Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nicolaus Delon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sane

Kor: 18

Külső leírás: Fekete, szél borzolta hajzuhatag, porcelánként fehérlő bőr, és Adria-tengerkék szempárok. Senki nem gondolná róla, hogy nem egészen egy megszokott, hétköznapi diák szerepét tölti be. Könnyen beleolvad a tömegbe és alkalmazkodik a jelenlegi divat stílusokhoz, műszaki cikkekhez az adott szituációkban. Fontos számára fenn tartani azt a bizonyos maszkot, így egy régi iskola egyenruháját viseli és kiegészítőkként ezüstös fülbevalókat lövetett jobb fülébe. Meggyőző, karakteres tekintés jellemzi, első pillantásra nem egy tipikus világi szépfiú jut róla eszedbe, hanem egy két lábbal a földön járó értelmiségi. Kisugárzása negatív fényt vet irányába, zömében emiatt pártolnak el tőle. Mások szerint ijesztő, szerinte viszont magas intelligenciája és műveltsége tükröződik pusztán. Különleges ismertetőjegye, hogy alacsony, aprócska kis cingár lábai vannak, melyek ugyanilyen felsőtestet cipelnek magukkal. Mindig egy mérettel nagyobb ruhákat vesz, hogy ne tűnjön csont és bőrnek, amivel csak a kutya játszik. Kedveli a különc ruhákat, különösebben szegecses gatyáira és acélbetétes bakancsaira fektet nagyobb hangsúlyt.

Jellem: Nyers stílusú, de tisztelettudó, és intelligens. Nála ez annyit takar, hogy mielőtt kivégzi áldozatát udvariasan bemutatkozik, amolyan ártatlanságot tükröző féloldalas mosollyal. Kényszerből gyilkol csak, ha nem követeli meg a helyzet feleslegesen nem mocskolja be még több vérrel kezeit. Rideg és barátságtalan, nem a kedves tetteiről híres különböző körökben. Jó emberismerő, egy kósza pillantásból letudja szűrni mikor akarják tőrbe csalni. Szereti a melegebb területeket, hátborzongató, szőrszálfagyasztó számára a hideg, havas időjárás.

Élettörténet: Homályos múlt, jövő, és jelen. Mikor feleszmélt rettentő forróságot érzett, mely végigjárta teste minden zugát. Gyötrő, fájdalmas érzést keltett benne, soha nem felejtette fel. Nem tudja mi célból hozták világra, vagy hogy emberek nevelték-e egyáltalán. A könyv volt az egyetlen dolog, amin elindulhatott valamerre. A főnixek könyve. Nem értette a jelentőségét akkoriban, el akarta hajítani a mocsokba, de a könyv mondhatni hozzáláncolódott, képtelen volt elengedni őt. Azóta együtt él vele és beletörődött, hogy nem szabadulhat meg tőle. A főnixek könyve -ahogy a nevéből is értelmezhető- a főnixek titkát tartalmazza, kinek birtokában van, képes lesz egyesülni egy főnixmadárral és magáénak tudni erejét.

Hobby: Bűnösök kivégzése, ártatlanok megmentése.

Foglalkozás: -

Extrák: Számos kultúrában a főnixmadár a kegyelem jelképe, azonban ez fordulhat az ellenkezőjére is, mivel az "egy testben két lélek" szóláshoz hasonló szerepet tölt be.**A monda szerint a szélistenből lett a főnix király, akit egy könyvhöz láncoltak, ezáltal pedig gazdájához**A forróság, tűz küldöttje, fél a sötéttől, ahol nincs fény**Ha megölik egyszerűen csak el ég a birtokában álló főnix lángjaiban, csak hamu marad utána.**Foglalt

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én rajzoltam. ()

Engedélyezve: 2014. 11. 22.
2014. 11. 23.

Módosítva: 2014. 11. 22. 13:07:37
Módosította: Sane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).