támadták meg csapatát és Tony működésbe hozott egy aknát menekülése közben, amelyből egy szétrobbanó repeszdarab a mellébe fúródott, veszélyesen közel a szívéhez. A lázadók vezetője, Wong-Csu, a rejtélyes gonosztevő Mandarin szolgája, elfogta Tony-t. Wong-Csu arra kényszeríttette, hogy olgozzon együtt egy másik fogollyal, Jinszen Ho-val, és tervezzen új fegyvereket neki. Stark és Jinszen ehelyett kitalált egy módot, hogy Stark-ot életben tartsák, készítve egy mellvértet, mely mozgásban tartotta a szívét. Junszen önfeláldozása segített neki élve kijutni. Később ezt a páncélt mondhatni tökélyre fejlesztette. A mai napig cégét fejlesztgeti és forradalmasítja a vállalatot, hogy nyereséges maradjon. Ekkor vált belőle Vasember.

Hobby: fejlesztés, fegyverek a páncélja. Whisky jéggel

Foglalkozás: Stark Művek tulajdonosa és vezetője

Extrák: Nevezhető komornyiknak Tony társa Edwin Jarvis, akinek nagyon sok mindent köszönhet. Csinos asszisztense Pepper Potts. Kapcsolatuk már a kezdetekkor zátonyra futott Tony nőügyei és alkohol problémái miatt. A szikra azonban még nem aludt ki. Bármely perce lehet az utolsó, hála a szilánkoknak, amik a szíve felé tartanak. Szereti a békét és a nyugalmat és persze mindenek felett az alkoholt. Luxus villájában többször rendez éjjeli tivornyákat. ***Marvel képregények hőse Vasember***

Képinfo: deviantArt: Lasse17 ()

Engedélyezve: 2014. 11. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).