Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tom Digren
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23 éves

Külső leírás: Magassága alig éri el a 170 cm magasságot, nagyon szereti a bőr cuccokat valamint a kimonókat is. Persze normálisan is szokott ő öltözködni, de ez a kettő a nagy szerelme. Feketés haja keszekuszán áll és keretezi az arcát. Szeme gyönyörű tengerkék némi szürkével vegyítve így igazán különleges férfiúnak mondhatjuk. Karcsú, szálkásan izmos teste mindig vonzza a tekinteteket és talán még édes arca, édes ajkai is rá tesznek egy lapáttal.

Jellem: Igazán csendes, visszahúzódó és ebből leszűrve iszonyat félénk embert ismerhetünk meg Tomban. Nagyon jó szíve van szegénykének és pont ez a veszte, hisz mindig kihasználják. Mindig csalódik és már lassan kezdi elveszíteni a bizalmat az emberekben. Mindig is a kis szürke kisegér szerepében díszeleg és nagyon kevés barátja van, de azok mind igazak. Persze nála is meg van a béketűrés határa, de nagyon ritka, hogy ki is áll magáért viszont az igazáért végletekig képes elmenni. Eddig minden szerelmében csalódott, de szerencsére testét egyiknek sem adta oda mindig kidobta őket, hisz mind csak arra hajtott, hogy megdöntse.

Élettörténet: Árvaházban nevelkedett és onnan maradtak meg a barátai valamint egy kettőt szerzett az iskola által is. Próbálja mindig képezni magát, tanul, dolgozik és saját kis lakásának dolgait egyengeti. Persze sokszor pont ezért üti meg a bokáját mivel mindenkin próbál segíteni és túlhajszolja magát. Ezek ellenére is mindig próbál a víz felszínén maradni és mindenkinek megfelelni bár most igen csak nagy bajban van. Talán lassan ő nála is be fog kopogni a szerelem és boldog lehet mint minden normális átlagos ember. Legalább ő a maga ura lehet az életének és senkinek nem kell elmagyaráznia, hogy a fiúkat szereti.

Hobby: Olvasás, gitározás, a munkája

Foglalkozás: Főiskolai hallgató és cselédlány kávézóban dolgozik

Extrák: *** Foglalt *** Imádja az állatokat, a növényeket és persze az édességet is nagyon szereti. *** A zenéért rajong akár csak az egyszerű ám nagyon szép dolgokért mint pl a bőr és a kimonó. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 11. 25.

Módosítva: 2014. 11. 25. 20:09:44
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).