Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Christer Thomsen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 26

Külső leírás: A szemei meglepően élénk színűek, jellegzetesek és sokan tévesen úgy érzékelik, mintha egy-egy tükörszilánkba bámulnának, ami kétségtelenül a jelen és a jövő ötvözetét mutatja. Hajlamos annak a figyelmét is felkelteni, aki pusztán elviségből nem bámul meg másokat, és nem köt bele semmibe. Sokan nem szeretnek és nem is tudnak a kelleténél hosszasabb ideig vele csevegni. Nem tudják tartani a szemkontaktust, elfordulnak, lehajtják a fejüket, akármit megtesznek, csak ne kelljen látniuk Christer vesébe látóan kék szemeit. Nincs bennük semmi természetfeletti, vagy túlvilági, éppen emiatt válik olyan egyedivé. Az arccsontjai élesen kirajzolódnak, noha vonásait nagyban lágyítják bájosan felfelé húzódó telt, húsos ajkai és egyenes, mégis kellemesen horgas orra. Szemöldöke finom ívet rajzol puhán fehérlő bőrére, míg szemeit sötét pillák vonják árnyékba. Jelenlétének elengedhetetlen kelléke A sál, amit még egészen kicsiként kapott, rajong érte, de ez nem feltétlen vonja maga után a gyűjtő szellemet. Mert nem, neki határozottan nincs egész szekrénnyi ezekből a holmikból, egyszerre csak egyet tud hordani, így neki ez a szám tökéletesen megfelel. Apróbb hibáit és bohém sajátosságait figyelmen kívül hagyva, az ember egy igazán jóképű fiút láthat meg a sok maszat és szövetek kaotikussága mögött, mert az tény, hogy hajlamos becsomagolni magát a ruháiba. Az átlagtól eltér minden porcikájában, nem az az eszeveszettül jóképű, de még így is jócskán megállja helyét a világban. Haja lényének a lehető legátlagosabb pontja, fekete, puha és selymes tincsei a vállát cirógatják. Annak ellenére, hogy tiszta szívből ellenzi a hosszú haj viseletét, ő még álmában sem töpreng olyasmiken, mint holmi hétköznapi hajvágás.

Jellem: Sajátos módszerei vannak mindenre, mivel meglehetősen unalmasnak találja az egyhangú monotonitást. Ha valaki egy vértócsában heverne arccal előre, ő megnézné, kap-e levegőt az illető, és ha igen, akkor úgy döntene, hogy nem kell segítenie. Figyelmesen felméri a helyzetét és betájolja a környezetét, de ha nem muszáj, akkor inkább nem marad és nem avatkozik bele mások dolgaiba. Elbájoló, oly annyira, hogy az már idegesítő, és mindenek felett nagyon bölcs, bár ő jobb szereti ennek az ellenkezőjéről meggyőzni másokat. Nem uralja a mimikáját, sok minden meglátszik az arcán, de a mások felé intézett szavai kizárólagosan csak azt az információt tartalmazzák, amit meg is akar osztani velük. Nehéz megbántani és nem tart pár óránál tovább haragot. Egyszóval gyermekien könnyű őt kiengesztelni, elég hozzá egy jó érv, ami azt foglalja magába, hogy mi oka volt a sértésnek. Majdnem mindent, amibe beleveti magát, lelkes szenvedéllyel hajtja végre. Nem szívbajos már ami a személyes véleményének közlését illeti, mindig egyenes és a kelleténél jóval őszintébb. Ő a plafon közelében lebegő tárgyakat is épp oly természetes könnyedséggel kezeli, mint az üzletébe betévedő vásárlókat. Ritkán jut el arra a pontra, mikor már neki sincs semmi teendője, átlagban ideje nagy részét pakolással, vagy az ajtó bűvölésével tölti, várva azt, hogy mikor téved be hozzá bárki...akárki. Nincs egyetlen barátja sem, spártai magányban tengeti napjait és mégis, ő szentül hiszi, hogy neki ez így jó. Nem tart kapcsolatokat, nincs kivel kapcsolatot tartania és bizarr módon az egyetlen „ személy”, akivel társalog, az már rég halott. A kommunikációjukat meg egy táblán végzik, ő kérdez, beszél szavakkal, a kísértet meg betűket rakosgat ki régi kockákból, vagy alkalmazzák a szellemtáblát.

