Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Walter Harway
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Honey

Kor: 27

Külső leírás: Magas, filigrán alak, széles vállakkal, karcsú csípővel és táncos, rugalmas járással. A ruhája mindig makulátlan és tiszta, tökéletesen megfelel az elvárt udvari és általános divatnak, már ami a beosztását illeti. Ezt mégis felülírja a szeme villanását leplező szemüveg, hiszen akkoriban egy komornyik inkább hunyorogjon, mint egy úri okulárét biggyesszen az orrára, de ő az Úrfi kérésének megfelelően hordja a szemüveget. Ez el is leplezi hideg, kékesszürkés szemeinek velőig hatoló pillantását, ami hideg, mint a viharos, jeges tengerek legmélye. A másik, amivel provokálni szokták az udvari életet, az a haja: urasan hosszú, pár tincs kószán az arcába libben, vonzó keretet adva a precíz, szép metszésű arcának. A haját sosem látni kieresztve. A fakó halvány fehér-szőke tincsek egy egyszerű fekete szalaggal vannak összefogatva, és a munkájában semmiben sem akadályozza. Az öltözéke, a tartása, a modora mind kifinomult, tanult, a kezein mindig egy pár tökéletes hófehér kesztyű van. A hűvös szemek gúnyosan is képesek villanni, átlátni az irónián, felfedik a cselszövést és a titkokat a kimondott szavak mögött, a vékony, halvány rózsaszín ajkain ritkán hal el a mosoly, esetenként a mikéntje változik: őszintén legfeljebb a gazdájára ha mosolyog, egyébként a penge-ajkak gúnyosan somolyognak. Picit lehajtva a fejét mosolyogva olyan, mint egy elégedett macska, aki épp az áldozata remegésében gyönyörködik.

Jellem: Egyenes, türelmes, toleráns, tanult. A gazdájához minden tekintetben hű és lojális, nem lehet megvesztegetni és visszafogni, ám ugyanennyire sunyi és kegyetlen is tud lenni, ha a védelméről van szó. Igazából nem gondolkodik azon, hogy a lelke melyik oldalon is áll, ő a gazdája mellett van, ő a csősz, a védelmező, a pótatya, a tanár és a tanácsadó, az orvos és az aki esténként betakarja. Vezető személyiség, neki tartozik engedelmességgel az egész udvartartás, tisztelik, mégis valahol félnek tőle; vérfagyasztó, ha az ajkai sápadtan mosolyra húzódnak, ha a szemüveg villanása eltakarja a szemeit, még ijesztőbb, ha látszik a két acélszürke szempár. Nincs számára lehetetlen, legyen az egy új könyv beszerzése vagy a gazdája kísérete bárhová, mindenütt a maximumot hozza ki magából, makulátlan, egyenes tartással és apró meghajlással körítve.

Élettörténet: Nem mondott magáról semmit, amikor felfogadták, tökéletes ajánlólevelekkel jött és a család azonnal felfogadta az ifjú gazdája mellé személyes komornyiknak. Mindig elegáns, kifinomult, udvarias mosollyal, ugyanilyen őszinteséggel áll a kicsi gazdájához. Sokan bolondnak, sőt, mentálisan sérültnek tartják a gazdáját, de ő ennek ellentmondva komolyan veszi a szavait, felnőttként és tisztelettel kezeli, ismeri őt, minden gondolatát kitalálja és minden porcikája az ő felügyelete alatt áll. Rossz nyelvek pletykálják az udvarban, hogy az öreg idézte meg a pokol egy legmélyebb bugyrából, hogy vigyázzon a fiára és örökösére, ugyanis nem szeretnek egy egyszerű alantas szolga jeges és kegyetlenül őszinte szemeibe nézni, így marad az alaptalan mocskolódás... A gazdája kívánsága neki mindennél előbbre való, a napirendje is főként körülötte forog, nincsenek nagy igényei. Vagy legalább is nem mondja. Valahol, nem is olyan mélyen, rettentően élvezi, hogy a szép fiatalúr, az Ifjú Gazda mellett lehet éjjel-nappal, hiszen az annyira édes és ártatlanul naiv, hiába okos és intelligens, hogy mint egy szépen formált, drága és kecses porcelánbaba mozog az ő ujjai között. Öltözteti, fürdeti, csinosítja, ahogy jónak látja, és mindemellett mellette is lehet.

Hobby: Ő maga is szeret olvasni, valamint sütni, de mindenek előtt a kis gazdájával foglalkozni

Foglalkozás: komornyik

Extrák: Tehetséges, tanult, amit nem szokott megszellőztetni // Soha nem hagyná, hogy a védencének bármi baja essen, még ha ő maga is sérül meg // Nem unja vagy semmi jelét nem mutatja hogy unná a gazdája fecsegését, felháborító vagy épp hallatlan, mesének is túl bizarr ötleteit, mindig a reális végéről közelíti meg a problémát vagy felvetést // Számára nem létezik olyan, hogy nem vagy lehetetlen, mindent elintéz, megszervez // A kis gazdát is határozottan, erélyesen képes noszogatni, nehogy bepókhálósodjon a könyvei között // Laurent játékához.

Képinfo: deviantart: Yakushi--kabuto (https://www.youtube.com/watch?v=7Ps9Xnc22b0)

Engedélyezve: 2014. 11. 17.

Módosítva: 2014. 11. 17. 19:18:52
Módosította: Honey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).