Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eikichi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 19 ( macska években még csak 2 és fél éves )

Külső leírás: Emberi alakja fajtájához mérten megüti a középmagas, azaz 175 cm. Bőre világos és érzékeny, barnás szürkés árnyékokkal kiegészülve. Selymes tapintású emberi kezei még nem kaptak különösebb sebet, egy két lila foltot szerzett kalandozásai során, ám ezektől eltekinthetünk, mert gyorsan eltűntek. Pupillái élesen összehúzódnak, jobb szeme a fajtájának híven kék , a másik pedig egy vele született génhiba miatt zölden világít. Szempillái halvány barnák, és rettentő hosszúak, mindenkit le tud velük nyűgözni, és megkapja amit leghőbb vágyaiban akar. Haja hófehér, tincsei végei kicsit halovány kávé barnás színbe hajlanak át. Szépen ívelt hasonló színezetű szemöldökei egy huncut szempárt egészítenek ki, éles kis szemfogacskái emberi alakban is előtüremkednek ajkai közül. Emberi alakjában általában világos színű ruhákat szokása hordani, nyugodt fehéreket, hamvas alma zöldeket, vagy éppen égszín kék darabokat. Olykor hord pár krémszínű cuccot,nagy ritkán feketét de ez a maximum. Van amikor megzavarják az átalakulásban és fülecskéi és farkincája az emberi méreteihez igazítva nőnek vele együtt. Karmai élesek, és égető érzetű karmolást hagynak az áldozaton. Emberi alakjába fülei már szinte egy tündééhez hasonlítanak, hegyesek, az egyikben pedig még fülbevaló is lengedez.

Jellem: Mint amolyan macska, szabad természetű, ugyan akkor a gazdájához nagyon hűséges és kitartó. Első ránézésre ártatlan kis cicusnak tűnik, de ha jobban megismered egy őszinte, ám csintalan állat képét látod visszakacsintani rád. Az idegenektől tartja a kiszabott távolságot, megérzi ha a gazdájával problémák adódnának. Terápiás céllal került hozzá, ugyan is az őt eltartó férfi egészségi állapota miatt egyik percről a másikra rosszul lehet. Szívbeteg, egy infaktuson már átesett így kicsit ráijesztve szegény cicusra. Ettől kezdve mindenhova követi és vigyázza, óvja a szeretett személyt. Magabiztos és szeretni néha a maga útját járni, irtó nagy gonddal ápolt bundájára nem igazán vigyáz, olykor fürdésre kényszerül, és nem szokása szárazon hagyni ez után a hadművelet után az egész házat. Magyarán futkos mint az eszeveszett, és mindenhez nekidörgölőzik, ami éppen száraz és tiszta.

Élettörténet: Picuri kismacskánk története egy direkt erre a fajra szakosodott tenyésztőnél indult, ahol is nagy küszködések árán a világra jött. Amint kicsit idősebb lett és már képes volt egy kicsit anyja segítsége nélkül járni kelni, étkezni, tehát fent tudta tartani magát, akkor testvéreivel együtt eladták őket, a mostani gazdája a lányától kapta, aki nagyon sok jó emléket hagyott az emlékezetében. Szépen lassan megtanult minden egyes dolgot, sőt különös, bár terápiás célú képzést is kapott egy éves korában. Alakváltó, képességét örökölte, édesanyja és édesapja is képes volt ilyenre. Macska alakban járkál inkább, mert az emberek csodabogárnak néznék, hangja magas, egy fiatal férfiéhoz képest olyan mint ha egy még nem mutáló fiatal fiúé lenne. Gyakran dorombol, igényli a törődést, de az érdekes emberek a fantáziáját piszkálják.

Hobby: nyalakodás, bandázás, alvás

Foglalkozás: házicicus

Extrák: * Kilenc élete van, ebből még egyet sem használt el * * utálja a vizet, nagyon ritkán fürdik, inkább a nyalakodást részesíti előnyben * * gazdája minden egyes mozdulatát ismeri * * szeszélyes, és kiismerhetetlen az új emberekre vonatkozólag * *Sziámi macska képében futkos*

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://omupied.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 11. 26.

Módosítva: 2014. 11. 24. 18:40:31
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).