Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Leonardo da Vinci
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 26

Külső leírás: Nem túl magas, átlagos testalkatú fiatal férfi. Egy kicsit talán vékonyabb a korabeli férfiaknál, de ez őt ismerve nem is meglepő, hiszen gyakorta megesik vele, hogy egyszerűen elfelejt enni. Ennek ellenére nagyon is megkapó jelenség: finom vonású, rendkívül jóképű arcát vállig érő, aranyszőke tincsek keretezik, amelyek kiemelik szemeinek különleges, világos árnyalatú kékjét. Előfordul, hogy az arcát is aranyszín borosta borítja, hiszen aki az étkezésről is megfeledkezik, az mit mondjon a borotválkozásról... A bőre ezt leszámítva kissé sápadt, ugyanakkor hibátlan, még anyajegyből is csak egy-kettő található rajta. Az ideje nagy részét a műhelyben tölti, ahol általában festékfoltos, viseltes nadrág és ing van rajta – ilyenkor rendszerint az arca és az ujjai is festékesek –, de mikor néhanapján kimozdul, nagyon is elegánsan tud felöltözni. Ruháiban a sötétkék, a fekete, az arany és a piros szín dominálnak, és van két dolog, ami mindig rajta van: egy piros színű köpeny és egy szintén piros színű sapka. Utóbbit általában úgy a fejébe húzza, hogy valamennyire el is rejtse vele az arcát, de ő így érzi jól magát.

Jellem: Vidám és optimista, ugyanakkor kissé elvarázsolt, mint minden más hozzá hasonló művészlélek. Egy remek, páratlan tehetséggel megáldott művész, akit emellett kíváncsi természetének köszönhetően mélyen lenyűgöznek és érdekelnek a világ csodái, a működése, a régi idők technológiái és annak fejlődése. Az izgatott, telhetetlen, és kíváncsi természete miatt gyakorta feledékeny, könnyen megzavarható. Ezer és ezer dologba belekezd, de aztán mindig jön valami más, valami új, ami leköti, ezért gyakran be sem fejezi, amit elkezdett, vagy ha mégis, akkor legalább egy évre szüksége van hozzá. Valójában egyetlen célja van: hogy valami olyasmit alkothasson, olyat hozzon létre a munkásságával, ami majd hasznos lehet a jövőre nézve. Önmagával szemben rendkívül – talán túlságosan is – kritikus, és ennek az ellenkezőjéről nem is lehet szavakkal meggyőzni. Általában ha valamelyik általa tervezett és/vagy megépített szerkezet működésképtelen, a hibáért mindig saját magát okolja, nem az építményt. Amikor éppen nagyon izgalomba hozza és leköti valami, szinte lehetetlen vele kommunikálni, mert teljesen kizárja a külvilágot, de ez inkább egy szerethetően aranyos tulajdonság. Saját elmondása szerint a bátorság nem az ő erőssége, ennek ellenére bármit megtenné a barátaiért és a szeretteiért, még akkor is, ha ezzel a saját testi épségét kockáztatja. A barátai a kommunikáció szempontjából is fontos szerepet játszanak az életében, mert csak azok tudnak vele igazából szóba elegyedni, akik ismerik és megértik őt. Órákig képes beszélni valami új találmányról, ami miatt toleranciára és türelemre van szükség vele szemben, és ezt tudja is magáról, de tenni nem tud ellene. Ezért is nem szeret társaságba vagy egyáltalán emberek közé menni, zavarban van, ha ő kerül a figyelem középpontjába, nem tud mit kezdeni a helyzettel.

Élettörténet: Egy törvénytelen, házasságon kívüli kapcsolatból született, a Firenze közelében fekvő Vinciben. Apja Piero da Vinci, egy firenzei közjegyző volt, anyja pedig egy Caterina nevű helybéli nő. Gyermekkorát a toszkán vidéken töltötte, hogy megkímélje apját egy házasságon kívül született gyermek, egy fattyú szégyenétől. Leonardo művészi hajlamát és tehetségét idősebb társai azonban hamar felismerték, ezért 14 éves korában a segítségükkel visszatért Firenzébe, és a híres festő, Andrea del Verrocchio mellett inaskodott. Állítólag ott töltött évei alatt részt vett Verrocchio mesterművének, a „Krisztus megkeresztelésének” elkészítésében. Az inaskodás követően, 20 évesen saját műhelyt nyitott Firenzében és később ennek köszönhetően ismerkedett meg az Auditore családdal, akikben nemcsak jó barátokra, hanem pártfogókra is lelt, hiszen legtöbb festményét ők vették meg akkoriban, hogy a Palazzo Auditore falait díszíthessék velük. Így ismerkedett meg a család örökösével, Ezioval is, akivel jó barátokká lettek és ez a barátság azóta is tart. Ezio apja, Giovanni Auditore mellett ő az egyetlen, aki képes megfejteni és lefordítani a nagy Altaïr által hátrahagyott Kódex lapjait, és ezzel – valamint minden mással, amivel csak tud – gyakran segíti barátját a küldetésében.

Hobby: Mindent imád, amivel foglalkozik, és mindennel foglalkozik, amit imád.

Foglalkozás: festő, szobrász, térképész, tudós, feltaláló, matematikus, mérnök...

Extrák: PC: Assassin’s Creed: Brotherhood. *** Nincs igazi vezetékneve, a „da Vinci” mindössze annyit jelent, hogy Vinci városából való, ott született. Teljes neve egyébként Leonardo di ser Piero da Vinci (Leonardo, a vincibeli Piero fia). *** Nőkkel még soha nem volt kapcsolata... és valószínűleg nem is lesz. Mindig tudja értékelni egy nő szépségét, hiszen a múzsái is mindig az elegáns olasz hölgyek közül kerülnek ki, ezen felül viszont nem érdeklik és nem is vonzódik hozzájuk. Mélyen belül pontosan tudja, hogy ez mit jelent, de a szodómia bűn, ezért a világért sem vallaná be senkinek. *** Egy igazi művész és egy párját ritkító lángelme keresztezése. Beszéli az olaszt, az angolt és a latint, illetve a franciához is konyít valamennyit. Képes értelmezni a különböző (műszaki) rajzokat és mivel állandóan kísérletezik valamin, általában meg is valósítja a rajzokon szereplő szerkezeteket.

Képinfo: JoanaFerreiraArt (http://joanaferreiraart.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 11. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).