Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zsadist
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 237

Külső leírás: Veri a 190 centit, mint a legtöbb harcosnak született férfi a vámpírok között, a testalkata viszont első pillantásra is különbözik a Testvériség többi harcosáétól. Vékonyabb, néha jobban mint máskor, az izmai szálkás acélkötegek a bőre alatt. A kegyetlen sorsát bizonyítandó rengeteg sebhely húzódik a bőrén, a hátát korbácsnyomok tarkítják, amik átnyúlnak a derekára is, az arcán pedig egy mély homloktól a felső ajkáig terjedő vágás emlékezteti arra amit megélt. A rabságból való menekülés során a tenger sós vize kimarta a sebeit, ezért is nem gyógyultak be nyomtalanul ahogy kellett volna. Pajzsként viseli magán a sebeit, elijesztve mindenkit a közeléből. A szemei amik szültésekor még élénk sárgák volna, ma már feketén árasszák a mélységes haragot, gyűlöletet a világ felé, de sosem lágyulnak el. Nem láthat senki a durva külső mögé, mert nem hagyja. A haja egykoron szőkés-vöröses tincsekben majdnem a földig ért, de most már egészen rövidre borotválja. Mindkét mellbimbójában egy-egy ezüst karika van, ő maga csinálta. A nyakát és mindkét csuklóját fekete tetovált „nyakörv” fogja körbe, ami minden vámpír számára nyilvánvalóvá teszi, hogy Vérrabszolga volt mielőtt a Testvériség tagja lett. Csak feketét visel, mindig magas nyakú pólót, hogy eltakarja a tetoválást és terepnadrágot, amiben könnyen mozoghat.

Jellem: A személyisége igen csak összetett és bonyolult, de ahogy a legtöbben utalnak rá, az-az őrült gyilkos. Első ránézésre valóban őrültnek is tűnik, annyi benne a gyűlölet és a megvetés a világgal szemben, hogy állandóan hűvös, gyilkos légkör veszi körül. Emiatt el is kerülik az emberek, ha pedig ez nem elég, éles, durva szavakkal űz el mindenkit. Cinizmusa szintén egy pajzs, hogy ne engedjen közel senkit, nehogy megtudják, hogy neki is van szíve és érez. Könnyebb elviselni a hűvös tekinteteket és a magányt, de ezzel nem csak védi, hanem bünteti is önmagát. Eléggé aszketikus mivel száz év rabszolgaság, kihasználás után nem tudott teljesen visszatérni a normális életben. Mocskosnak érzi magát egy olyan lénynek aki semmi jót nem érdemel, még az életét sem. Nem képes örülni semminek, minden kényelmet és élvezetet megtagad magától: az ételt, a vért, még az ágyat is. A zöldalmán kívül semmi ennivalót nem eszik meg, vért sem fogadna el egy vámpírnőtől ahogy kellene, egyrészt, mert undorodik minden érintéstől – főleg a nőkétől – másrészt pedig, mert érdemtelennek tartja rá magát ezért csak emberi prostituáltakból táplálkozik, ami azonban nem ad annyi erőt. Annak a hiányát kitölti az acélos akarat, amit a kínok megtörhetetlenre edzettek. Mosolyogva viseli a fájdalmat, élvezettel gyilkolja az Alantasokat és semmilyen kínzástól nem riad vissza ha információt akar. Ez élete egyetlen értelme. Azt viszont nem tudja elviselni, ha egy ártatlan embert vagy vámpírt kínoznak, bármit megtenne, hogy megmentse és bosszút álljon, mert a saját sorsára emlékeztetik. Fizikailag rosszul van a testi érintkezéstől, nagyon nehezen viseli, ezért a minimálisra szűkítette azt. Gyűlöli, hogy a testének szüksége van a szexre, megveti magát az aktust is, de nem tud ellenállni a csábításnak, ha megérzi a prédája félelmét a levegőben. Mindennél jobban felizgatja, ha láthatja a rettegő arcokat. Egyedül Phury, az ikertestvére számít neki, de sosem mutatja ki nyíltan.

Élettörténet: Születésekor elválasztották a szüleitől és egy nemesi vámpírcsaládhoz került, ahol szolgálóként dolgozott. Semmit nem tudott a családjáról, úgy tudta nincs neki ezért beletörődött. Amikor azonban eljött az átváltozás napja minden megváltozott és felébredve az élő pokolba csöppent. A kastély úrnője szemet vetett rá, megragadta a férfias szépsége, a különleges sárga szempár, ami még a fajtájukban is ritkának számított és megtette őt vérrabszolgává, bármennyire is tiltakozott ellene. Onnantól kezdve a napok egybefolytak egy örökkévalóságig tartó, kínzás kihasználás és bántalmazás. Az úrnő kegyetlenül szexre kényszerített és megalázta a vendégei előtt. Az élete nagy részét egy ablaktalan szobába zárva töltötte kínok között, míg egy idő után már hozzászokott annyira, hogy közönyös legyen, megtanulta természetesnek venni és nem küzdött tovább fölöslegesen. Száz év után az úrnő egy újabb férfival sétált be az ajtón, de ez a férfi más volt, mint az eddigiek. Rögtön érezte, hogy valami más, a szemei ismerősek voltak, de ekkor mindenki felbolydult, mert hosszú távollét után hazatért az úrnő parancsolója, aki gyilkos dühvel támadt Zsadist-ra, mintha ő tehetne mindenről. Tőrével keresztülhasított az arcán, hogy elcsúfítsa és ne keljen többé az úrnőnek sem, majd a várudvaron felakasztatta és megkorbácsoltatta. A halálán volt, mikor megjelent az idegen és megmentette, majd elmesélte neki hogy ő az ikertestvére, aki már régóta keresi. Sokáig tartott míg elfogadta és felépült, s mire ez bekövetkezett a személyisége teljesen megváltozott. Harci kiképzést kapott és bevették a Testvériségbe, ezután visszatért az úrnőhöz bosszút állni. Ez csillapított ugyan a haragját, de koránt sem volt elég ahhoz, hogy visszahozza azt, ami a kínzásokkal teli évek során elveszett belőle és talán nem is kapja vissza soha.

Hobby: edzeni, Alantasokat kínozni, Alantasokat ölni, harcolni, gyötörni önmagát, mások megfigyelése, tanulmányozása

Foglalkozás: A Fekete Tőr Testvériség tagja, harcos, fiatal vámpírok kiképzője

Extrák: Gyűlöli ha megérintik, undorodik minden apró érintkezéstől, rosszul lesz tőle. ***Nem viseli jól a tömeget és a zsúfolt szűk helyeket sem.***Mivel embernőkből iszik két-háromnaponta muszáj táplálkoznia.***Az úrnő koponyáját a mai napig megtartotta és a szobájában állította ki.*** A Testvériség tagjain kívül nem bízik senkiben, a nőkben főleg nem.*** Nem tud sem írni sem olvasni, szolgaként nem tanulhatott meg, azóta pedig csupán a harcnak él. *** Általában tőröket használ, lőfegyvert is hord magánál, de nem szereti használni. Élvezi, ha az Alantasok vére áztatja a kezét és olyan elszánta irtja őket, amitől még a bátyja is elborzad.***J.R.Ward: A Fekete Tőr Testvériség könyvsorozatából***Yaoi játékra készült, Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:51:39
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).