Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leonardo "Leo" Wyatt
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: halhatatlan később emberi mértékkel öregszik

Külső leírás: --SPOILER-- Ő a tipikus megtestesítője annak a ritka pasi fajtának, aki nincs tisztában vele mennyire jól is néz ki. Megítélését embere válogatja, de elég csak vékony ajkaira vetni egy pillantást és mindenki egyöntetűen vágyik csókjára. Arca kivételesen nem csak azt a célt szolgálja, hogy burkolatot adjon koponyájának, ami mögött megjegyezhetjük, hogy egy valóban intelligens és érzéki férfi lakozik. Orra egyenes, teljesen átlagos. Ami különlegesség teszi az a philtruma (ajak feletti, orr alatti rész) ami arcának karakterét szolgálja. Ugyancsak szembetűnőek zöld szemei melyben a színek összeolvadnak. A kellemes zöld mintha táncba hívna egy leheletnyi őz barnát, hogy aztán forró csókban olvadjanak össze. Homloka és szemei között vékony ráncok húzódnak meg, amik kiemelik szemeit és keretbe foglalják arcát. Haja rakoncátlanul kuszálódik, amerre neki kedve van. Mégsem vágatja le, hagyja, had legyen kellemesen amolyan „beletúrós”. Fülei szép ívűek enyhén hegyes beütéssel. Borosta nem jellemző rá, viszont előfordul, hogy megjelenik arcán és az ember ilyenkor ébred rá, hogy még ez is jól áll neki… Magassága tökéletesen megfelelő, 180 cm magas. Alkata izmos, sportosnak nevezhetnénk ám nem a rendszeres edzéstől lett ilyen szépen kimunkált izomzata. Míg élt a katonai szolgálat segített neki kondiban maradni, később pedig ezermesteri munkájával őrizte meg alakját. Ami a ruhatárát illeti… van ott minden. Fehér póló, zöld vászonnadrággal és csizmával, pontosabban bakanccsal, emellé a szerszámos övtáska és kész is az ezermester. Farmer, bőrcipő és pulcsi, máris hétköznapi teendőkre készen. Ing, nyakkendő, öltöny és jöhet a randi vagy bármi, amihez elegáns ruha kell. Nem válogatós és a boltban is gyorsan talál magának ruhát. Tipikus „5 perc” alatt vásárlós fajta.

Jellem: Egy igazi angyal. A szó legpontosabb értelmében és személyiségét tekintve is. Már életében arra vágyott, hogy másokon segíthessen. Ezért is tanult orvosnak. Számára mások boldogsága előrébb való, mint a saját magáé. Fény Őri karriere folytán pedig lehetősége nyílt ennek az adottságának a kamatoztatására. Született romantikus alkat. Mindenkivel kedves és figyelmes, de csak egyvalakit zár a szívébe, de azt örökké jelleggel. Szeretete figyelemre méltó, ha valaki árt nekik az azonnali jegyet bérelt magának a pokolba ahová személyesen Leo küldi. Fellángoló haragja éppoly meglepő és lehengerlő, mint szeretete és ragaszkodása. Makacs, ami kitartósággal párosul, ő az, akit nem lehet egykönnyen eltéríteni a szándékától. Ha valamit a fejébe vesz, azt tekintheti bárki elintézettnek. Mérhetetlenül gondoskodó alkat. De még benne is megbúvik a kisördög, és ha férfias erőpróbára kerül a sor, akkor nem kell félteni. Ezért fordulhat elő, hogy ha kell, ököllel küzd meg az igazáért. Ő is volt ember így hibái is vannak bőven. Beleesett már a szokásos „nem beszélek a múltról, mert úgy sem most zajlik” galibába, volt része a gyászban és az örömben. Az elengedésben és az elfogadásban, egyszóval mindent megtapasztalt már életében, amit „ember” megtud. Elfogadó természet, az elé gördülő akadályokkal szembenéz, és bármi áron leküzdi azokat. Kompromisszum képes, így élhette túl szerelmük Piperrel.

Élettörténet: 1924 május 6.-án látta meg a napvilágot San Fransiscoban. Átlagos srác volt nem átlagos célokkal. Édesapja Christopher Wyatt édesanyja ismeretlen. Orvos egyetemet szerette volna elvégezni ám a II. Világháború közbeszólt. Beállt katonának, pontosabban szanitécnek. Ekkor következett be korai halála a harcmezőn. 1942 november 14.-én. A másokért élés, a másokon való segítés miatt azonban halál helyett Fény Őrnek képezik ki, így ő lesz a védőangyala azoknak, akikhez a feljebbvalói küldik. Így kerül a Halliwell lányokhoz, hogy segítse őket erejük kezdetén. A bűbájosokhoz ezermester képében férkőzik be. 1998-ban. Itt vet rá szemet Piper és húga Phoebe is. A boszorkáknak és a Fény Őröknek soha nem lenne szabad egymásba szeretniük, de mint ahogy ez a lányok anyjánál is előfordult a lányok közül Piper volt az, aki szerelemre lobbant Leo iránt. Aki pedig tiszta szívvel viszont szerette. Leonak emberi életében volt ugyan egy felesége Lilian de halála után megjelent a lány álmában és továbblépésre sarkallta egy boldog jövő reményében. A Fényőri feladatok ellátása mellett azonban a magánéletre nincs lehetőség, mint ahogy a boszi lét sem épp a rengeteg szabadnapról lenne híres. Piper és Leo hatalmas megpróbáltatások árán jutott el a boldogságig. Kettejük kapcsolatát sok halál és szomorúság kísérte. Mégis 2001-ben örök hűséget fogadtak egymásnak. A rengeteg démon és warlock ellenére születik 2 gyermekük. Wyatt és Chris, akik szintén bűbájos képességekkel bírnak. A jövőben történt apró „malőr” után azonban egy új jövő elé néznek, ahol a két fiú mellett van egy lányuk is Melinda.

Hobby: Piper

Foglalkozás: Fény Őr, Elder, Avatar később tanár

Extrák: ***Bűbájos boszorkák könyvsorozat szereplője / Eliza Willard - A hármak ereje/ Képe a sorozat alapján lett választva.*** Fény Őr, Elder később Avatar majd halandó ember lesz ismét. Ezalatt az idő alatt számos képességre szert tesz. Ilyen a: teleportálás, telepátia, gyógyítás, energiagömbök, energiavillámok, láthatatlanság, lebegés. A jó lelkének köszönhető, hogy Fény Őr vált belőle. Halandó életében a fiatal boszorkány növendékeket tanítja a mágia használatra, amit rendkívül élvezetesnek tart.

Képinfo: deviantArt: csak illusztráció ()

Engedélyezve: 2014. 11. 15.

Módosítva: 2014. 11. 14. 22:32:06
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).