Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Katjusha Nina Fjodorovna
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Igazán szemrevaló nőszemély, valamint vonzza magára a tekinteteket. Egyéni stílusa van, kihívó, egyedi, ruháira nagyon figyel, hihetetlenül tudja zavarni, ha ugyanolyan ruhadarabot lát máson, mint amit ő visel. Legtöbbször ő maga alakítja át a ruháit, kényesen ügyel rájuk, imádja a húszas éveket, így több arra a korszakra utaló, ruha, kiegészítő bújik meg a szekrényében. Hirtelenszőke kissé göndör tincsei a válláig érnek, nagyanyjától örökölte ezt a hajszínt, szüleinek sötét színű a haja. Jég kék szemei, szigorúan, gyakran bosszúsan néznek, nagyon ijesztő tud lenni velük. Szemei nagyok, vonzzák a tekinteteket. Orra pisze, ajkai teltek, hosszú szempillái és szép szemöldöke méh jobban kiemeli azt a két kék ékkövet. Ajkai teltek, általában vörös rúzzsal keni ki őket. Magas lány, látszik rajta, hogy évekig sportolt, nagyon szép alakkal rendelkezik. Hosszú combok, kerek mellek, lapos has. Oda van a kesztyűkért, valamint az egyedi kiegészítőkért.

Jellem: Egy határozott és céltudatos nőszemély. Mindig tudja mit akar, és általában azt véghez is viszi, makacs mint az öszvér, és ha valamit nem kap meg, addig küzd, amíg el nem éri. Kitartó, igazi túlélő, minden helyzetből ki tudja vágni magát. Komoly és szigorú, igencsak határozott erkölcsökkel. Nem érdemes vele veszekedni, hiszen ha felidegesítik, nagyon ijesztő tud lenni, megsértődik, és napokig nem lehet vele beszélni. Igencsak büszke, ami talán az egyik legnagyobb hibája is, képtelen bocsánatot kérni, még ha tudja is, hogy az lenne a helyes út. Vezéregyéniség, nehezen viseli el ha valaki jobb nála, vagy ha valaki irányítani akarja. Persze neki is van egy gyengédebb oldala, amit nem szívesen hirdet a világ felé, pedig igenis sír a romantikus filmeken, és igenis szereti az aranyos dolgokat, és még mindig álmodozik arról, hogy megjelenik a herceg fehér lovon. Persze ezeket a dolgokat senkinek nem osztja meg, el is süllyedne zavarában, ha valaki megtudná ezeket. Mindig csak a határozott és komoly oldalát csillogtatja, és a benne lévő álmodozó leányzót, pedig nem hagyja kibontakozni. Teljes mértékkel a munkája megszállotja

Élettörténet: Nagyon jó családba született bele. Szentpéterváron született, apja üzletember, édesanyja pedig egy ünnepelt művésznő volt, így Katjusha tényleg egy nagyon jó családba született. Anyja feladta karrierjét szerelemből,, így a gyönyörű hangú szemet kápráztató szépségű ünnepelt nő visszavonult és főállású családanyává és háziasszonnyá lépett elő. Első gyermekük Nadja, sajnos módon betegen született, két évesen meghalt, ami hatalmas csapás volt a családban, sokáig a házaspár magába zuhant és féltek az újabb gyermek vállalásától. Ám évek múltán elhatározták magukat, és öt évvel első gyermekük halála után megszületett Katjusha, a család szeme fénye, egy gyönyörű, egészséges, okos kislány, aki fényt hozott a szülei életébe. Hamar észrevették, hogy milyen gyorsan tanul, mennyire intelligens, ezért hatalmas figyelmet fordítottak a kislány tanítatására. Katjusha nyolc éves volt, amikor megszületett az öccse, Mihail. Öccsével merőben ellentétesek, mivel Katjusha tiszta apja, addig Mihail inkább anyja fia, ugyanolyan szelíd kis anyámasszony katonája. Jól kijönnek, a nővér mindig megvédte a kicsi öccsét. Katjusha tizennyolc évesen már be is fejezte a felsőoktatást, az apja pedig megbetegedett, így ideiglenesen Katjusha vette át a helyét. Mikor megtudták hogy az apa betegsége tartós, a lány került apja vállalatának vezető helyére, mivel öccse fiatal, és nem ezzel akar foglalkozni. Először alábecsülték kollégái, ám nagyon hamar kivívta a tiszteletüket.

Hobby: nincs igazán, szinte mindig a munkájába van temetkezve

Foglalkozás: egy kozmetikai cég vezetője

Extrák: Aznap született, ami nővére halálának az évfordulója. || A cégükkel terjeszkednek, nem csak Oroszországban, hanem már Olaszországban és az USA-ban is vannak boltjaik és üzemeik || Jelenlegi célja hogy Angliába is eljussanak || Nagyon büszke arra, miket ért el eddig a munkájában. || Sosem küld maga helyett embereket, külföldre utazik találkozni az ügyfelekkel, mindig személyesen megjelenik mindenhol. || Folyékonyan beszél anyanyelvén kívül franciául, olaszul, ukránul, németül valamint angolul. || Érződik az orosz akcentusa angolban, és bár próbál minél jobban figyelni erre, ha felidegesítik kijön a félreismerhetetlen orosz akcentusa. || Havonta egyszer leutazik a szüleihez hosszú hétvégézni. || Moszkvában van az állandó lakása, valamint van egy kislakása Párizsban és Londonban. Öccsével nyáron elszoktak menni nyaralni kettesben valahova a két város közül, éppen ahova szeretnének. || Igencsak határozott erkölcsei vannak, nincs szex házasság előtt, elég konzervatív, kevesen néznék ki belőle.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 11. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).