Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Imogine Heidi Plumer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 18

Külső leírás: Hiába nincs a kinézetében semmi különleges, nem lóg ki a sorból, mégis mindenki gyorsabban szedi a lábát, ha a közelébe kerül. Nyomasztó, sötét aurát áraszt a léte, amit akarva, akaratlanul minden élőlényt kényelmetlenül érint, így nem csoda, hogy szinte sohasem látni senki a közelében. Hosszú, vékony szálú, egyenesen haja hosszan lóg rá vállára, hajával eltakarja arcának bal részét. Szemei szürkék, zavarósak, mintha felkavartak volna egy koszos üvegben lévő folyadékot. Orra pici, pisze, kislányos bájt varázsol az arcának, ajkai teltek, pirosak. Szív alakú arca lágy, nőies vonásokkal van megáldva. Sápadt bőrén minden rögtön meglátszik. Teljesen átlagosan öltözködik, mintamentes, kissé bő ruhák, farmernadrággal. Nincs az a pénz amiért szoknyát venne fel, zsigerből utálja őket.

Jellem: Magányos. Ezzel a szóval tökéletesen le lehet őt írni. Mivel mindenki kerüli őt, családtagjain kívül igazából mással nem is tudott kapcsolatot kialakítani. Eléggé antiszoc, könnyen magába fordul, elkámpicsorodik, de hamar összeszedi magát. Határozottnak hiszi magát, de nagyon hamar el lehet őt bizonytalanítani, és összezavarni. Megtanulta, hogy senkinek nem szabad hinnie, sem megbíznia, néha még a családtagjaiban sem. Nagyon mély érzésű lány, együtt érző, ami hátránynak számít a feladatai elvégzésében. Gyakran cinikus, sőt gúnyolódik, de alapjában egy normális lány, csak nincsenek tapasztalatai az emberi kapcsolatok terén.

Élettörténet: Igazán érdekes családja van, ugyanis mindegyikük lélekvadász. A lélekvadászok olyan lények, akik valahol az emberek és a lelkek között vannak, emberi a testük, viszont árasztják magukból a halált. Az ő feladatuk, hogy a a földön ragadt kóborló lelkeket eltüntessék. Jobban mondva az erőszakos, agresszív szellemeket, akik kísértenek, egyszerűen büntetésül bezárják az örökkévalóságra el az emberektől. Az ártalmatlan szellemekben pedig segítenek befejezni az utolsó ügyüket, hogy békével léphessenek tovább. Imogine-nek is ez a feladata amióta csak a kezébe tudja venni a Szent fegyverét, szóval már jó ideje. A család sosem volt valami összetartó, egyedül bátyjával jönnek ki jól.

Hobby: nincs igazán, néha éjszakánként bámulja a csillagokat

Foglalkozás: lélekvadász

Extrák: Bevonzzák a szellemeket, az aurájuk miatt. || Ők látják őket, megtudják őket érinteni, sőt még arra is képesek, hogy a szellem egy rövid időre a testüket használja. De ehhez a lélekvadásznak az engedélyét kell adni. || Gyűlöli a nevét, a nagymamája után kapta, és öreglánnyal nem igazán jönnek ki.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 11. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).