Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thranduil Oropherion
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Királyi méltóság tükröződik minden mozzanatában. Haja, mint ezüstös fényben tündöklő hegyi patak omlik vállán keresztül meg sem állva derekáig. Szereti, ha szabadon borzolhatja a hajnali szellő így sosem fonja be. Arca vonásai tökéletesek, hegyes áll, egyenes orr, vékony ajkak. Homloka fedetlen, kósza hajszálak nem zavarják. Szemei, mint a hold és a tenger csókja fürkészik a messzeséget. Múltba révedő tekintet, de elméje a jövőt kutatja. Szemöldöke kihangsúlyozza szeme színét, hajától eltérve vastagon és barnán ad tekintélyt arcának. Termete magas, mint minden tündének, vállai szélesek, alkata katonás. Harcedzett férfi, aki megőrizte királyi tekintélyét és pompáját. Öltözete tükrözi népe viseletét, ezüst és a természet színeiben mutatkozik. Térdig érő bőrcsizma, lovaglónadrággal és inggel. Ezüstös palásttal viselve.

Jellem: Életét áldozná népe bármely tagjáért. Egyetlen életet sem kockáztat feleslegesen. A harcban bátor a trónon megfontolt és nyugodt. Minden lépését előre megfontolja, sosem cselekszik elhamarkodottan, mert megtanulta, hogy a hirtelen tetteknek ára van. Becsületes, szavát minden körülmények között megtartja. Könyörtelen, ha a családját vagy népét fenyegeti veszély, kemény kézzel hárítja el azt és nem ismer könyörületet ebben a kérdésben. A nyugalom és a biztonság mindenek előtt való. Gyakran mutatkozik meg önfejű és makacs oldala is. A tanácsokat meghallgatja gyakran meg is fontolja őket, de úgy dönt, ahogy saját maga jónak látja. Szívét minduntalan elönti a félelem és a kétségek, hogy megfelelően irányítja e népét. Félelme gyanakvássá csitul, ha idegen érkezik határaihoz. A tündéket szívesen fogadja, de más népeket nem lát szívesen. A kellő tiszteletet megejti irányukba és tisztességgel viselkedik, mindazonáltal legszívesebben azt látja, ha az idegenek távoznak a földjéről. Komoly tekintélyt parancsoló. Ő az az uralkodó, akit nem csupán tisztelnek, de félnek is alattvalói.

Élettörténet: ***Spoiler***Bakacsinerdő északi királyságának, a sinda nemzettséghez tartozó Orophernek az egyetlen fia Thranduil. Születését homály fedi, de annyi megállapítható, hogy Valamikor az első kor végén Doriathban látta meg a napvilágot. A Mosod- kor elején amikor Doriath elbukott Thranduil Gil-Galaddal élt együtt Lindonban, míg apja Oropher a keleti Zölderdőben. Apja az Utolsó Szövetség háborújában elesett így Thranduil keletre utazott, hogy a Harmad-kor 1000. évében átvegye apja örökségét a Zölderdő királyságát. Uralkodása elején az egész Zölderdő, amit akkoriban Vadonföldének hívtak az ő uralma alá tartozott. A Harmad- kor előrehaladtával azonban a Fekete Mágus hatalma megnőtt, árnya előbújt a homályból és az erdőt ekkortól kezdték Bakacsinerdőnek nevezni. Uralma az északi területekre szorult. Ezért nevezik később az Észak-bakacsinerdő Tünde királyának. Uralkodásának idejére esik Thorin és törpjei küldetése, hogy Erebort megszabadítsák Smaugtól a Rettenthetetlentől. A törpöket ugyan nem kedveli, de vendégként bán velük. Csak azután veti tömlöcbe őket, hogy azok udvariatlan viselkedésükkel fel nem bosszantották. Smaug eleste után támogatta Suhatag új uralkodóját Bardot. Majd később népe élén indult az Öt Sereg Csatájába. Ezt követően Gandalf népe gondjaira bízta Gollamot aki azonban kihasználva a tündék lágyszívűségét elszökött. Ezért küldi fiát Legolast, hogy jelentse a veszteséget Gandalfnak, Elrond tanácsában. Örökös ellenszenvük a törpökkel azután enyhül, hogy fia milyen jó kapcsolatot ápol Gimlivel. Később szövetséget köt Suhatag népével és a törpökkel. Celebornnal pedig egyezségre lép, hogy Bakacsinerdő déli részét ezentúl Kelet-Lórienként tartják számon. Ő pedig birodalmát megnöveli észak felé a hegyek lábáig. Birodalmát elnevezi Eryn Lasgalennek ami annyit tesz: Zöldlomberdő. Királysága a Negyed-kor végéig virágzott. Feltehetőleg a Zölderdőben maradt később is, de lehet, hogy elhajózott Amanba halhatatlan földre.

Hobby: vadászat

Foglalkozás: Észak-Bakacsinerdő Tündéinek királya

Extrák: Királyi ékszerei az őszi levelekből készült lombkorona, megannyi gyűrű: kristály gyűrű, kígyó gyűrű, erdei gyűrű, bakacsinerdei gyűrű. Emellett számon tartjuk még ún. varázsbotját és kardját. Kovácsoltat magának egy kardot mikor a törpök elindulnak vissza szerezni Erebort. Hosszú tündekard csupasz nyéllel hajlított markolattal, pengéjén tünderúnákkal. Az átlagos Lhang tündekarddal ellentétben ennek a kardnak a pengéje egyenes. Szereti a bort, amit gyakran szolgálnak fel ünnepségek idején. A többi tündével ellentétben a szürke tündék szeretnek vadászni, járni. Thranduil is előszeretettel tart társaival vadászatra. Egy ilyen vadászat alkalmával talál rá jelenlegi hátasára a csodaszép hím szarvasra, aki ezentúl hordozója lesz. ***Tolkien Hobbit c. művéből***

Képinfo: deviantArt: EshiraArt ()

Engedélyezve: 2014. 11. 25.
2015. 05. 31.

Módosítva: 2015. 05. 31. 21:21:12
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).