Élettörténet: Nem jutott neki túlontúl izgalmas gyerekkor. Az iskolái mindig a házuk mellett volt és ennek ellenére ő rendszeres későnek számított, mert mindig akkor esett be az órákra, mikor már a tanár is bent volt és bőszen magyarázott. Jó gyerekhez híven, előbb ugrott fejest egy cápákkal teli szakadékba, mintsem, hogy egyszer az életben normálisan elkészítse a háziját. Tanulni egyáltalán nem tanult, órák előtt gyorsan átolvasott mindent és a szerencséjére hagyatkozva reménykedett. Ennek ellenére a jegyei négyes alá nem mentek, mondhatni jó esze van és ezt ki is használja. Ő maga a nagyszüleivel él, őket tekinti a családnak, mert az anyja születésekor magára hagyta, az apja meg kijelentette, hogy nincs szüksége gyerekre, így hamar dobbantott ő is. Ennek ellenére nem lett lelki sérült, köszöni szépen, pont jól elvan a mostani kis világában és a nagyszüleit is szereti, sőt, talán még jobban örül nekik, mint a saját szüleinek, ugyanis pontosan tudja kik ők, de a kapcsolatot nem tartják. Mindkettő próbálja a maga módszereivel visszacsalogatni magukhoz a fiúkat, de neki elég volt, hogy egyszer már magára hagyták őt. Ha teheti, akkor inkább nem ismétel, nincs haragban a nemzőivel, de szeretni sem szereti őket. Tanulmányait egész korán abbahagyta, tizenhét évesen és iskola helyett az egyik kuzinjának segít, akitől valamiért mindig tartott egy kicsit. Zsigeri megérzésből tudta, hogy valami nem stimmel azzal a rokonjával, de nem tudta volna megmondani, hogy mi az a bizonyos valami. Az üzletben, amit ketten vezettek nem volt semmi szokványos. Se édesség, se ruházat, semmi, amire egy embernek szüksége lehetne. Leginkább egy régiségkereskedő járna oda, vagy valaki, aki oda van az apró, kopott, kicsit rozsdásodó, vagy szürkés kacatokért. Napjai nagy részét azzal töltötte odabent, hogy takarított, porolgatott, ímmel-ámmal elvégezte a rá kiszabott feladatait, de egyértelműen nem élvezte és a régi történetekben sem hitt egy szemernyit sem. Nem volt meggyőződve arról, hogy az ott helyet kapott tárgyak valóban átok alatt állnak, és hogy van, amit röghöz kötött lélek használ horgonyként. Kuzinja és nagyszülei hirtelen halála után rá maradt az üzlet vezetése, megpróbálta eladni, de ha volt is vevő, az ismeretlen okokból másnapra visszamondta az egészet, vagy örökre eltűnt. Kétségtelenül léteznek átkok, és ezt neki is be kellett látnia egy idő után, ugyanis rá is szált egy, amit alól jelenleg még sehogyan sem tudott kibújni. Nem tudja mit kell tennie és ilyen téren a jó barátja segítségére sem számíthat.

Hobby: képregények, könyvek, zene minden mennyiségben, sakkozás, takarítás és porolgatás, macskájának gondozása.

Foglalkozás: Bolti eladó, és ha úgy vesszük, akkor a hely főnöke is.

Extrák: Utálja a galambokat....zsigeri ösztönből tudja, ki, mikor mit akar....olyan, hogy magánélet, neki nincs....A személyes tér fogalmát csak definiálni tudja, de alkalmazni nem....Foglalt....Seme....Remekül főz, de kötényt még életében nem vett fel magára....Nem szívleli a karamellát, de a marcipánért él-hal.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 11. 22.

Módosítva: 2014. 11. 22. 14:58:12
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).