Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Venna
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú égővörös tincsei, egészen derekáig leérnek, elől rövidre van vágva frufruja, éppen kilát alóla. Szögegyenes hajzuhataga, dús, egészséges és nagyon feltűnő. Zafírkék szemei, állandóan csillognak, szinte beszélnek a szemei, minden érzelmet ki lehet belőlük olvasni. Orra egyenes, álla hegyes. Ajkaira vörös rúzst szokott kenni, mert tudja, hogy jól áll neki. Átlagos magasságú, és átlagos testalkatú leányzó. Öltözködésével sosem tűnt ki a sorból, szereti az egyszerű dolgokat, nem bonyolítja túl. Minta mentes letisztult dolgok meg az elmaradhatatlan bőrkabátja.

Jellem: Egy eléggé érdekes jellemről van szó. Nehezen lehet kiigazodni azon mit miért tesz, jobb ha nem is próbálod megtalálni a logikát a cselekedetei között. Mindig mérlegel a döntés előtt, megfontolja átgondolja. Hamar fel lehet dühíteni, de hamar le is nyugszik. Igazán haragtartó személy, ha egyszer eljátszottad a bizalmát, vagy magadra haragítottad, akkor elástad magad. Többet nem élvezheted a bizalmát arra mérget vehetsz. Nagyon jó megfigyelő, gyakran elemzi a környezetét és mérlegel.

Élettörténet: Normális családba született, ám hamar elkezdődtek ott is a gondok. Az apa elhagyta a családot, ami miatt az anya az alkoholba menekült. Tíz éves koráig Venna, amennyire csak tudta próbálta normálisban tartani az életét, és gondját viselni két testvérének. Aztán elvették őket az anyjuktól. A két kicsi egy helyre került, ám Vennát más nevelőszülőkhöz küldték, mivel a szakemberek szerint nem tenne jót a két kistestvérének ha a nővérük közelében lennének. Venna azóta visszahúzódó külső szemlélő, nem akar semmibe se belefolyni. Aztán minden a feje tetejére állt, mikor átkerült egy másik világba, egy könyvvel a kezében. A könyv, amolyan térkép, mindig látja hol vannak a többiek, bár fogalma sincs kik azok, és mit tudnak a könyveik, de a könyve remek menekülő útvonalakat biztosít.

Hobby: megfigyelni másokat

Foglalkozás: nincs

Extrák: Övé a megfigyelő könyv, mivel mindig látja benne merre vannak a többiek || Nem emlékszik az életére csak halványan. || Foglalt

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 11. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).