Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shigino Kisumi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: Kisumi magas sportosan izmos fiatalember, haja enyhén hullámos, állandóan kissé kócosnak tűnő, rövid, fiúsan nyírt rózsaszín, amely jól megy lila tekintetéhez. Általában iskolai egyenruhájában látni, ami fekete nadrágból, fehér ingből és vörös alapon sárga csíkos nyakkendőből áll. Mivel szeret kosarazni, bizonyára vannak sportosabb melegítői, rövidnadrágjai, pólói is.

Jellem: Kisumi nyitott és barátságos figura, bárkivel könnyedén elbeszélget, még azt sem hajlandó feltétlen figyelembe venni, hogy a másiknak terhére van, vagy akaratlanul felbosszantja – észre sem veszi. Jókedvű, mosolygós, és ezt többnyire átragasztja a környezetére. Sokat csicsereg, de nem igényli a komoly figyelmet, így nem annyira fárasztó. Társasági ember, szereti, ha vannak körülötte. Olyan embertípus, aki szeret adni, de nem vár érte cserébe semmit. Ebben hasonlít Makotóra, feltétlen szeretettel fordul embertársai felé, és mindenkinek szívesen segít. Kissé hanyagnak és szétszórtnak tűnik emiatt, olyasvalakinek, aki bárkinek könnyelműen odaad egy darabot magából, mintha az nem lenne nagy dolog. Ezért sokszor akkor sem veszik komolyan, mikor komolyan gondol valamit. Barátságossága, népszerűsége, társaság közepe jelleme ellenére elég magányos, nincs igazán jó barátja, csak ismerősei, haverjai, ám emiatt szomorkodni nem lehet látni, mivel azonnal felderül, ha társasága akad, talán maga sem fogja fel teljesen, valójában mennyire nem tartozik senkihez.

Élettörténet: Iwatobiban született. Van egy kisöccse, Hayato. Általános iskolából ismeri Sousukét és Rint, alsó-középiskolában pedig Haruval és Makotóval tanult együtt. Itt tagja volt a kosárcsapatnak, és emiatt, valamint közvetlensége miatt igen népszerű volt a lányok körében. Most is a város egyik felső-középiskolájába jár. Kosárhoz való viszonya feltételezhetően töretlen. Hayato révén újra találkozik Makotoval és Harukával, akikkel - már amennyire hagyják – felveszi a kapcsolatot. Szintén összefut Sousukével a kórházban, s mivel megtudja, hogy ő is és Rin is a Samezukába járnak, feléjük is el-elnéz.

Hobby: kosárlabda

Foglalkozás: tanuló

Extrák: A neve úgy hangzik, mintha angolul azt mondaná valaki, hogy „Kiss me” – csókolj meg, gyakran csinálnak ebből az emberek viccet. * Anime: Free! Eternal Summer; Visual novel: Free! High Speed * Senpainak Sousuke mellé

Képinfo: fanart (Airumu) (pinterest)

Engedélyezve: 2014. 11. 24.
2022. 06. 07.

Módosítva: 2022. 06. 07. 00:39:07
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).