Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anthony Lortenzen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lidvor

Kor: 24

Külső leírás: Sötét barna haja a szélrózsa minden irányába eláll, ami ellen nem nagyon tud mit tenni. A tincsek közt néhol egy-egy világosabb szín is fellelhető, ami miatt sokan azt hiszik, hogy melírozva van a haja, pedig ez az eredeti színe. Arca szögletes, bőre sápadt, szinte már fehér. Ajkai teltek, orra nem mondható se kicsinek, se nagynak, pont akkora, amekkorának lenni kell. Szemei sötétek, szinte már feketék, de közelebbről megnézve látszik, hogy igazából barnák. Általában lelkesedés vagy kíváncsiság csillog bennük, olyan, ami a három éves gyerekekében szokott. Nyaka hosszú, vállai szélesek. Középmagas a maga 170 centijével, testén enyhe izmok találhatók a sok sportolás miatt. Kisugárzása megnyerő, hatalmas önbizalomról árulkodik, pedig nem is tartja sokra magát. Elöl a bal vállára egy főnix van tetoválva, amit az egyik barátja készített neki. Öltözködését tekintve eléggé színes ruhatárral rendelkezik. A melegítős cuccoktól az elegáns öltönyökig szinte minden megtalálható. Ő maga viszont az egyszerű öltözködés híve, leginkább farmert hord pólóval, hidegebb időben egy egy pulóverrel megspékelve. Előnyben részesíti a sportos cipőket és bakancsokat, hideg kirázza a lakcipő gondolatától is.

Jellem: Már kiskora óta minden érdekli, ami körülötte van. Rengeteg energiával rendelkezik, sokszor szokták illetni a hiperaktív jelzővel is. Ezt az energiát leginkább futással vagy különböző sportokkal szokta levezetni, ha éppen talál valakit, akivel edzhet. Gyorsan tanul, nagyon okos, ami már kiskorában kiderült róla, hiszen mindig is az osztályelsők között volt. Rendkívül naiv, szinte bármit elhisz mindenkinek, még akkor is, ha csak most ismerte meg az illetőt. Talán azért is van az is, hogy viszonylag nehezen lehet megbántani, de akkor minimum egy hétig tudomást sem vesz az illető létezéséről, majd még egy hét, mire hajlandó lesz a békülés felé hajlani. Nem szereti megbántani az embereket, mindig próbál kedves lenni, még ha ehhez hazudnia is kell. Ennek ellenére utálja, ha valaki más a szemébe hazudik, még akkor is, ha előtte ő ugyanezt csinálta. Szentül hisz benne, hogy léteznek természetfeletti dolgok, de eddig sajnos egyel sem találkozott. Főleg ebben a témában válogat a könyvek közül, de mást is szívesen elolvas, hiszen már magukat a könyveket is imádja. A vállán is azért van egy főnix madár, hogy tudassa a világgal, igenis vannak olyan dolgok, amiket még a mai tudósok sem tudnak megmagyarázni. Ha nem is főnixek, valami biztosan.Szereti az állatokat, szinte már úgy kezeli őket, mintha már ők is emberek lennének.

Élettörténet: Anthony sosem ismerte az igazi apját, hiszen anyjával nem voltak házasok, amikor ő megszületett, a férfi pedig nem vállalta a kisbabáért a felelősséget. Helyette a nevelőapjára tekint úgy, mintha a vér szerinti apja lenne, bár ő is nagyon jól tudja, hogy nem így van. Két éves volt, amikor anyja hozzáment mostoha apjához és az ő szerelmükből született meg nála négy évvel fiatalabb húga, Noelle. Gyermeki lelkesedése szinte teljesen megmaradt húsz év után is, a mai nap is úgy tud örülni annak, ha valami jó dolog történik, vagy csak elmennek fagyizni, mint négy éves korában. Mindig is a legjobb tanulók között volt az iskolába, amiért a szülei nagyon büszkék voltak rá. Szinte minden iránt érdeklődött, így hát nem is tudta nagyon eldönteni, hogy milyen egyetemen tanuljon tovább. Szinte biztos volt benne, hogyha elkezd valamibe jobban belemerülni, akkor előfog jönni azaz érzés, hogy most ezt meg ezt csinálhatnám ehelyett. Végül úgy döntött, hogy majd ha lesz valami, amit kiemelten lesz kedve csinálni, akkor elmegy egyetemre, addig részmunkaidős állásokban dolgozik mikor pincérként, mikor boltosként, esetenként pultosként. Szabadidejében pedig éppen azt csinálja, amihez kedve szottyan. Még mindig a családjával él, és sokszor megszokta kapni, hogy ideje lenne felnőnie, de ő nagyon nem akar.

Hobby: olvasás, futás, sportolás, és minden más, amihez kedvet érez

Foglalkozás: most éppen munkanélküli

Extrák: Kedvenc fagyija ez eperfagyi / foglalt, linka átkozottul jóképű boltosa mellé :D

Képinfo: A képet cinquain készítette (http://cinquain.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 11. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).