Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Clinton Bowner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 24

Külső leírás: Vörös haja vékony szálú, puha és fényes, lágy hullámokban göndörödik a füle alatt és a vállai fölött. Odafigyel a megjelenésére, a külső nála mindig is számított, az ő életében elengedhetetlenül fontos a jó megjelenés, a tudás, az, ha nem ágról szalajtott hajléktalan családban nevelkedik fel és bőséges vagyonnal rendelkezik. Egyszóval gazdag, elkényeztetett ficsúrnak kell lennie ahhoz, hogy tagja lehessen a legjobb köröknek. Vonzó és művelt fiú, megnyerő modorral, ami az ő világában sohasem hátrány. A szépség, a gazdagság és a hírnév mind-mind előny, és ő ezeknek majdnem mindegyikével rendelkezik. Szemöldökének íve és zöld íriszei előszeretettel tüntetik fel őt álomideálnak. Arcát halvány szeplők pettyezik és behatárolhatatlan csillagképeket alkotnak vállain és a hátán. Az ajkai puha, feszes vonalak, élettel telien rózsaszínek és leheletnyit teltek. Szép mosolya van és ó, tudja ezt ő maga is. Clint pontosan az a személy, aki tudja hogy néz ki, és ezt minden további nélkül fel is használja a céljaihoz. Hűvös udvariassága és testének alakja több, mint figyelemfelkeltő nők és férfiak számára egyaránt. Magasságával elvegyül, de nem tud olyan észrevétlen maradni, mint azok a szürke kisegerek, akik a népszerűséget még hírből sem ismerik. Clinton tehet, amit akar, de az emberek így is úgy is megtalálják őt.

Jellem: Világ életében cinikus volt és távolságtartó. A viselkedéskultúra nála kérdéses. Senkinek nem tartogat semmi speciálisat, egyszerű, lényegre törő, mint mindig. Van, akinek a szoknyavadász-arcát mutatja és van, aki szemeiben egy sznobizmussal beszélő, tenyérbemászó, nagyszájú köcsög. Rengeteg barátja van, tucatemberek, akiket jobb nem megismerni és Clint tartja is magát ehhez az elvhez. Nem kerül közel senkihez, mert akiket megismer, azokat egytől egyig meg is veti. Ha akarna, lehetne akár a maffiózók ideálja is. Céltudatos, olyan, akit lehetetlen lecsábítani arról az ösvényről, amit magának választott. Ez válhat előnyére, ahogyan a hátrányára is. Nehéz elnyerni a bizalmát, de annál könnyebb elveszíteni. Tipikusan „ Másokban a szálkát, de magadban a gerendát sem” felfogása van. A többi ember hibáit mindig hamarabb meglátja, mint a sajátjait. Pedig ő sem tökéletes, attól fényévekre áll. Intelligens, gyakorlott és meglepően talpraesett. A túlélőképessége messze meghaladja bárkiét. Tökéletesen kontrollál az életében minden helyzetet, átvészeli az akadályokat és tanul a hibáiból. Mindig két-három lépéssel a többiek előtt jár. Udvarias, ha vele udvariasak és hajlamos a kollektív büntetések kiosztására, ami annyit tesz, ha egy ember barom, akkor szív miatta mindenki más is. Felhergelt állapotban ritkán látni őt, de ha rossz napja van, azt mérföldekről ki lehet szúrni. Olyankor a szavaiban nincs semmi „kérem” meg „uram” meg „legyen szíves”. A düh és az öröm közül ösztönösen a harag felé megy minden helyzetben. De ez nála mind-mind-mind csak egy arc. Egyik álarca sem tükrözi azt a Clintet, ami tényleg megmutatná milyen is ő úgy Isten igazából. Mindent meggondol, logikus véleményeket alkot bizonyos helyzetekről, bizonyos személyekről, és mindezek felett hajlamos a nem megfelelő viselkedésre a számára még ismeretlen környezetben. Jobb napjain, mikor nem kell szerepeket játszania, túl kedves, túl lelkes és túl szenvedélyes. Hazugság lenne azt állítani, hogy utálja az embereket, mivel nem antiszociális, csak egyszerűen jó emberismerő és tudja, hogy kinek milyen az igazi, zsigeri énje. Az önzetlen kedvességet nagyra értékeli, ha valakitől segítséget kap, akkor viszonozza is.

Élettörténet: Nincs családja, csak papíron és ha már itt tartunk, akkor ő is szentül vallja, hogy egyedül él és az égvilágon senkije sincs. Ez tény, elvégre valóban így van, nincs senki, akire számíthatna, ha esetleg vele történik valami. Azzal tisztában van, hogy valahol a nagyvilágban él egy nő, akivel egyezik a genetikája és minden bizonnyal van egy biológiai apja is, aki egyben a nemzője. Alapvető információkat tud magáról, de addig még sohasem jutott el, hogy vegye a fáradtságot és kicsivel mélyebbre ásson a családfájában. Egyszerűen hidegen hagyja, nem érdekli kik voltak azok, akik lepasszolták teljesen idegen embereknek. Részéről ez a téma lezártnak tekinthető, pont nem fog őrlődni valami olyanért, amiben aligha lehetne hibás. A múltja lényegtelen és roppant élvezetes a jelenéhez képest. Nem volt ő mindig nevelőszülőknél, gyakran megfordult árvaházakban is, ahol aránylag egész hamar beilleszkedett a sorstársai és a nevelői közé. Miután nevelőszülőkhöz került, az új családja körülbelül három hétig tudott úgy viselkedni, mintha mi sem változott volna. Utána egész egyszerűen minden a feje tetejére fordult, és mindent az idegen kisfiúnak kellett megcsinálnia. Állatok etetése, fa vágás, egyebek és mindezek mellett nem maradt ideje a tanulásra, így azt éjszakánként, zseblámpával a takarója alatt pótolta. Évfolyam első volt mindig, bármit megtett azért, hogy kiszakadjon abból az életből, amire sohasem vágyott. Most, hogy egyetemre jár, ösztöndíjas és jóformán a nagymenők köreit gazdagítja, oka nem lehet a panaszra. Nevelőit leszámítva van még egy mostohanővére is, akivel sikerült családi, bensőséges kapcsolatot kialakítania. Ő a helyi kórházban dolgozik, férjnél van és már nagyon rég elköltözött a családi fészekből. Clinton mérhetetlen szerencséje, hogy még így is elérhető közelségben van, és a fiú bármikor számíthat rá.

Hobby: Gitározás, bulik, italozgatás, edzés, bármi, ami növeli szervezetében az adrenalint.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Rajong a kórtárs festményekért és művészetért, de ezt nem szívesen hangoztatja....Versenyszinten úszik....Foglalt.....Allergiás jó néhány erdei növényre, de esetek többségében mindig van nála gyógyszer, amivel csökkenteni tudja a tüneteket.....Befolyásos, de ezidáig még semmit sem tett annak érdekében, hogy a gyengébbeknek jó legyen....Jól bírja az alkoholt, ritkán viszi túlzásba annyira, hogy le is részegedjen....Szociológián van, civil jogok és kisebbségek, valamint Irodalom és kultúrtudomány.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 11. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).