Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Senshin Anshou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Középmagas termetű, vékony fiú. Úgy látszik, mintha sokat foglalkozna külsejével, hisz tökéletes fehér, puha bőre van, szép vonalú rózsaszín ajkai. Olykor mézként csillogó barna szemeit dús fekete szempillák keretezik, ami még hívogatóbbá teszi kéjsóvár pillantásait. Fekete bársonyos haja mindig tépettre van vágva, hátul kissé felzselézve, s leghátulról egy vastagabb hosszú tincs mindig előre lóg. Imádja a fekete és szegecses ruhákat, a nyakörvet és a láncokat, nem csak a csípőjén. Szemöldökében, fülében és ajkában is piercingek teszik dögösebbé, sőt fülét és száját egy lánc köti össze gyakran. Körmeit soha nem festi. Sokaknak első látásra Vizual-kei stílusúnak tűnhet, de nem az. Arcának és bőrének tökéletessége alapos ápoltságra utal, de nem így van. Azt vallja, hogy a szex az nem csak megmozgat és élvezetes, de fiatalít, eddig ez be is vált neki, hisz 20 éves létére bárki 17 évesnek mondaná.

Jellem: Vadóc és kéjenc. Szereti élni az életét, minden napot percet kihasznál az élvezetekre, amíg lehet. Társasági ember, bárkivel szóba áll akivel akar, és nem zavartatja magát, a szemérmesség nem az ő stílusa. Amikor csak akarja igazán érzéki és csábító tud lenni. Gyakran pimasz és kacérkodó, szeret játszani az emberekkel, külsejét kihasználva. Szereti a figyelmet, ha kicsit kitűnhet a tömegből ez öltözködésén is látszik. Szeret bulizni, szórakozni, kihasználni az egy éjszakás kalandok élvezeteit, akár semét akár egy tőle kisebb ukét szed fel, neki mindegy (nagyon nagyon ritkán fordul elő nála, hogy akár lányt is összeszed). Soha nem volt még szerelmes, nem ismeri az érzést, de valahol legbelül tudja, hogy egyszer az lesz, viszont amíg ez nem következik be, éli világát.

Élettörténet: Csonka családban nőtt fel, apját soha nem ismerte. Anyjával és nővérével él együtt kicsi kora óta egy belvárosi bérházban, ami még egész jó állapotban van. Mivel egy ilyen házban nincs sok szórakozási lehetőség, sokat járt el már kisebb korában is otthonról, pl. barátaihoz. Ahogy egyre nőtt, úgy kanászodott el, anyja már nem tudja visszafogni, csak ritkán, ennek köszönhetően van csak érettségije. Nővérével nem beszélgetnek sokat, általában csak egy köszönéssel elhaladnak egymás mellett. Jelenleg nem tanul semmit, nem is dolgozik, csak otthon netezik ha nincs otthon senki, esténként viszont eljár szórakozni, ritkán alszik otthon, főleg akkor ha elfogy a pénze. Anyja szereti és ezért tartja még el, de még nem sikerült rávennie arra hogy dolgozzon, vagy tanuljon tovább.

Hobby: Rock zene, internet, animék, bulizás, lógás barátokkal … stb.

Foglalkozás: Jelenleg nincs.

Extrák: Alkalmi dohányos. Soha nem érzi igényét rá, de olykor van hogy jól esik neki. Például egy ilyen bulizós társaságban, vagy szex után.

Engedélyezve: 2009. 12. 27.

Módosítva: 2009. 12. 27. 14:02:26
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).