Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kahaya Yuuta
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sane

Kor: 20

Külső leírás: Piercing a fülben, piercing a szájban, piercing mindenhol-sóhajtana fel egy idősebb generációból elrángatott személy. Köztudomás, hogy nem veti meg a testékszereket sem, ugyan úgy, ahogy a tetkókat is kedveli, szájíze szerint válogatja össze a testén elhelyezkedő mintákat. Arccsontja kissé szögletes formájú, de gyönyörűen kihangsúlyozza természeti adottságait. Ha egy állathoz kéne hasonlítani, valószínű sokan a macskát mondanák. Szürke, merengő tekintet, kecses, de egyben férfias járás, és harapni való ajkak. Napbarnított bőre nagyon is érzékeny az UV sugárzásra, ezért hajlamos kalapokkal pepecselni és napszemüvegeket cserélgetni. 170 centiméter magas, vállai szélesek és izmosak, csak mint teste többi része. Lábra is gyúr, ő nem igazán az a fajta, aki csak a felsőtestét erőlteti meg lévén, hogy csak az lóg ki a BMW-ből. Testre simuló fehér inget, vagy sima fekete atlétákat hord farmernadrággal. Nem emberi kilététől függően hajlamos a tisztaság mániára, mindent szépen el kell pakolni a helyére, a ruhákat ki kell vasalni, és behajtogatni a szekrényekbe.

Jellem: Alakváltó lévén ez helyzettől függ. Genetikai képességéből adódóan le tudja másolni az emberi egyedek külsejét, illetve személyiségét. Okos, intelligens, és rafinált, ezért nem árt vele óvatosan bánni, kiszámíthatatlan. Egyszerre csak egy ember alakját tudja felvenni, de röpke 15 perc alatt egy kis DNS alapján tanulmányozni tudja az egyén beállítottságát, humorát, foglalkozását, emlékeit. Alapból semleges stílusa van, csak átváltozott formában járja a bárok, kaszinók hegyét. Szerelmi kapcsolatai olyanok, mint az égő cigaretta csikk. Pillanatok alatt véget érnek. Nem tud megállapodni csupán egy nő, vagy férfi mellett, tulajdonképpen olyan, mint egy biliárdgolyó. Lyukról-lyukra jár. Élvezi, ha középpontba van, ha rajonganak érte. Meg tanult higgadtan viselkedni, leplezni az érzéseit -már ha vannak neki. Mindig és mindenhol tudja mit akar, általában meg is kapja. Ez pusztán annak köszönhető, hogy kielemezte az emberek viselkedési formáit, nagyon jól tudja mire vágynak. Csábos mosoly, lágy érintések? Tőle megkaphatsz bármit, amire szíved vágyik, azonban ne lepődj meg, ha másnap reggel egy taxi telefonszámával ébredsz a homlokodon. Humorral is büszkélkedhet, bár inkább szarkasztikus formában. Konfliktus helyzeteknél igyekszik elkerülni a verekedést, lökdösődést, úriembernek tartja magát, aki nem az öklével érvel, hanem választékos szavaival.

Élettörténet: Gazdag családba született, mindene megvolt, amire csak vágyott. Fényűző életmód, külön tanárok, cselédek, amiről egy átlagos ember csak álmodozhatott. Szülei is fajtájához hasonlóak, valójában piszkos módszerekkel jutottak vagyonukhoz. Mivel hozzászokott, hogy mindent megkap, amit akar igen követelőző és parancsolós típus. Ő nem kér, hanem utasít. Magányos farkasnak nevelték, nem járt baráti társaságokba, nem voltak gyerekkori emlékei. Csak a kőkemény hajtás, hogy a valaha élt legjobb alakváltó legyen. Idővel azonban beleunt a gépies életmódba. Felkel, felöltöztetik, megmosdatják, minden nyomorult kis porlepte sarokban azt lesik mit kíván éppen. Orvosi egyetemre is szánták, de őt jobban vonzotta a veszély, a versenyek és a különböző nemekkel való érintkezés. Bevásárolta magát a McLarenhez és jelzálogot tetetett a házukra. Apjának beadagolta, hogy képzelje el egy orvosi diplomaként és lelépett. Hátat fordított az unalmas kis életének. Jelenleg a McLarennél autófejlesztő, kiválóan tervez járműveket versenyekre, néha ő is indul egy-egy meghirdetett csodán. Ezt azonban csak részidős munkaként űzi, merthogy ott a másik élete is, ahol nem egy tündéri barkácsoló mesterként képzelik el. Énekesek bőrébe is bújik, de ha a helyzet megköveteli felveszi teljesen átlagos emberek alakját is.

Hobby: Minden ami versenyek, autók körül forog, extrém sportok (sziklamászás,rafting), biliárdozás, pókerezés, igazi kaszinó hobbit

Foglalkozás: Világsztár focista, latin táncos, villanyszerelő, ami épp lenni akar.

Extrák: Rengeteg dologgal kilehet kergetni a világból**Allergiás reakciói vannak az állatok szőrétől és az ezüst anyagú tárgyaktól**Az átváltozás pillanatában legyengül**Minden elképzelhető tárgya, amit illatfelhővel lehet bevonni citromos**Erősen kávéfüggő és alkoholt is fogyaszt, persze csak mértékkel**Foglalt

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csak illusztráció (google)

Engedélyezve: 2014. 11. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).