Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lydia Bell
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 18

Külső leírás: Amolyan megtestesült női ideálnak is lehetne mondani. Alacsony, törékenynek tűnő testalkattal, darázsderékkal formás keblekkel, és keskeny, gömbölyű vállakkal. A legtöbb arisztokrata kisasszonnyal ellentétben, ő nem sápadt, egészséges színe van, mivel felettébb szeret a természetben olvasni, valamint kint lenni, így akarva, akaratlanul is elkapja a nap. Hosszú, dús barna hajzuhataga leér egészen a derekáig, mindennap gondosan fel van neki tűzve, csupán alváshoz engedi le. Saját maga készíti el minden reggel a frizuráját, mivel nem viseli el, ha valaki más ér hozzá a hajához. Ez amolyan furcsa bogara. Arcának még megvan a gyermeki kereksége, ami bájossá és ártatlanná varázsolja. Nagy szemei kíváncsian pásztázzák a világot, kék, ám barna foltok is fellelhetők benne. Igazán nem mindennapi látvány. Orra pisze, ajkai teltek. Szereti a vidám színeket, a pöttyös mintát, sokan kissé gyermetegnek tartják öltözködését. A vidám színek felé húzódik.

Jellem: Egy igencsak szelíd és mosolygós lánynak ismeri meg az, akinek megengedi, hogy megismerje. Sokszor eléggé hűvös, és tartózkodó azokkal az emberekkel, akiket nem ismer, vagy nem kedvel. Kimért, tökéletesen tisztában van a társadalmi helyzetével, s hogy sokan csupán emiatt közelednek felé, így elég negatív véleménye van azokról a férfiakról, akik udvarolni akarnak neki. Mindenesetben óvatos, és elővigyázatos, nem szereti a véletlenre bízni a dolgokat. Félénkségét, is kimértségével palástolja, nem hagyja, hogy kiismerjék. Felettébb fontos számára az első benyomás, hisz úgy gondolja, ha valaki ezt elszalasztja nagyon csekély az esélye arra, hogy megváltoztassa a képet, amit kialakított magáról. Tiszteli a keménymunkát, azokat akik fizikai munkát végeznek. Nagy az igazságérzete, és rengeteg önálló gondolata van, aminek hangot is ad, ő nem az a lány, akit csak úgy engedelmességre lehet kényszeríteni. A hagyományok híve, míg családja inkább menne a haladással, emiatt nem egy vitájuk volt már. Ami a szívén az a száján típus, őszinte ember, tiszta szívből gyűlöli a hazugságokat. Meg van a határozott véleménye mindenről, s néha gátat kell szabni a nyelvének, s a tetteinek, mert könnyen bajba tudja keverni magát.

Élettörténet: Egy gazdag családba született 1826-ban, egy kisvárosban. Családja befolyásos, egyik bátyja a királyi udvarban van, a másik pedig politizál, így mindketten büszke tagjai a családnak. Lydia már gyerekkorában is határozott gyerek volt. Családja mindenképpen jól akarta házasítani, így nagyon alapos tanítatást kapott. Fogékonynak és okosnak bizonyult, örömmel bővítette tudását. Édesapja keveset volt otthon, ahogy bátyjai is, anyja pedig sosem volt valami erőskezű asszony. Lydiának mindig mindenről meg volt a saját véleménye, és nem értette miért nem játszhat a többi gyerekkel. Meg kellett tanulnia hímezni, varrni mint minden fiatal hölgynek. Tizenhat évesen szerelembe esett, de a fiú sokkal alacsonyabb származású volt mint ő, de ez Lydiát egyáltalán nem érdekelte. A lány apja kijelentette, hogy nem hajlandó áldását adni rájuk. A fiú elment, a sínek építésénél dolgozzon, s ha elég pénzt keresett visszajöjjön, és elvegye a lányt. Lydia várta őt, szerelme változatlan maradt, majd egyik hétről a másikra levélben értesítették, hogy egy szerencsétlenség miatt, a fiú életét vesztette. Azóta sem heverte ki teljesen, udvarlói lennének, de tudja hogy a pénze és a rangja miatt akarják csak elvenni.

Hobby: olvasás, varrás

Foglalkozás: -

Extrák: Általában hamar elijeszti a kérőit. || Apja nem is titkolta mennyire örült vőlegénye halálának. || Nem akar férjhez menni, úgy érzi hűtlen lenne kedveséhez, pedig már jó ideje a halálának.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 11. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).