Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alaois Richter
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sane

Kor: 24

Külső leírás: Alaois mániákus gyűjtögető és vadóc, ahogy azt a külseje is megfelelően tükrözi a külvilág felé. Megőrül, ha nem festethet a hajába minimum egy szőke, vagy egy kék tincset, ebből kifolyólag néha olyan hatást kelt, mint egy eltévedt unikornis, akinek szél borzolta sörénye a szivárvány minden színével vetekszik. Ahogy lejjebb haladunk rakoncátlan tincsei mögött egy szép koromfekete szempárt fedezhetünk fel, ami manapság elég ritkának számít. Hamvas bőrén a nap sugarai erőteljes nyomokat vésnek, ezért szokása napszemüveget viselni egy kicsi fény láttán is, akár egy vámpír. Ajkait nézve egy habcsók jut eszedbe, amibe szívesen beleharapnál. Teltek, és kihangsúlyozzák pisze orrát, amibe alkalmakként ott fityeg kedvenc piercingje is. Alaoist nem verte meg az isten nagy mértekkel, magasságát és súlyát tekintve. 180 centi tömény erőszak és hisztérika, úgy 65-70 kilós testsúllyal. Karjai és lábai hosszúak, bár nem mondhatók különösképpen izmosnak, inkább afféle macskára hasonlít, akit szeretgetni lehet, csak folyton beidegesedik és szétkarmolja az arcodat. Öltözködése inkább egy striciéhez hasonló, mintsem egy maffia emberének stílusához. Acélbetétes bakancsaira több figyelmet szentel, mint saját magára, így azokon kívül nem igen látsz mást a lábán. Nadrágjait nem tartja szemmel, nem igazán érdekli, milyen darabokat aggat magára, neki egy sima fekete ütött-kopott is tökéletesen megteszi, akárcsak a felsőjét tekintve. Egy keresztet hord a nyakába, amit még édesapjától kapott a halálát megelőző reggelen. Az az egyetlen tárgy, amire kényes, és ha kell akár ölni is képes lenne érte.

Jellem: Erőszakos és türelmetlen. Nagyon. Ha nem az van, amit ő akar, vagy az elképzeléseihez eltérően kavarják a szálakat felforr az agyvize és az egyetlen, amit hallasz tőle az a tömény káromkodás. Személyisége attól függ milyen viszonyban áll az illetővel. Senkivel sem bánik kezesbárányként, igen egysíkú és néha-néha lekezelő stílusban tárgyal ismerőseivel, üzlettársaival. Ennek ellenére népszerű a maga kis körében, mert egy cserfes észjárású embernek tartják. Bármilyen nehézre is fordul a helyzet, sosem döntésképtelen, mindig tudja mi lenne a jó választás. Szerelmi élete sosem volt a toppon, egyáltalán nem bonyolódik bele a kapcsolatokba. Egyszer volt egy barátnője, de egy helyi maffia tag beleürítette a golyótárat, mert egy kényes helyzet szülte pillanatban azt hitte meg akarja lopni Alaoist. Távolságtartó még a saját bátyjával szemben is, bár visszabeszélni nem mer neki. Ő az egyedüli ember, akitől rettenetesen fél. Egyszer már bántotta Alaoist, azóta meg sem próbált a saját igaza mellett érvelni. Őszintén szólva pont a fivére miatt ment tropára az összes párkapcsolata, de miután megpillantotta azt a személyt, úgy döntött, ezt nem fogja annyiban hagyni, ha törik, ha szakad.

Élettörténet: 24 évvel ezelőtt született Németországban. Apja után kapta a nevét, aki egy cégnél dolgozott, mint bróker. Édesanyja születésekor meghalt, így anyakomplexusban szenvedő fivérével sosem ápolt felhőtlen viszonyt. Tűz és víz volt a két testvér. Alaois egyetemre szeretett volna menni a későbbiekben, könyveket írni, olvasni és egy jól fizető állást találni, amivel biztosítja leendő családjának a zökkenőmentes családi hátteret. Bátyja ezzel szemben mindig az a tipikus rossz fiú volt. Imádott a kislányok hajába pókokat, különböző rovarféléket dobálni, és évenként legalább 3-4 ellenőrzőre be kellett ruházni a tömérdek mennyiségű beírásai miatt. Ahogy az évek teltek apjuk egyre öregebb és betegebb lett. A halálos ágyán Alaoisnak adta nyakláncát és egy kis pénzt, hogy kihúzza valameddig. Egy ideig Los Angelesben időzött alkohol és szerencsejátékok között, majd felkereste az akkor már 30 éves, állítása szerint kereskedelemmel foglalkozó bátyját és aláírt egy szerződést, amivel voltaképp elfogadta, hogy hátralévő életében bujdosnia kell majd az FBI és a rendőrség elől, illetve baráti és bármilyen kapcsolatai testvérén kívül a halál szakadékába roskadnak. Így kezdődött el a ma már 24 éves Alaois Richter élete, amely fenekestül felforgatta optimista nézeteit a jövővel kapcsolatban. Gyökeresen megváltozott, és a lejtő felé borult, amíg valaki el nem kapta zuhanás előtt, és bűnös játékba nem kezdett vele.

Hobby: Lőtéren gyakorolni, üzleteket a lehető legjobb áron lealkudni, akármiről is legyen szó, illetve motoros versenyeken indulni és bezsebelni érte a győztesnek járó szajrét.

Foglalkozás: Beszállító a bátyja kis üzleténél

Extrák: Imádja a motorokat, a versenyeket, olyankor hajtja az adrenalin**Van egy hatalmas fegyver gyűjteménye a szobájában, azzal szokott villogni a nőinek**Utálja az ünnepeket**Állandóan beszél, lepcsesebb szája van, mint egy vénasszonynak, vagy egy fiatal nőnek**Bár titkolja, de gyakran szokott dalszövegeket, történeteket írni, amik gyakran drámai befejezéssel érnek véget**Vegetáriánus, nem eszik húst, mióta a bátyjával bonyolít le különböző baljós üzleteket**Bakancs és gyűrű mániás, általában ezekre költi a fizetése felét. **Foglalt, mint teli buszon az összes jó hely

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én rajzoltam. (http://kepfeltoltes.hu/141108/oblivion_by_moonlittiger-d2z7u7i_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Engedélyezve: 2014. 11. 09.

Módosítva: 2014. 11. 08. 22:29:56
Módosította: Sane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).