Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Arno Victor Dorian
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Arno külseje elég titokzatos. Arcát szinte sohasem látni, hiszen eltakarja őt kék ruhájának csuklyája. Az akkori 1700-as évek francia divatja szerint öltözködik, ám világ életében gyűlölte a harisnyát, ezért ilyesféle haszontalan ruhadarabokat nem hajlandó felvenni. Ruhájának színei tükrözik francia származását, hiszen kék-fehér-piros színeket kombinál össze. Fegyvereit jól elrejti a ruhája alatt, így azok mindig meglepetésként érik az ellenfeleit. Arno viszonylag magas, rendkívül izmos testtel megáldott férfi. Nem csoda, hiszen kénytelen ellenállnia annak a brutális fizikai megterhelésnek, aminek kiteszi magát. Tudvalevő, hogy inkább szeret a háztetőkön flangálni, mint a nyílt utcán. Ha lekerül róla a csuklya, megláthatjuk, hogy egészen emberi a földöntúli kisugárzásának ellenére. Haja gesztenyebarna, kb. a válláig ér, ezért rendszerint összefogva hordja, csupán pár tincs lóg előre a homlokába. Az arca általában borostás, de ettől csak még inkább férfiassá válik, mint amilyen amúgy is. Szemei elég sötétek, de valószínűleg kék színűek. Orra párszor eltörött már, de egyáltalán nem mondható görbének, tökéletesen illik a telt ajkaihoz. A fenébe is, jól néz ki, ez a lényeg.

Jellem: Végtelenül szellemes, pimasz, mégis rendkívül karizmatikus személyiség. Arno egyszerre gyengéd, odaadó és végtelenül kegyetlen. Ha ellenfélről van szó, nem hagy túlélőt, mindig pontosan teljesíti a parancsot. Áldozatait nem kínozza, áldalában egy szúrással végez velük. A hozzá közeli embereket megbecsüli, vigyáz rájuk, az élete árán is megóvja őket. A kitartása lenyűgöző, gyors észjárásának pedig jó párszor köszönhette már, hogy él. Szinte bárhonnan kivágja magát, mert mindig van egy jó, bár olykor kissé hajmeresztő ötlete. Nemigen fél semmitől, bár attól igenis tart, hogy megkedveljen valakit. Ha egy félelmet muszáj megnevezni, akkor az az, hogy retteg attól, hogy baja esik annak, aki közel áll hozzá. Romantikus lenne? Nem hinném, inkább kicsit önző ebben a tekintetben. Arno az igazságtalanság ellen van, így mindennél többre becsüli az őszinteséget és a tiszta játékot. Amint felborulnak a szabályok, ő is tesz rájuk, és teljes mellbedobással igyekszik lenyomni a szabályszegőt. Teljesen el tudja különíteni a „munkáját” a magánéletétől, így még nem „betegedett bele” abba, hogy embereket öl. Még mindig képes szeretni, nevetni. Ha rossz kedve van, hideggé válik, ilyenkor egy mukkot sem szól.

Élettörténet: Arno egy osztrák nő és egy francia férfi gyermekeként látta meg a napvilágot 1768-ban Versailles-ban. A fiú édesapját megölték, mikor a gyerek csak 8 éves volt. Egy templomos volt az elkövető, aki ezután magához vette a fiút. Arnonak csupán az édesapja órája maradt. A templomos lányával, Elise-szel nevelkedett. Rengeteg könyvet olvasott, harcolni is megtanult. Sok évvel később Arno pokoli nagy bajba kerül, egy árulásról szóló levelet kellene kézbesítenie nevelőapjának, ám a levél nem ér célba, a férfit megölik. Lánya, Elise Arnot hibáztatja, amiért az apja meghalt, nem törődik a ténnyel, hogy Arnot megtámadták a kézbesítés közben. Az egyik támadó megvádolja Arnot, hogy szerinte ő ölte meg a nevelőapját, így az őrök elfogják a férfiút, és a Basteilles-be vitetik. Cellatársa ellopja tőle az édesapja óráját, majd párbajra is hívja, ám hamar kiderül, Arno nem hétköznapi férfi. Pierre, a már említett rabtárs felfedi előtte, hogy Arno édesapja valójában assasin volt, és ez a sors vár a férfiúra is. Két hónapig edzi Arnot, aki hamar elsajátítja az assasinokra jellemző technikákat. A polgári felkeléskor megtámadják a Bastille-t, így a két fegyenc szabad utat kap, megszöknek. Pierre-t azonban elkapják az őrök, így Arnonak egyedül kell tovább menekülnie. Felkeresi Elise-t, aki változatlanul Arnot okolja az édesapja haláláért. Megmutatja neki a levelet is, amit kézbesítenie kellett volna. A levélben egy ismeretlen ír arról, hogy valaki elárulta a templomosokat. Arno a levél elolvasása után magát kezdi okolni a nevelőapja haláláért, így úgy dönt, követi apja útját, és beáll az assasinok rendjébe. Sainte-Chapelle-be utazik, ahol beveszik őt a testvériségbe. Megfogadja, hogy megkeresi nevelőapja gyilkosát, majd megöli, hogy felmentse magát az önvád alól.

Hobby: -

Foglalkozás: Assassin

Extrák: Fegyverei: legzseniálisabb a fantom penge, da Vinci rejtett pengéjének továbbfejlesztett változata. Az alkarjára erősített szerkezettel akár nyilakat is ki tud lőni, amelyeket rendszerint méreggel itat át, hogy semmiképp se élje túl senki a találkozást. Az oldalán egy kard függ, amit elég sokszor alkalmaz a közelharcok során. Fegyvertárát kibővítette még egy puskával is, no meg néhány tőrrel a kabátjában. *** Neve ó-germán eredetű, Arenwald. Aren jelentése sas, míg a wald erőt, irányítót jelez. Valószínű, hogy maga az Arno név a német Arnold és a francia Arnaud neveknek az összemosása. További érdekesség, hogy a Dorian tehetségest jelent. *** Karakterdal: https://www.youtube.com/watch?v=eWxyQlWolTI *** Az Assassin’s Creed Unityből való.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2014. 11. 16.
2014. 11. 22.

Módosítva: 2014. 11. 22. 18:38:18
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).