Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Bastien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sado-chan

Kor: 79 év

Külső leírás: Magas, nyurga fiú, eszelős tekintettel és holtsápadt bőrrel. Haja csapzott, fekete és rendszerint világoskék szemébe lóg, elrejtve az arcán húzódó hatalmas heget, amit hajdani mesterétől kapott fegyelmetlensége miatt. Nem különösebben zavarja, de mivel amolyan ismertető jellé vált, kénytelen elrejteni. Ezt leszámítva emberi alakban olyan mint bárki más, így olyan nagyon nem kell megerőltetnie magát, hogy elvegyüljön. Átlagos ruhát hord, inget, pólót és farmert, ám átváltozásakor leperzselődik róla, ami néha kellemetlen meglepetéseket okozhat. Ilyenkor koponya szerű maszk és páncélzat jelenik meg rajta, ami aztán ha vissza változik egyszerűen homokká válik és elszáll a szélben.

Jellem: Makacs, mindene a harc, a vér és a káosz. Sokan tartják elmebetegnek, ami végül rangja és vagyona elvesztéséhez vezetett. Miután ön- és közveszélyesnek ítélték kitagadták a királyi családból, ahol ő volt a harmadik és egyben legkisebb fiú. Szeret is ezzel, főleg a vele járó erővel visszaélni, manipulálni az embereket, kihasználni a gyengébbeket. Hihetetlenül gyerekes tud lenni, ráadásul elkényeztetett, ritkán akad olyan pillanat amikor ne magára gondolna. Rossz csapatjátékos, ha valamit vagy valakit rá bíznak azt biztosan elveszti vagy tönkre teszi, ezért aztán sosincs semmije, egyik napról a másikra tengődik és csak azért nem kopik fel az álla mert már réges-rég halott…

Élettörténet: Múltjáról keveset tudni, nem igazán mesél se ő, se odahaza a család akik miután elküldték, nem létezővé nyilvánították őt. Azóta a világot járja, néha elszegődik egyegy ellenséges királyhoz, ha azok éppen a családja ellen harcolnak, csak hogy bosszanthassa őket. Nem szándékozik elpusztítani őket, hiszen abba semmi szórakozás nincs, inkább pokollá teszi az életüket, újra és újra az orruk alá dörgöli, hogy milyen hatalmas erőt hagytak az ellenség kezére jutni. Ha éppen nem tombol, felcsap zsebtolvajnak, ideiglenes társait is rendszeresen kifosztja búcsúzóul Az egyik királynál is éppen ezt csinálta, amikor olyanra bukkant, amire nem számított. elő került egy elveszettnek hitt idéző könyv, amiben le van írva minden ismert lidérc faj, azok megidézésének módja, rangja és egyéb információi. Nem is kellett neki kétszer mondani, megragadta és már szaladt is, napokig meg sem állt, csak a szomszéd királyság határán merte elő szedni és kinyitni. Ekkor találkozott először majdani társával. Egy magas rangú rókalidérccel, aki a legtöbbel ellentétben beszédre képes és saját névvel rendelkezik. Alkut kötött a fiúval, miszerint megvédi és támogatja, míg az lelkekkel látja el őt.

Hobby: Gyilkolászás, henyélés, különböző lidércfajok keresztezése és kísérletezés

Foglalkozás: mágus, lidércmester

Extrák: Rhys, a Róka állandó kísérője, rajta kívül jelenleg csak három lidércet tud megidézni: Hollót, egy hatalmas madarat, Bestiát, egy kiméra szerű fenevadat és Pókkirálynőt, akin keresztül képes irányítani az összes póklidércet*** A Rhyssel kötött egyesség része, hogyha nem ad neki legalább öt lelket a két holdtölte közti időben, felfalja a lelkét

Képinfo: Nem az enyém a kép, illusztráció (http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4d/d1/2f/4dd12fe68be637f70437d1e89a5f0656.jpg)

Engedélyezve: 2014. 11. 13.
2016. 10. 24.

Módosítva: 2016. 10. 23. 17:40:46
Módosította: Sado-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).