Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Silhouette
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sane

Kor: Több száz éves

Külső leírás: Hajlékony, mint sem edzett testalkata tökéletes összképet nyújt 168 centi magasságához. Hosszú, ébenfekete haja mesébe illő, szemet gyönyörködtető. Arca, és teste többi része mogyoróbarna, a nap sugarai gyakran csiklandozzák bőre felszínét. Szemei a türoszi bíborral éles párharcot vívnak. Kissé nőies vonásaihoz híven hosszabb, tört fehér színű selyem ruhákat hord. Ezek általában erősen az ókori görög kultúra viseleteire hajaznak vékony anyagaikat és díszes, aranylánccal bevont széleiket tekintve. Szolidan öltözködik, hétköznapi viselete egy sima ing, szűkített szárú farmerral párosítva. Méterekről felismerhető személy, ugyanis rózsaként illatozik.

Jellem: Csendes, visszahúzódó, az eseményeket távolról figyeli általában. Nem szeret másokhoz alkalmazkodni, sosem akart megfelelni a társadalom elvárásainak. A cukormázas angyali külső alatt, ha felfeszegetjük azt a bizonyos dióhéjat egy teljesen más személyt ismerhetünk meg. Rendszerető, mindennek a helyén kell lennie, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Nem bélpoklos, azonban fanatikus rajongója a földi édességeknek, különböző cukorkáknak, süteményeknek. Azt szokták mondani minden férfiban ott lakozik a kisfiú. Silhouette ennek maga a kézzelfogható megtestesítője. Eleinte távolságtartó, és barátságtalan. Fajtájától eltekintve nem mindenkiben bízik meg teljes egészében, így hajlamos tesztelni az adott személyt. Aki közel nőtt szívéhez azzal úgy viselkedik, akár egy kiskutya, mikor tulajdonosa hazatér egy hosszú nap után. Tud kedves és odaadó is lenni, azonban a sok évnyi monoton, rákényszerített munka után már nehezen nyit mások felé, inkább eltaszítja magától a komolyabban érdeklődő polgárokat.

Élettörténet: Aphrodité, más néven Venus, kit édesanyjának szólíthat. Apja földi halandó volt.Törvénytelen gyermekként látta meg a napvilágot, ugyanis isten és halandó között minden fajta testi és szellemi kapcsolat tiltottnak számított. Miután megszületett, Héphaisztosz a földre száműzte bosszúból, valójában egy erkölcstelen, szégyenteljes helyre. A már-már híresnek számított piros lámpás negyedbe, ahol, mint tudjuk teljesítenie kell vevői minden óhaját-sóhaját. Kötelessége ellátni a feladatait, ha végzett tulajdonképpen a nap hátralévő részét emberi dolgokkal töltheti. Nincs könnyű dolga, ugyanis elbűvölő személyiségét és kisugárzását a szépség és a szerelem istennőjétől örökölte.

Hobby: Hegedül, szereti a zene minden formáját, imád énekelni és táncolni.

Foglalkozás: Ügyfelei igényeinek maradéktalan kielégítése.

Extrák: Tipikus olyan fajta, akire azt mondanánk még a légynek se ártana**Csipkelődős fajta, néha a vendégeire is lesújt fárasztó, humornak tettetett kritikáival**Érzékeny, könnyen megbántódik, de nem mutatja ki**Imádja a tűzijátékot, az ünnepeket, bár általában magányosan tölti az utóbbiakat.**Egy bérelt kis viskóban él pár kóbor macskával, akiket befogadott.

Képinfo: Nem az én alkotásom, a linken megtalálható a készítő. (http://asahimanyou.deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 11. 17.
2014. 11. 26.

Módosítva: 2014. 11. 25. 21:21:21
Módosította: Sane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).