Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Takahashi Shizuka
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 22 évesen halt meg, most 72 lenne emberi idő szerint

Külső leírás: Hófehér bőr, mely mintha porcelánból készült volna. Szőke hajába némi fehér ragyogás költözött. Lilán csillogó íriszei elbűvölővé teszik. Arca selymes, puha tapintású, csak úgy, mint egész teste. Meglehetősen alacsony (mindössze 160 cm), sosem tűnt ki a tömegből, most meg pláne nem. Mozgása kecses, eleganciát sugalló. Ruházata egyszerű, mindössze egy fehér, hosszú kimonó, és szandál.

Jellem: Rendkívül törékeny, és zárkózott. Halála előtt teljesen nyitott volt, de most, hogy szabadon vándorol, céltalan lett. Maga sem tudja, mit kell egyáltalán tennie. őszinte, mindig megmondja az igazat, még ha az fáj is másoknak. Csak az igaz emberek illetve lények látják, akiknek egy csorba sincs a lelkükön, vagy pont a bűnösöknek jelenik meg. Óvatos, de még is szeleburdi. Imád settenkedni, és néha a frászt hozza arra, aki látja. Ha dühös, füstöt ereget magából. Rendkívül kíváncsi, szeret új lényeket, és helyzeteket megismerni. Szenvedélyes típus, és ez több dologra igaz. Szenvedélyesen szeret, szenvedélyesen táncol, énekel, és mindent szenvedéllyel csinál.

Élettörténet: Egy átlagos, egyetemista lány, aki egy egyszerű délután szüleivel házukban tartózkodott. Még nem sejtehette, hogy az életük veszélyben van. De rá egy jó órával lakásuk kigyulladt. Az egész család megmenekült, kivéve Shizukát, akit épp a szobájában emésztettek fel a gyilkos lángok. Mindössze 22 évet élt. 50 éve került vissza a földre, természetesen szellemként. Lelke az örök megnyugvásra vár, addig nincs jobb dolga, mint a földön vándorolni. Ámulva nézi a felette elhaladó lelkeket, amint olyan helyre vándorolnak, ahová ő egy hamar nem ér el. Halandó életéből nem sok dolog maradt meg, mondhatni, egy új lélek költözött testébe.

Hobby: kisértés, auraolvasás, pihenés, fa tetején alvás

Foglalkozás: félszellem

Extrák: Régebben zongorázott.*** Képes a gondolatolvasásra.*** Látja mások auráját.** * Imádja a rosszfiúkat.*** Egy nagy heg van a hátán, amit a tűz keletkezésekor szerzett. *** Néha álmukban meglátogatja az embereket.*** Általában egy fa tetején lehet látni, ahol szunyókál.**** Utálja a kétszínű embereket.*** Gondolatolvasó lévén néha előbb tudja, mit mondasz, mint te magad. *** Fél a tűz bármilyen formájától. Legyen az erdőtűz, vagy egy kis cigarettacsikk, már futva menekül.

Képinfo: Nem én csináltam, csupán illusztráció (http://www.kephost.com/images/2014/11/18/image3a023.jpg)

Engedélyezve: 2014. 11. 21.

Módosítva: 2014. 11. 20. 23:05:04
Módosította: Kikyou-chan00

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).