Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Marian (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Vadmacska

Kor: Nem lehet tudni

Külső leírás: Szemre való teremtés aki után elég gyakran megfordulnak a férfiak. Hosszú vöröses-barna haját legtöbbször kiengedve hordja, csak akkor fonja be ha valami hivatalos személlyel találkozik. Szép kerek arc, telt ajkak és arany barnás színű szemek. A kastélyban legtöbbször barna vagy vörös színű ruhákat hord és az ékszereket nem szereti, csak azt az egyszerű fejdíszt hajlandó viselni. De amikor kint járkál az erdőben, egyszerű inget és bőr vagy vászon nadrágot visel.

Jellem: Kedves és nyugodt természete van, teljes ellentéte nővérének. Valójában kettős életet él, az egyik amikor kiszökik a kastélyból, szabadon jár kell az erdőben a faluban. Imád a falubeliek között lenni. A kastélybeli hölgy a másik énje, igaz itt is mindenkivel kedves, de a szabályokat és a kérőket ki nem állhatja. Nem ért egyet az érdek házassággal, ő azt vallja hogy az ember szerelemből házasodjon.

Élettörténet: Mikor megszületett egy másik országba vitték, féltek hogy Jadis előbb vagy utóbb megölné. Gyermekkorát úgy töltötte, hogy nem tudta mekkora erővel bír vagy hogy honnan származik. Persze minden titok kiderül egyszer. Mikor megtudta, hogy van egy nővére, minden figyelmeztetés ellenére elindult hogy felkeresse. Jadis egyáltalán nem örült testvére félbúkanásának, fenyegetésként tekintet rá és majd száz évre megfagyasztotta. Marian csak Jadis halálakor szabadult ki börtönéből, elhagyta akkor Narniát és Archenlandba költözött. Évek múltak és teltek, látta királyok tündöklését és bukását. soha nem avatkozott bele a történtekbe, rettegett, hogy olyanná válik mint a nővére. Egy idő utána az erejét gyógyításra és mások segítésére használta. Aztán újra eltelt pár szász év mire vissza ment Narniába. Most a királyi kastélyban él.

Hobby: Vadászat, olvasás

Foglalkozás: bosztokány

Extrák: C. S Lewis : Narnia Krónikái Egyszer sem ölt embert, és megfogadta hogy soha nem is fog. Retteg, hogy ha megöl valakit olyan kegyetlené válik mint a nővére.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 11. 20.

Módosítva: 2014. 11. 20. 14:46:41
Módosította: Vadmacska

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).