Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: André Larue (saját)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Meera

Kor: nem tartja számon

Külső leírás: Nem szeret és nem is mutatkozik a nyilvánosság előtt, a tömeget is csak eszköznek tekinti, hogy elbújhasson a rengeteg test között. Általános üldöztetésnek van kitéve gyermekkora óta, ezért ügyel arra, hogy minél kevesebbszer bukkanjon fel mások szeme láttára. Kámzsa mögé bújtatja az arcát, főleg a szemeit, ugyanis a jobb szemét függőlegesen átszelő heg elég felismerhetővé teszi és nyomban bevonzza az őt üldözőket. Nem tudja, mikor kapta vágást, de az a szeme ami sérült, sötétszürke árnyalatúvá vált, míg a másik írisze megmaradt egyszerű sötétkéknek. Bőre a sok bujdosás miatt világéletében szürkés-sápadt volt, rövid haja pedig igen erős árnyalatú mogyoróbarna. Ruházata abból áll, amit talál és saját maga mos át, de a legtöbb sötét színű, hogy jobban beolvadjon a mellékutcák szirupos mocskosságába. Mozgása könnyed, rettentően hajlékony és ruganyos, testalkata ehhez illő szálkás izomzattal és könnyen forgó csípővel, bokával rendelkezik. Kiválóan lavíroz, tér ki bármi elől akármilyen mozdulatban, pedig sosem tanulta ezeket, mondhatni a vérében van. Nem szokott sokat beszélni, egyedül utcai sorsában osztozkodó barátjával vált pár szót, ezen kívül néma, mint a sír. Az arckifejezése is semmitmondó, átlagos, nem tesz széles gesztikulációkat, nincs erőteljes arcmimikája.

Jellem: Higgadt, mondhatni tartózkodó alak. Nem szeret nagyobb volumenű dolgokba belefolyni, mint a forradalom vagy más lázadás, de egy egyszerű kocsmai verekedés kezdeténél is inkább eltűnik. Épp hogy kitolja maga alól valaki a széket, a fenyegető csikordulásnál már nem is látható a helyiségben. Nem akarja magához vonzani a figyelmet, nem létesít kapcsolatot feleslegesen senkivel sem. Fiatal, de koraérett, hamar kellett megtanulnia felnőtté válni, gondoskodni saját magáról. Egyedül élt világéletében, nem volt családja, szerelme, barátja. Az utcán él, az utca pedig kemény hely egy olyannak, akit igazából ott sem tűrnek meg. A saját életével sincs tisztában, azt sem tudja valójában hány éves, a családja történetéről pedig még annyit sem tud. Annyi azonban bizonyos, hogy mióta járni tud, állandóan úton van és bujkál, mert valakik szünet nélkül meg akarják ölni. Ebből következik, hogy meg kellett volna tanulnia megvédeni magát, de ösztönből fordul, mozdul el és tér ki mások elől. Nem gyáva, reflexből kerüli ki az olyan atrocitásokat, amelyekben tudja, alul maradna. Mindezeket olvasva nem tűnhet egy izgalmas személyiségnek, pedig bőven lakozik benne szenvedély - ebben nem is tapasztalatlan, hiszen fiatal férfiről van szó -, egy hatalmas raklapnyi élniakarás, amit igazságnak vél, amellett kiáll. Képes barátság kialakítására, tud szabályok szerint élni, nem egy renitens, rebellis forma, akit kivetett a társadalom. Egyszerűen nem hagyják a társadalomban élni, és ehhez alkalmazkodott. Szeretni nem szeretett soha, kötődni pedig talán egy emberhez, akivel ritkán találkoznak. De mindez nem is jelenti azt, hogy nem tud! Fiatal, pezseg benne az élet, más tészta, hogy nem volt még hol és kivel érvényesülnie.

Élettörténet: Semmit sem tud szüleiről, lehetséges testvéreiről, azt sem tudja, hanyadik születési évében van. Amióta képes gondolkodásra és emlékezésre, azóta az utcákon él napról-napra. Egyet azonban nagyon is jól tud: valamiért állandó jelleggel üldözik a saját magukat templomosoknak nevező alakok, így ha valahol sokáig időzik, egyből megjelennek és megpróbálják megölni, elhurcolni, lefejeztetni. Sok a besúgó, aki leadja a drótot, merre tartózkodik André, így tíz percnél több időt szinte sehol sem tölt, ami valljuk be, egy kiadós fürdésre sem elég. Legtöbbször nagyon lepusztult, rendes városi által messze elkerült mellékutcákon és beomlott sikátorokban közlekedik, nem fél lemerészkedni a csatornákba sem. Sok kérdést fel lehetne tenni. Honnan a neve? Lopja a holmijait és az ételt? Az André nevet akkor hallotta először, mikor legelőször jöttek érte, akkor még azzal csábították, hogy ételért cserébe feltennének neki pár kérdést. Na, azóta is szökésben van. Lopni valahogy sosem akart. Nem mintha nem tudna, bármikor elemelhetne dolgokat bárhonnan, de valamiért képtelen rá. Az egyetlen emberi lény, akivel kapcsolatát tartja fent - egy bizonyos Babette nevezetű, szintén utcán élő fiatal nő -, ő viszont szemrebbenés nélkül kirabol üzleteket és lop dolgokat, amiket megoszt Andréval. Ha pedig ajándékba kapja, akkor teljesen másképp tekint rá. A kapcsolatuk egyszerre semleges és egymáshoz ragaszkodó, nem pánikolnak be, ha két hétig nem látják egymást, mind a ketten talpraesettek és eléggé élelmesek ahhoz, hogy meg tudják oldani a legtöbb gubancot, amibe belekeverednek. Babette próbált utánanézni André múltjának, de kevés sikerrel. Nem véletlenül, André édesapja assassin volt, ezért üldözik most utódját és örökösét, a fiát a templomosok. Mindezekről az ősi ellentétekről és szövetségekről André semmit sem tud.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Vezetéknevének jelentése utca. Nevében a végzete, hm? ** Szinte kiválóak a reflexei, hirtelen kimozdulásokban, eltérni/kitérni valami elől szinte félelmetes módon tud. Sunnyogni és rejtőzködni szintén hasonlóképp képes. Mindezt örökölte, de erről nincs tudomása. ** Édesapja az Assassin Testvériséghez/Rendhez (avagy Liberalis Circulum, Hashshashin) tartozott. ** Ki nem állhat felmászni magaslatokra, képtelen kapaszkodókra lelni, abszolúte a földön vagy az alatt érzi úgy, hogy stabil a mozgása. ** Közelharcban elég szánalmas. Kitérni az ütések elől ki tud, de hogy ő bevigyen valami érdemi találatot... ** Játék: Assassin's Creed. ** Vive la France!

Képinfo: Nem az én alkotásom, nem az én rajzom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez! (tumblr.com)

Engedélyezve: 2014. 11. 18.

Módosítva: 2014. 11. 18. 16:26:25
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).