Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nanami Kuroso
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 19

Külső leírás: A modern kori Piroska. Hosszú, hófehér haj, melybe, ha valaki belenyúl, az az érzése támad, hogy a világ legpuhább anyagát érintené. Vörösen csillogó szempár, melyben ott játszadozik a huncutság és a ravaszság. Arca puha, egyenletes, nem tarkítja se szeplő, se egyéb. Karcsú termete elbűvölő az erdőlakók számára. Középmagas. Öltözéke elengedhetetlen kelléke az a bizonyos piros köpeny. A piros és fehér színeket kedveli. Sminkelni aligha szokott, de ha még is rászánja magát, némi pirosítót használ.

Jellem: Bátor, határozott személyiség, örökmozgó. Néha ő is elfárad, ilyenkor ellustul, hozzá sem lehet szólni (vagy lehet, max. nem hallja meg). Kedves, segítőkész lélek, de ha bedurcizik, akkor aztán... Az egész erdő zeng a kiabálásától. Persze tud mértéket tartani, nagyon ritkán engedi ki hangját. Szelídnek tűnik, bár valójában nagyon ravasz. Szeret viccelődni, még akkor is, ha ezt mások nem értékelik annyira... Rendkívül türelmetlen és néha erőszakos. Szereti, ha minden a tervei szerint alakul.

Élettörténet: Mindenki ismeri Piroska és a farkas meséjét. Ez a mese életre kelt. Nanami-ban megszületett Piroska. A mesehős tökéletes mása, pontosan ugyanúgy néz ki, ugyanúgy gondolkodik, cselekszik. Mily meglepő, nagymamája az erdő közepén lakik. A mesebeli hőshöz ellentétben Nanami él-hal a farkasokért, és egyáltalán nem kap frászt, ha farkasvonyítást hall. Sőt, inkább kedvező neki. Mivel modernebb ősénél, így néha kirúg a hámból, és virágszedés helyett inkább a kalandokat keresi. Ha teheti, bicójára pattan, és körbeszeli vele az egész erdőt.

Hobby: kalandkeresés, varrás, alvás, olvasás, éneklés, sütögetés

Foglalkozás: nincs

Extrák: Sosem veszi le köpenyét.*** Ha tehetné, beutazná az egész világot.*** Megszállottan gyűjti a sütirecepteket, ebből kifolyólag nagyon szeret sütni.*** Kalandor.*** Gyakran táncra perdül.*** Imádja a farkasokat.

Képinfo: Nem én csináltam, csak illusztráció (http://www.kephost.com/images/2014/11/09/1527663-bigthumbnail.jpg)

Engedélyezve: 2014. 11. 09.

Módosítva: 2014. 11. 09. 11:36:45
Módosította: Kikyou-chan00

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).